Τα πρώτα πλάνα του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Γη της ελιάς και η ανατροπή - επίλογος του Δημοσθένη

Κατερίνα Μπούσιου
Τα πρώτα πλάνα του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Γη της ελιάς και η ανατροπή - επίλογος του Δημοσθένη

Πραγματικός Survivor πρέπει να γίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη Γη της ελιάς ως Ορέστης Αντωνιάδης για να βρει την αλήθεια και να επιβιώσει.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν πήγε τελικά στο Survivor αλλά το τηλεοπτικό του comeback στην τηλεόραση και στη Γη της Ελιάς έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του Γιώργου, μας έδωσαν και ένα μικρό spoiler και οι φανς του ενθουσιάστηκαν. Ως Ορέστης Αντωνιάδης έρχεται για να γράψει τον δυνατό επίλογο του Δημοσθένη. Αλλά θα χρειαστεί να γίνει πραγματικός Survivor για να καταφέρει τον στόχο του.

Ο μυστηριώδης Ορέστης μόλις έφτασε στην Αρεόπολη και η ανατροπή με τον Δημοσθένη

Τηλεοπτικά στη Γη της ελιάς θα δεις την άφιξη του Γιώργου Αγγελόπουλου στην Αρεόπολη, μετά το Πάσχα. Η πρώτη του επίσκεψη θα είναι στον τάφο του Κίμωνα και μάλιστα υπάρχει και αυτόπτης μάρτυρας (η Χρυσούλα) που θα ειδοποιήσει την Ασπασία για αυτόν τον μυστηριώδη άντρα που γνώριζε τον γιο της.

gitiselias_danos.jpg

Κανείς δεν τον ξέρει και κανείς δεν μπορεί ακόμη να τον ψυχολογήσει. Ακόμη και στο καφενείο, hot spot της μικρής τηλεοπτικής μας κοινωνίας, δεν θα αποκαλύψει ποιος είναι, παρά μόνο πως έρχεται ως τουρίστας για να θαυμάσει την περιοχή. Ο Πότης δίνει απλά το σύνθημα σε όλους για την νέα άφιξη.

https://www.instagram.com/p/CoAZGk_KhIP

Από τα πρώτα πλάνα - στιγμιότυπα των γυρισμάτων, ο Γιώργος ως Ορέστης θα έχει και μία πρώτη συνάντηση με τον Δημοσθένη . Φυσικά τα χαμόγελα που έχει ο Ντάνος με τον Κούλλη Νικολάου όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, οφείλονται και στην πολύ καλή σχέση που έχουν οι δυό τους από την εποχή του «Τατουάζ».

1681034228665-366058159-aggelopoulos_gitiselias.jpg

Ως ρόλοι θα περάσουν μία περίοδο αναγνώρισης για να καταλάβει ο ένας τους σκοπούς του άλλου.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ορέστης έρχεται στη σειρά για να οδηγηθεί ο Δημοσθένης στην τιμωρία για τον θάνατο του γιου του και τις παρανομίες του. Πολύ καλός οδηγός στην έρευνα θα σταθεί και η Δήμητρα ως αστυνομικός και πρώην σύντροφος του Κίμωνα -Βαγγέλη Κακουριώτη , με την οποία θα έρθει πολύ κοντά.

gitiselias_aggelopoulos2.jpg

Ναι, μετά το φλερτ και τις παράλληλες κοινές τους έρευνες θα έρθει και ο έρωτας. Ο οποίος μάλλον θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα τέλη της φετινής σεζόν και στις αρχές της επόμενης.

https://www.instagram.com/p/CpKyAXtM7Pt

Γιατί ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα κάνει απλά μία guest εμφάνιση αυτές τις ημέρες. Ήρθε για να μείνει.