Αλλαγή στην αλλαγή για την Καλομοίρα:Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ σε επίσημη έξοδο με τον σύζυγό της

Αλλαγή στην αλλαγή για την Καλομοίρα:Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ σε επίσημη έξοδο με τον σύζυγό της

Το φόρεμα που επέλεξε για την επίσημη έξοδο με τον σύζυγό της. «Ήμασταν πολύ καλοντυμένοι και περάσαμε απίστευτα».

Time Flies: Στις 31 Ιανουαρίου, η Καλομοίρα έγινε 38 χρονών. Ένα κορίτσι που έγινε γνωστό μέσα από το «Fame Story 2» πίσω στο 2004, σε ηλικία μόλις 19 ετών. Στη μουσική ακαδημία εκείνη την εποχή, κατέκτησε την πρώτη θέση και μαζί και την αγάπη του κόσμου.

Μέσα στα σχεδόν 20 χρόνια που υπάρχει στα καλλιτεχνικά δρώμενα, έχει κυκλοφορήσει συνολικά τέσσερις προσωπικούς δίσκους -με τον πρώτο της να γίνεται χρυσός και να επανακυκλοφορεί-, ένα karaoke, τέσσερα cd singles και συνολικά 21 τραγούδια. Η Καλομοίρα Σαράντη, έχει ασχοληθεί επίσης με την παρουσίαση τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών και διαδικτυακών εκπομπών, έχει συμμετάσχει στη σειρά «Η Λάμψη», έχει κάνει promotion σε αρκετές επώνυμες εταιρείες και έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από αξεσουάρ με το όνομά της.

Η Καλομοίρα είχε γενέθλια αλλά δέχτηκε τα πιο τοξικά σχόλια για την εμφάνισή της

Κομβικό σημείο στην επαγγελματική της πορεία, ήταν το 2008 όταν και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με το τραγούδι «Secret Combination» όπου και κατέκτησε την τρίτη θέση.

Όπως είναι γνωστό, η τραγουδίστρια, γεννήθηκε στο Δυτικό Χέσμπεντ της Νέας Υόρκης. Οι γονείς της, Νίκος και Ελένη, είναι ιδιοκτήτες ελληνικού εστιατορίου στην Νέα Υόρκη ενώ έχουν αποκτήσει άλλη μία κόρη, τη Γεωργία.

Με τακούνια και κρασί ή αλλιώς ο fun τρόπος με τον οποίο η Καλομοίρα γυμνάστηκε για το Madwalk 2022

Στην προσωπική της ζωή, το 2006 η Καλομοίρα ξεκίνησε τη σχέση της με τον Έλληνα επιχειρηματία Γιώργο Μπούσαλη. Αρραβωνιάστηκαν το 2009 και παντρεύτηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου 2010 στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης. Έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: τους δίδυμους Νίκο και Δημήτρη (γενν. 14 Δεκεμβρίου 2012) και την Αναστασία (γενν. 21 Ιουλίου 2016).

https://www.instagram.com/p/CmmF_p1oSei

Αν και μένει μόνιμα στην Αμερική με την οικογένειά της, διατηρεί πάντα τη στενή σχέση με τις ρίζες της και δεν είναι τυχαίο πως «κλείνει» συνεχώς δουλειές και συνεργασίες με μία από τις πιο πρόσφατες να είναι εκείνη στο Madwalk.

https://www.instagram.com/p/Cme96LcLlmr

Πριν από λίγο καιρό η Καλομοίρα παρουσίασε το νέο της πλατινέ look

Η τραγουδίστρια έκανε την αποκάλυψη στην έξοδό της με τον hair expert που διαπρέπει στο εξωτερικό, Δημήτρη Γιαννέτο.

https://www.instagram.com/p/CkDu3HrLVyt

Τα τοξικά σχόλια

Η Καλομοίρα έχει περίπου μισό εκατομμύριο followers στο Instagram και ανεβαίνει καθημερινά στο Tik Tok, αλλά η αλλαγή στην εμφάνισή της το τελευταίο διάστημα πυροδότησε μερικά άκρως τοξικά σχόλια από followers της που αφορούσαν την εμφάνισή της. Δες περισσότερα εδώ.

Η Καλομοίρα από την άλλη, αδιαφορεί για τα αρνητικά σχόλια (και πολύ καλά κάνει), και συνεχίζει να τροφοδοτεί το Instagram της με στιγμές από την καθημερινότητά της. Σε αυτές τις αναρτήσεις, είδαμε την 38χρονη να έχει προβεί σε ακόμη μία αλλαγή που δεν είναι άλλη από το νέο καρέ το οποίο υιοθέτησε και αποτελεί το πιο κοντό κούρεμα που είχε ποτέ από την εποχή που τη γνωρίσαμε.

Η Καλομοίρα γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με το mini me της και απέκτησε το πιο ανατρεπτικό look

https://www.instagram.com/p/CpCup8ko4OL

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες:

Το look στην έξοδο με τον σύζυγό της

Πριν από λίγες ημέρες, η Καλομοίρα βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της σε εκδήλωση του Make A Wish. Για την περίσταση, η τραγουδίστρια επέλεξε ένα μάξι σατέν μαύρο φόρεμα συνδυάζοντας το εντυπωσιακό look με ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους αλλά και δύο διακριτικά κολιέ. Ως προς το beauty σκέλος, το νέο κούρεμα της Καλομοίρας «έδεσε» άψογα με μακιγιάζ με έμφαση στα μάτια και στα χείλη.

https://www.instagram.com/p/Cpm3EITIP73