Από το Παρίσι με αγάπη: Ο Τζιοβάνι του MasterChef μας δείχνει πόσο μεγάλωσε η κόρη του

Από το Παρίσι με αγάπη: Ο Τζιοβάνι του MasterChef μας δείχνει πόσο μεγάλωσε η κόρη του

O Τζιοβάνι Σκαράτζι ήταν ένας από τους μεγάλους κερδισμένους του MasterChef 5 και τον είδαμε ξανά φέτος ως γκεστ σεφ στο MasterChef των επιστροφών. 

Μπορεί το MasterChef 5 να το κέρδισε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, όμως ένας από τους σεφ παίκτες που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό ήταν ο Giovanni.

Ο Ιταλός μετανάστης του έρωτα, γνώρισε στη χώρα μας πριν μερικά χρόνια τη Βίκυ Βασιλείου, απέκτησαν μια κόρη κι από τότε ο σεφ παρέμεινε στην Ελλάδα.

Πάσχα στη Disneyland

Ήταν άλλωστε η Βίκυ εκείνη που έπεισε τον Τζιοβάνι να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef 5, τη στιγμή που το εστιατόριο του σεφ στη Λαχανιά Ρόδου παρέμενε κλειστό λόγω covid 19.

Από το 2021, που τον γνωρίσαμε, ο Τζιοβάνι όχι μόνο παρέμεινε αγαπητός στο κοινό αλλά κατάφερε να αποκτήσει ένα ακόμα εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.

Τις ημέρες αυτές όμως, ο Τζίο όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του στο ριάλιτι μαγειρικής, πήρε τη σύζυγο και την κόρη του και ταξίδεψε μέχρι τη Disneyland στο Παρίσι.

https://www.instagram.com/p/CrF3T_0oL-p

Ο Τζιοβάνι λατρεύει την κόρη του

Η Μικρή κορούλα του ζευγαριού έχει πια μεγαλώσει πολύ, ειδικά σε σχέση με την πρώτη πόζα με τους γονείς της από το 2019.

https://www.instagram.com/p/BteCXfaHLg0

Ο σεφ δεν σταμάτησε να δημοσιεύει στιγμές από το ταξίδι με την οικογένειά του τις γιορτές ημέρες του Πάσχα.

https://www.instagram.com/p/CrF3T_0oL-p

Η γνωριμία με τη σύζυγό του

Η Βίκυ Βασιλείου επαγγέλλεται εκπαιδευτικός στην Ελλάδα και ο Τζιοβάνι πάντα αγαπούσε τη χώρα. Ερχόταν συχνά στην Ελλάδα για τις διακοπές του και το 2009 ήρθα για να εργαστεί. Μέσα από συγκυρίες γνώρισε τη σύζυγό του σε ένα εστιατόριο στη Ρόδο και από το 2018 διατηρούν στο νησί το δικό τους εστιατόριο.

Ο Τζιοβάνι του MasterChef 5 λατρεύει τη σύζυγό του - Η σπάνια κοινή photo και η ατάκα του σεφ

«Το MasterChef πάρα πολύ με βοήθησε. Δεν ήμουν καν έτοιμος για τόσο κόσμο. Από την πρώτη μέρα είμαστε γεμάτοι! Κάθε μέρα!», είχε πει ο Tζίο που ξεκίνησε να δουλεύει στις κουζίνες από την ηλικία των 16 ετών.