Στη Γη της ελιάς η Δώρα Χρυσικού εφαρμόζει ως Αρετή νέο σχέδιο συμφιλίωσης με όλους

Στη Γη της ελιάς η Δώρα Χρυσικού εφαρμόζει ως Αρετή νέο σχέδιο συμφιλίωσης με όλους

Με δώρα και λουλούδια η Αρετή ετοιμάζει επίσκεψη στη Βασιλική και στον Φίλιππο και κατάρες τέλος στη Γη της ελιάς. 

Πολλές φορές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, η Αρετή έχει γίνει πολλές φορές trend στη Γη της ελιάς για το δύσκολο χαρακτήρα της και τις ευρηματικές κατάρες της.

Είναι character η Δώρα Χρυσικού και το χαίρεται. Αυτή τη φορά έχει μία πολύ ωραία ανατροπή στο ρόλο της. Πόλεμος τέλος με τα παιδιά της και καιρός να κάνει ειρήνη. Ποιο είναι το σχέδιο που βάζει σε εφαρμογή και τι τελικά θα καταφέρει;

Δεν είναι πια η Αρετή που αντιπαθούσες

Αν έλειπε ο πανούργος χαρακτήρας της Αρετής , θα ήταν αλλιώς πολλά πράγματα στη Γη της ελιάς. Ακόμη και αν σεναριακά μερικές φορές φτάνει στα άκρα, φτιάχνει τη διάθεση του κοινού, χαρακτηριστικό που έχουν οι love to hate ρόλοι.

Μετά την δεύτερη ερωτική απογοήτευση που βίωσε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, έμεινε τελικά μόνη.

Η Αρετή από τη Γη της Ελιάς είναι μία αληθινή Survivor - Τα φυσικά μαλλιά & τα posts ενδυνάμωσης

Το αντίδοτο σε αυτή τη μοναξιά θα είναι ένα νέο σχέδιο συμφιλίωσης για να φέρει καταρχάς τα παιδιά της κοντά της. Ο Στάθης πλέον είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει οριστικά ή μάλλον έχει πατήσει ένα pause μέχρι να σκεφτεί τι θα κάνει στη συνέχεια.

Με λουλούδια και γλυκά στα χέρια θα δεις την Αρετή να περνά το κατώφλι του σπιτιού της Βασιλικής και του Φίλιππου και ειδικά στον δεύτερο θα φερθεί με τέτοια αβρότητα, που θα τους αφήσει όλους άφωνους.

https://www.instagram.com/p/CqRFHe7Iyol

Η μεταστροφή ενός χαρακτήρα σε τόσο μεγάλο βαθμό είναι όμως πάντα ύποπτη. Η Βασιλική την πιστεύει, ο Φίλιππος κολακεύεται, αλλά ο Στάθης και η Χάιδω είναι σκεπτικοί και υποψιασμένοι.

https://www.instagram.com/p/CqDmYMnII_I

Με λίγα λόγια θα περιμένουν να δουν που αποσκοπεί. Το σχέδιο όπως καταλαβαίνεις ναυαγεί λίγο καιρό μετά. Αλλά όχι ολοκληρωτικά. Υπάρχει μία μικρή ελπίδα, μόλις επιστρέψει για ένα μικρό διάστημα και ο Στέφανος από την Ισπανία μετά το διαζύγιό του με την Ελένη.

Η Αρετή επιστρέφει ως ρόλος στις...εργοστασιακές ρυθμίσεις.