«Ο ένας και μοναδικός» Harry Styles ήθελε από παλιά την Emrata – Το βίντεο με την εξομολόγηση

«Ο ένας και μοναδικός» Harry Styles ήθελε από παλιά την Emrata – Το βίντεο με την εξομολόγηση

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Invision

Οι δηλώσεις της Emily Ratajkowski και το βίντεο με τους φίλους του Harry Styles.

Πριν μερικές ημέρες viral έγιναν τα καυτά φιλιά που αντάλλασσε η Emily Ratajkowski με τον Harry Styles στο Τόκιο, όπου βρίσκεται ο τραγουδιστής στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του «Love On Tour». Ντυμένοι με stylish looks, οι δυο τους φαίνονταν- σε αποκλειστικό βίντεο της Daily Mail- να χορεύουν στην ιαπωνική πρωτεύουσα και να φιλιούνται προσπαθώντας να προστατευτούν από τη βροχή.

Και ενώ μέχρι πριν λίγα 24ωρα κανένας από τους δύο δεν είχε μιλήσει για το τι συμβαίνει μεταξύ τους, τώρα το 31χρονο μοντέλο αποφάσισε να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τη σχέση τους. Μάλλον… όχι απλά να παραδεχθεί ότι είναι μαζί, αλλά ότι εκείνος είναι ο ένας και μοναδικός. Την ίδια ώρα, μάλιστα, κυκλοφορεί ένα βίντεο που δείχνει τον Harry Styles πολλά χρόνια πίσω να αποκαλύπτει ότι η Emrata είναι το crush του.

O πρώην σύζυγος της Emily Ratajkowski τράβηξε την προσοχή για όλους τους λάθος λόγους

«Μόλις άρχισα να βγαίνω με κάποιον που νομίζω ότι μου αρέσει»

Μια ειλικρινή εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή έκανε η Emily Ratajkowski σε podcast που ηχογραφήθηκε στις 9 Μαρτίου (2 εβδομάδες πριν εντοπιστεί να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον Harry Styles), λέγοντας ότι φλερτάρει και βγαίνει με τον γνωστό τραγουδιστή περίπου από τις αρχές Φεβρουαρίου.

styles.jpg

«Μόλις άρχισα να βγαίνω με κάποιον, που νομίζω ότι μου αρέσει, οπότε αυτό είναι διαφορετικό. Είναι υπέροχος. Τι ψάχνω σε έναν σύντροφο; Μου αρέσει κάποιος που είναι πολύ ανεξάρτητος. Νομίζω ότι, για μένα, αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί έχω μια γεμάτη ζωή», δήλωσε χαρακτηριστικά το 31χρονο μοντέλο λέγοντας ότι μπορεί ο Harry Styles να είναι «ο ένας και μοναδικός».

Η Emily αποκάλυψε ότι έκανε ψυχοθεραπεία για να σταματήσει να βγαίνει με λάθος άντρες πριν γνωρίσει τον Harry. «Ένιωθα έλξη για έναν συγκεκριμένο τύπο συντρόφου προτού πάω για ψυχοθεραπεία. Τώρα αισθάνομαι ότι δεν με ελκύει τόσο πολύ αυτός ο ίδιος τύπος ανθρώπου. Δεν μου αρέσουν πολλοί άνδρες. Δεν πηγαίνω σε ραντεβού αν δεν είμαι σίγουρη γι’ αυτούς».

Όσο για το τι ψάχνει σε έναν σύντροφο; «Τι ψάχνω σε έναν σύντροφο; Μου αρέσει κάποιος που είναι πολύ ανεξάρτητος. Νομίζω ότι για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί έχω μια ''γεμάτη'' ζωή. Ελπίζω ότι το να βγαίνω με κάποιον που έχει περισσότερο τη δική του ζωή θα αποτρέψει τα προβλήματα που είχα πριν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Emily Ratajkowski.

Τι έλεγε ο Harry Styles το 2014 για το crush του, την Emily Ratajkowski

Τον Δεκέμβριο του 2014, σε συνέντευξή του στο Telehit, όταν έκανε buzz με τους «One Direction», ο Harry Styles ρωτήθηκε από δημοσιογράφο ποια celebrity είναι το crush του. Ποια, δηλαδή, διάσημη τού αρέσει σαν γυναίκα, με τον star να απαντά την Emily Ratajkowski. Μάλιστα, ο Harry Styles πρόφερε λανθασμένα το επίθετό της ξεσπώντας σε γέλια.