Η Ανθή Σαλαγκούδη λείπει στους fans του Survivor αποδεικνύοντας (ξανά) πόσο All Star είναι

Η Ανθή Σαλαγκούδη λείπει στους fans του Survivor αποδεικνύοντας (ξανά) πόσο All Star είναι

Το νέο look της 38χρονης δημοσιογράφου, η συνέντευξη για το bullying που βίωσε, η κατάψυξη ωαρίων και το minimal σπίτι στο Ψυχικό. 

H Ανθή Σαλαγκούδη εργάζεται τα τελευταία χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης ωστόσο έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 4. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει εργαστεί σε γνωστές εφημερίδες, περιοδικά και στην ΕΡΤ3 όπου παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα «Πολιτιστική Ατζέντα». Είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Σαλαγκούδη, γεγονός που είχε σχολιαστεί αρκετές φορές στον Τύπο.

https://www.instagram.com/p/CqdvllgrEtT

H 38χρονη δημοσιογράφος-παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Πάνο Τσουκάρα και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές, το bullying που βίωνε από τους συναδέλφους της λόγω του ονόματός της την περίοδο που εργαζόταν στη δημόσια τηλεόραση.

«Στην ΕΡΤ έζησα στιγμές παραλογισμού. Πράγματι, δεν μου μιλούσαν οι συνάδελφοι ή αν μου μιλούσαν μού έκαναν bullying και καψόνια. Ήταν μια συντεταγμένη κίνηση εναντίον μου, χωρίς να κάνω κάτι για να προκαλέσω. Γίνονταν επειδή κουβαλούσα αυτό το όνομα, για το οποίο μάλιστα με στοχοποιούσαν. Υπήρχαν πολιτικά παιχνίδια από πίσω. Θέλω να διευκρινίσω όμως πως ο πατέρας μου είχε αποσυρθεί πολλά χρόνια πριν μπω εγώ στην ΕΡΤ. Δεν ήταν εν ενεργεία. Το δυστυχές σε όλη αυτή την ιστορία είναι πως αν ο πατέρας μου πραγματικά είχε τη δύναμη και την εξουσία που πίστευαν πολλοί, δεν θα μου έκαναν τίποτα από όσα μου έκαναν. Στην πραγματικότητα, είχαν το περιθώριο για να μου συμπεριφέρονται τόσο άσχημα. Εγώ δεν είχα πουθενά να απευθυνθώ, δεν είχα πλάτες για να με στηρίξουν. Από την πλευρά μου ήμουν πολύ ήσυχη και κοίταζα απλά να κάνω τη δουλειά μου», τόνισε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Οι δυσκολίες δεν σταμάτησαν εκεί για τη δημοσιογράφο αφού όπως αποκάλυψε: «Εκείνη την περίοδο είχα χάσει τον ύπνο μου. Το εννοώ. Δεν κοιμόμουν σχεδόν καθόλου. Για να καταλάβεις, από τα δοκιμαστικά που έκανα ακόμη, ενώ έχω σπουδές και μεταπτυχιακό πάνω στη δημοσιογραφία και είχα δουλέψει ήδη δέκα χρόνια ως ρεπόρτερ στη Θεσσαλονίκη, μου τα είχαν ακυρώσει όλα. Πριν ακόμα βγω στον αέρα, έλεγαν: «Αυτή δεν μπορεί να μιλήσει». Υπήρχαν δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν μέσα από τους συνδικαλιστές στην ΕΡΤ με τα οποία μου έκαναν πόλεμο».

Η ανανεωμένη εικόνα της δημοσιογράφου 2 χρόνια μετά το Survivor

Η Ανθή Σαλαγκούδη συμμετείχε στο Survivor 4 και ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες ever. Οι συμπαίκτες της την κατέκριναν για τις αγωνιστικές της επιδόσεις και την έφεραν 5 φορές στον τάκο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης τον Φεβρουάριο του 2021.

«Ότι είχα να πω, το είπα στα άτομα που πρέπει. Δεν σημαίνει ότι έχω συγχωρήσει ή έχω ξεχάσει, απλά δεν αφήνω να επηρεάσουν την ψυχολογία μου. Με νοιάζει να κατάλαβε ο κόσμος τι έχει συμβεί. Όταν νιώθεις ότι δεν σε σέβονται δεν έχεις την ψυχολογία για να έχεις επίδοση. Δεν νομίζω ότι θα στεναχωρηθούν αν φύγω σήμερα» δήλωσε η Ανθή Σαλαγκούδη, λίγο πριν αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Και πρόσθεσε: «Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα έφτανα μέχρι εδώ. Το οφείλω καθαρά και μόνο στον κόσμο. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Είναι μία συναρπαστική εμπειρία. Αν με ρωτούσες αν θα το έκανα ξανά, θα σου έλεγα σίγουρα ναι. Είναι ένα ωραίο ταξίδι. Δεν τη λες και εύκολη τη διαδρομή, αλλά κάπου-κάπου το διασκέδασα».

Σήμερα η πρώην παίκτρια του Survivor είναι στα καλύτερά της και έχει επιστρέψει στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του Action24. Η δημοσιογράφος έχει αλλάξει τα μαλλιά της, αποκτώντας μια καστανόξανθη απόχρωση που της ταιριάζει πολύ. Το καλλίγραμμο σώμα της παραμένει ίδιο και αναδεικνύεται πλήρως από τα κομψά looks που φορά στο πλατό.

Τα ξεκαρδιστικά tweets

Η συμμετοχή της Ανθής Σαλαγκούδη είχε προκαλέσει φρενίτιδα στο ελληνικό Τwitter με τους χρήστες να σχολιάζουν επικά το γεγονός, δημιουργώντας απολαυστικά memes.

Μέχρι και σήμερα, υπάρχουν χρήστες που υποστηρίζουν πως η εντυπωσιακή γυναίκα λείπει από το ριάλιτι και το All Star καθώς εκτός από αληθινή είναι και ακομπλεξάριστη.

Γιατί αποφάσισε να κάνει κατάψυξη ωαρίων

Πριν από αρκετό καιρό η Ανθή Σαλαγκούδη αποφάσισε να μπει στη διαδικασία να κάνει κατάψυξη ωαρίων. Η παρουσιάστρια του Action24 μίλησε ανοιχτά γι' αυτό το γεγονός στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και γνωστοποίησε τους λόγους που έκανε κάτι τέτοιο.

«Το σκεφτόμουν αλλά μετά ήρθε το Survivor κι επιβάρυνα πολύ τον οργανισμό μου. Μετά είπα ή τώρα ή ποτέ γιατί περνούν τα χρόνια και μεγαλώνω. Η βιολογική ηλικία μιας γυναίκας είναι εντελώς άλλο πράγμα από την αναπαραγωγική ηλικία. Οι ωοθήκες γερνούν ότι κάνουμε. Μειώνεται ο αριθμός των ωαρίων μας κι η ποιότητά τους φθίνει. Το είχα σαν σκέψη πριν από δύο χρόνια κι επισκέφθηκα έναν γυναικολόγο, που δεν με έπεισε. Δεν μού άρεσε η προσέγγιση. Παίζει ρόλο να νιώθεις καλά… Κάνεις πολλές εξετάσεις σε όλη την διαδικασία.. Έκανα ενέσεις για έντεκα ημέρες», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Μόλις έκανα την κατάψυξη ωαρίων ήθελα να κάνω ένα κανάλι στο Youtube γιατί υπήρχε αρκετό ενδιαφέρον από κοπέλες για αυτό το θέμα και ήθελα να βοηθήσω να ενημερωθεί περισσότερος κόσμος. Πριν ξεκινήσω τη διαδικασία είχα πάει σε μία εκπομπή για συνέντευξη και μετά δέχτηκα πολλά μηνύματα από κοπέλες και μου έλεγαν ότι ντρέπονται να το κάνουν, ότι φοβούνται. Όταν μπήκα στη διαδικασία να το κάνω ήθελα να ψάξω πράγματα πέρα από αυτά που μου έλεγε ο γιατρός μου και δεν υπήρχε αρκετή πληροφορία, οπότε αυτό το κενό ήθελα να το καλύψω σε αυτές τις κοπέλες. Πιστεύω ότι είναι και ταμπού και ότι είμαστε πολύ πίσω σε αυτό το θέμα και επειδή στην ηλικία που είμαι, αν ήξερα αυτά που ξέρω τώρα θα το είχα κάνει πολύ πιο νωρίς».

To εντυπωσιακό σπίτι της στο Ψυχικό

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι κάτοικος βορείων προαστίων αφού το σπίτι της βρίσκεται στο Ψυχικό. Μέσα από τα posts της στο Instagram έχουμε δει μερικές από τις ωραιότερες γωνιές του χώρου και την αξιοζήλευτη διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/CGsTQwqheo7

Όπως θα δεις κι εσύ στο σπίτι κυριαρχούν οι neutral αποχρώσεις με το καφέ και το μπεζ να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.

https://www.instagram.com/p/BYn7oSEgh_6

Το σαλόνι και η κουζίνα είναι τα ωραιότερα δωμάτια από τα οποία δεν λείπουν τα vintage διακοσμητικά και τα αποθηκευτικά έπιπλα.

https://www.instagram.com/p/BY2-JIhApjo

Πηγή κεντρικής: anthi__salagoudi