Ο γρίφος με τη Βίκυ Καγιά: Θα κλείσει τελικά ο κύκλος 7 χρόνων συνεργασίας με το Star;

Ο γρίφος με τη Βίκυ Καγιά: Θα κλείσει τελικά ο κύκλος 7 χρόνων συνεργασίας με το Star;

Εκτός μεγάλου απροόπτου όλα δείχνουν ότι ολοκληρώνεται ο κύκλος συνεργασίας 7 χρόνων της Βίκυς Καγιά με το Star. Οι δηλώσεις της fashion expert για την επόμενη σεζόν και η πρόταση του ΑΝΤ1.

 

Βίκυ Καγιά και Star ενδέχεται να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους τη νέα σεζόν κλείνοντας έτσι έναν κύκλο 7 χρόνων. Τις πρώτες πληροφορίες για το φημολογούμενο «διαζύγιο» ανάμεσα στη fashion expert και τον τηλεοπτικό σταθμό της Κηφισιάς μετέδωσε η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας χθες (7/4), αλλά και η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, απόσπασμα από την οποία προβλήθηκε πριν λίγη ώρα στο «Χαμογέλα και Πάλι» με παρουσιάστρια τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Βίκυ Καγιά- με καλή διάθεση- αρκέστηκε να πει πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σταθμό, αποκαλύπτοντας πότε λήγει το συμβόλαιό της, αλλά και αν της έχει γίνει πρόταση για το Fame Story και το πρωινό του σταθμού.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε όπως πρέπει για τα botox και αποκάλυψε αν θα κάνει lifting και «της το δίνουμε»

Βίκυ Καγιά: «Είμαστε ακόμα σε συζητήσεις… Θα δούμε»

Όταν η ρεπόρτερ από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά ρώτησε τη Βίκυ Καγιά πώς πάνε οι συζητήσεις με το Star, εκείνη απάντησε: «Δόξα τω Θεώ, όλα καλά, εσείς; Είμαστε ακόμα σε συζητήσεις, και τα λέμε και τα ξαναλέμε, και θα δούμε. Φαντάζομαι πως ναι (σ.σ. θα συνεχίσω). Το συμβόλαιό μου λήγει 30 Ιουνίου. Έχω ακόμα. Πρέπει να γίνουν αλλαγές, πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα, μια χαρά πάμε. Δόξα τω Θεώ».

Και η αλήθεια είναι πως- σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες στο Queen.gr- στα μέσα της εβδομάδας υπήρξε μια συνάντηση της Βίκυς Καγιά με τα στελέχη του Star, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα, χωρίς καθόλου αντιπαραθέσεις. Ωστόσο, οι δύο πλευρές φάνηκε πως έχουν διαφορετικές απόψεις, στόχους και επιθυμίες για την ερχόμενη σεζόν. Από τη μία, η Βίκυ Καγιά θέλει να κάνει κι ένα διάλειμμα και από την άλλη, δεν υπάρχει κατάλληλο δεύτερο project για να της ανατεθεί, εφόσον το GNTM- όπως φαίνεται-δεν θα υπάρξει την επόμενη σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CqvTBlutqP5

Όσο για το Shopping Star; Το παιχνίδι μόδας είναι τηλεοπτικό «παιδί» της Βίκυς Καγιά, το αγαπάει πολύ και της αρέσει πάρα πολύ να το κάνει. Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το Shopping Star το έκανα 2 ή 3 χρόνια πριν ξεκινήσω όλα τα άλλα. Δεν υπάρχει πρόβλημα να γίνει μια ανάπαυλα, να ξαναλλάξεις κάτι, να το δεις αλλιώς. Δεν είναι κακό αυτό… Από ό,τι ξέρω το GNTM θα ''παγώσει'' φέτος. Συμφωνώ απόλυτα. Πολλές φορές και τα projects και οι άνθρωποι κουράζουν, θέλουν να κάνουν ένα pause, μια παύση. Δεν είναι κακά όλα αυτά. Ωραία πράγματα είναι αυτά», ανέφερε και η ίδια η Βίκυ Καγιά στις δηλώσεις της.

Δεν έμεινε μόνο εκεί, όμως η Βίκυ. Απάντησε και για το Fame Story, το οποίο θα δούμε την επόμενη σεζόν στο Star, αλλά και για το πρωινό. «Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση (σ.σ. για το Fame Story). Να το σκεφτώ, τι να σου πω; Μα πώς είναι δυνατόν να είμαι στο πρωινό, αφού θα είμαι στο Shopping Star; Να είμαι στο πρωινό 3 ώρες και να είμαι άλλες τόσες μετά; Όχι, τι λες τώρα; Από τα Media το άκουσα κι εγώ. Ποτέ το κανάλι δεν υπονόησε κάτι τέτοιο, ποτέ δεν μου πρότεινε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω από πού προκύπτει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CqsslywMk1Q

Εκτός μεγάλου απροόπτου, όλα δείχνουν πως η Βίκυ Καγιά θα ολοκληρώσει τη συνεργασία της με το Star μετά από 7 ολόκληρα χρόνια. Σε καλό κλίμα, πάντα. Αν και το κανάλι δεν θέλει να χάσει το μεγάλο του ατού, καθώς η Βίκυ Καγιά υπήρξε για πολλά χρόνια δυνατό «χαρτί» του σταθμού. Ήταν εκείνη, που ακόμα και πριν το Star ενεργοποιήσει την πρωινή ζώνη με τους Καραβάτου-Κατσούλη, έφερνε νούμερα με δύο projects στο κανάλι.

Στο στόχαστρο του ΑΝΤ1 η Βίκυ Καγιά

Τώρα, όσον αφορά το ενδεχόμενο να συζητήσει με άλλα κανάλια, η 44χρονη Βίκυ Καγιά απάντησε: «Δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου αυτό. Φεύγω από μία συνεργασία, παίρνω λίγο τον χρόνο μου και μετά μιλάω για άλλες συνεργασίες αν χρειαστεί».

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς, βέβαια, έκανε μία άλλη αποκάλυψη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου λέγοντας πως η Βίκυ Καγιά έχει μπει στο στόχαστρο του ΑΝΤ1 για το reality «Οι Προδότες», μαζί και με άλλα πρόσωπα, όπως ο Χρήστος Λούλης, η Εβελίνα Παπούλια, αλλά και η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής, που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία με την τηλεοπτική σειρά του Star, IQ160.