Oι νέες photos της 60χρονης Demi Moore με μαγιό αποδεικνύουν πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός

Oι νέες photos της 60χρονης Demi Moore με μαγιό αποδεικνύουν πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός

Η διάσημη ηθοποιός πόζαρε με το μικροσκοπικό bikini της και έφερε το καλοκαίρι στις οθόνες μας.

Σε λίγους μήνες η Demi Moore θα προστεθεί στη λίστα με τις πιο sexy-γοητευτικές γιαγιάδες του Hollywood αφού στα 60 της χρόνια παραμένει μια πολύ ελκυστική γυναίκα. Η 32χρονη Rumer Willis, κόρη της ηθοποιού και του Bruce Willis περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με το σύντροφό της, Derek Richard.

Πριν λίγες ώρες η Χολυγουντιανή σταρ φόρεσε το μικροσκοπικό λεοπάρ bikini της και πόζαρε στον φακό, δημοσιεύοντας τις λήψεις στο Instagram. Στην αγκαλιά της έχει το αγαπημένο της κατοικίδιο, την Pilaf την οποία δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ. Η αγάπη της ηθοποιού για τα ζώα είναι γνωστή και πρόσφατα η Moore αποκάλυψε πως το ζωάκι της δεν ζυγίζει παραπάνω από 700 γραμμάρια.

Διχάζει η διαθήκη του Bruce Willis! Γιατί αφήνει μόνο 1 εκατομμύριο στις κόρες του με την Demi Moore

Οι νέες φωτογραφίες της Moore με μαγιό είναι #bodygoals

Οι fans δεν έχασαν την ευκαιρία να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για το καλλίγραμμο κορμί της 60χρονης η οποία αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Η ηθοποιός συγκαταλέγεται στις πιο fit γυναίκες του Hollywood και αυτό οφείλεται στον υγιεινό τρόπο ζωής που ακολουθεί με διατροφή και άσκηση.

https://www.instagram.com/p/CrQ1jDAOmCZ

«H Pilaf κατέλαβε την παραλία», έγραψε η Moore στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Πριν λίγες μέρες η σταρ της μεγάλης οθόνης δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες που δείχνουν το πόσο μικροσκοπικό είναι το κατοικίδιό της αφού η διάμετρος της Pilaf δεν ξεπερνά τα χαρτονομίσματα των δολαρίων με αποτέλεσμα να την παρομοιάζει με μικρό ποντικάκι.

Oι #bikinibody φωτογραφίες της Demi Moore

Το 2022 η διάσημη ηθοποιός πέρασε μεγάλο μέρος των διακοπών της στην Ελλάδα, μαζί με την κόρη της και αγαπημένους φίλους. Η 60χρονη έμεινε για αρκετές μέρες στην Αθήνα ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε στην Κρήτη όπου βάπτισε την κόρη φιλικού της ζευγαριού στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου.

https://www.instagram.com/p/ChiaLX1O6R6

Η Moore φόρεσε το λευκό bikini της και πόζαρε στα τιρκουάζ νερά με φόντο την Ελληνική σημαία, ποστάροντας τις ωραιότερες καλοκαιρινές φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: demimoore