«Αλήθεια τώρα;»: Το κοινό αντέδρασε στο λάθος του Σασμού αλλά μία φωτογραφία του Αντώνη έγινε viral

Κατερίνα Μπούσιου
«Αλήθεια τώρα;»: Το κοινό αντέδρασε στο λάθος του Σασμού αλλά μία φωτογραφία του Αντώνη έγινε viral
George Xantinakis

To πρώτο στιγμιότυπο με τον Δημήτρη Ήμελλο ως Αντώνη που ξυπνά από το κώμα ήδη ενθουσίασε τους φανς του Σασμού. 

Είτε από κεκτημένη ταχύτητα, είτε από λάθος υπολογισμό, οι σεναριακές ατυχίες που υπάρχουν φέτος σε αρκετές σειρές φέρνουν άλλοτε αρνητικές αντιδράσεις από τους φανς, άλλοτε γέλια.

Το κοινό του Twitter χθες το βράδυ ενώ αρχικά είχε ενθουσιαστεί με κάποιες εξελίξεις στον Σασμό, άρχισε να σχολιάζει έντονα το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου που προβλήθηκε μετά το τέλος του χθεσινού. Μία και μόνο σκηνή έφερε γέλια και επικά σχόλια για την εξέλιξη του σεναρίου και η πιο κλασσική ατάκα έγινε το: «Ξυπνήστε τον Αντώνη να σωθούμε». Και η πρώτη φωτογραφία του Δημήτρη Ήμελλου που ξυπνά από το κώμα είναι γεγονός.

https://www.instagram.com/p/Cqi4NTyKY8f

Ο Μανόλης ψάρεψε «λαβράκι»

Ο Δημήτρης Λάλος έχει την ευκαιρία στα τελευταία επεισόδια του Σασμού λόγω της δραματουργικής εξέλιξης του ρόλου του ως Μαθιός, να μας δείχνει καθημερινά το υποκριτικό του ταλέντο. Ο ήρωας που υποδύεται ζει με την αγωνία πως θα βρεθεί το όπλο με το οποίο σκότωσε τον Στεφανή και αυτό του δίνει την ευκαιρία να παίζει πολύ ωραίες σκηνές.

Ο διάλογός του με την μαμά Καλλιόπη - Μαρία Τζομπανάκη και η δική της προσπάθεια να του δικαιολογήσει τις τύψεις, επειδή έσωσε την Βασιλική την οποία κακοποιούσε επί χρόνια ο Στεφανής, ήταν μία από αυτές τις σκηνές. Ηθικά δεν ήταν σωστή η τοποθέτηση, αλλά στην μυθοπλασία υπάρχουν αυτές οι ακρότητες.

Στο νέο τρέιλερ της σειράς που παίχτηκε χθες το βράδυ βλέπουμε και την εξέλιξη με τον Μανόλη ο οποίος εντελώς τυχαία βρίσκει σε ένα ποτάμι το όπλο.

Σκέψου πως ο Μανόλης είναι ο μόνος που έχει δει τον Μαθιό να σκοτώνει τον Στεφανή. Από όλο το χωριό εκείνος βρήκε το όπλο που ήταν κρυμμένο σε έναν τοίχο και το παρέσυρε η κακοκαιρία;

Με αυτό τον τρόπο θα γίνει η αποκάλυψη του φόνου; Το κοινό στα social media τοποθετήθηκε αρνητικά, θεωρώντας πως ήταν μεγάλο λάθος των σεναριογράφων και τα σχόλια ήταν επικά και άκρως χιουμοριστικά. Ε, είχαν δίκιο.

Υπήρχαν και κάποιοι που ζήτησαν τη σωτηρία σε όλο αυτό, με την εξέλιξη του ρόλου του Δημήτρη Ήμελλου . Κοινώς να ξυπνήσει από το κώμα ο αστυνόμος για να δούμε επιτέλους μία πιο ενδιαφέρουσα πλοκή.

Tέλος στην αγωνία: Στον Σασμό ο Αντώνης επιστρέφει σπίτι του αλλά η Μαρίνα θα δώσει σκληρό αγώνα

Ο Αντώνης λοιπόν θα ξυπνήσει στο σημερινό επεισόδιο (σου έχουμε και φωτό) και θα έχουμε συνέχεια την Μεγάλη Δευτέρα. Έτσι για να έχουμε ωραίο επίλογο πριν σταματήσει η σειρά λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας. Αργά το βράδυ με το που αποκαλύφθηκε η φωτογραφία επικράτησε ενθουσιασμός.

antonis.JPG