Κανείς δεν περιμένει όσα θα συμβούν στον Σασμό: Ο Μαθιός παθαίνει νευρικό κλονισμό

Κατερίνα Μπούσιου
Κανείς δεν περιμένει όσα θα συμβούν στον Σασμό: Ο Μαθιός παθαίνει νευρικό κλονισμό

Αντί να πάει ο Αστέρης στο νοσοκομείο με όσα θα μάθει για την Αργυρώ καταλήγει ο αδελφός του. Κανείς εκτός από την Καλλιόπη δεν ξέρει τον λόγο που ο Μαθιός καταρρέει. 

Γύρω από δύο μεγάλα μυστικά εξελίσσεται το σενάριο του Σασμού για τις επόμενες εβδομάδες και η υπόθεση είναι καθαρά οικογενειακή.

Με λίγα λόγια αν είσαι φαν της σειράς και αγαπάς Αστέρη και Μαθιό, θα ζήσεις στιγμές αγωνίες με όσα τους συμβούν. Ειδικά ο δεύτερος καταρρέει (στην κυριολεξία) γιατί δεν αντέχει την προοπτική, ότι θα τα χάσει όλα σε στιγμή με την αποκάλυψη του φόνου που έχει διαπράξει. Η Βασιλική έχει μεγάλα ερωτηματικά και αρχίζει να ψάχνει τι κρύβεται πίσω από τις δικαιολογίες του άντρα της ζωής της. Μάλλον αυτό λειτουργεί ως ένα μικρό crush test για τη σχέση τους, την τρίτη σεζόν.

Όλα εδώ θα κριθούν

Για το χαμένο όπλο του φόνου του Στεφανή, η Καλλιόπη και ο πρωτότοκος γιος της ο Μαθιός, θα χάσουν την ηρεμία τους στον Σασμό. Βασικά τους πιάνει πανικός.

Δεν υπάρχει ψυχραιμία, με κίνδυνο να αποκαλυφθούν τόσο στον απορημένο για όσα συμβαίνουν Αστέρη, όσο και στην γεμάτη αγωνία Βασιλική.

Το κρυφό δράμα του Αστέρη στον Σασμό και η πιο σοκαριστική στιγμή του πριν την αποκαθήλωση

https://www.instagram.com/p/CnB3vPQoqPq

Ο Μαθιός με τον φόβο ότι θα αποκαλυφθεί και με την αγωνία ότι αυτό θα διαλύσει τον γάμο και όλη του τη ζωή, πιέζεται τόσο πολύ που καταλήγει στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό όπως αναφέρουν τα spoilers (ΜyTv). Η Βασιλική δεν ξέρει τι να υποθέσει με όλο αυτό που συμβαίνει. Η δουλειά στο αλουμινάδικο της οικογένειας δε δικαιολογεί τόσο μεγάλο στρες.

https://www.instagram.com/p/Cqi4NTyKY8f

Οι δικαιολογίες του άντρα της ζωής της δεν την πείθουν πως έχει πάθει κρίση άγχους. Αλλά δε θα φτάσει κοντά στην αλήθεια. Δεν της περνά από το μυαλό ότι έχει να κάνει όλο αυτό με τον Στεφανή.

Αυτό είναι και ένα crush test για το πώς θα λειτουργήσει στο μέλλον όταν μάθει την αλήθεια. Την Βασιλική την νοιάζει πάνω από όλα να είναι εκείνος καλά.

Στο άλλο μέτωπο των μεγάλων μυστικών, ο Αστέρης θα περάσει μία μεγάλη περίοδο κόντρας με την Αργυρώ μόλις ο Σταύρος του αποκαλύψει πως ο Πετράκης είναι γιος του.

https://www.instagram.com/p/CqkaUiEI617

Οι πληροφορίες μας λένε πως δεν θα την αφήσει σε ηρεμία και θα απαιτήσει να είναι παρών στη ζωή του γιου του. Οι εξηγήσεις της δεν θα τον πείσουν, αλλά δεν θα μπορέσει για πολύ διάστημα να μείνει μακριά της. Θιγμένος αλλά ερωτευμένος θα είναι ο Σταματάκης.

Αλλά και αρκετά φοβισμένος για το τι θα επακολουθήσει. Όταν το μάθει η μητέρα του. Αρχικά θα το μάθουν η Βασιλική και ο Μαθιός. Πολύ ενδιαφέρουσα η πλοκή λίγο πριν τον επίλογο της φετινής σεζόν.