Κανένα κρεπάρισμα: 6 tips για να δείχνουν πιο πυκνά τα μαλλιά σύμφωνα με τον hairstylist της JLo

Μαρία Ροδίτη
Κανένα κρεπάρισμα: 6 tips για να δείχνουν πιο πυκνά τα μαλλιά σύμφωνα με τον hairstylist της JLo

Ο celebrity hairstylist, Chris Appleton, προτείνει hacks και tips που θα κάνουν και τα πιο λεπτά και αραιά μαλλιά να δείχνουν πραγματικά πλούσια.

 

Τα πιο πρόσφατα TikTok hacks, τα νέα προϊόντα styling στην αγορά και οι τάσεις στα μαλλιά καταλήγουν σε ένα συμπέρασμα: ότι τα πυκνά μαλλιά με όγκο θα μας απασχολήσουν πολύ τους επόμενους μήνες.

Αρκεί μόνο να σκεφτείς ότι οι trendsetters και οι celebrities αλλάζουν τον τρόπο που κάνουν αλογοουρές, τα brands λανσάρουν νέες φόρμουλες για όγκο και τα sleek, ίσια χτενίσματα δίνουν τη θέση τους στα iconic 90s hairstyles για πυκνά μαλλιά.

Τα χτενίσματα των 80s κάνουν comeback – Έτοιμη για χωρίστρες, mullet και κορδέλες στα μαλλιά;

Θα μου πεις τώρα… Πώς θα πετύχεις μαλλιά που να φαίνονται πυκνά ακόμα και αν τα δικά σου δεν είναι; Ο hairstylist της Jennifer Lopez και άλλων stars, Chris Appleton, μοιράστηκε τα μυστικά του, τα οποία θα ανακαλύψεις παρακάτω.

jlo_appleton.jpg

Τα tips για να κάνεις τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά

Tip 1: Χρησιμοποίησε στρογγυλή βούρτσα στις ρίζες

Τύλιξε τα μαλλιά σου με μια στρογγυλή βούρτσα μέχρι τις ρίζες και ανασηκώνοντάς τα προς τα πάνω κάνε τα με το πιστολάκι για λίγα δευτερόλεπτα. Το αποτέλεσμα; Θα δώσεις στιγμιαίο όγκο στα μαλλιά, οπότε για να τον συγκρατήσεις, μην ξεχάσεις να ψεκάσεις με λακ.

Tip 2: Άλλαξε τη χωρίστρα σου

Η αλλαγή χωρίστρας δίνεις αμέσως στα μαλλιά μια φυσική ανύψωση.

Tip 3: Δοκίμασε το παρακάτω TikTok hack με την αλογοουρά

Πιάσε τα μαλλιά σε half up και αμέσως μετά, όσα έμειναν κάτω αφημένα, ένωσέ τα φτιάχνοντας μια νέα αλογοουρά πάνω από το half up σου. Πάτα και το play στο βίντεο για να καταλάβεις καλά όλη τη διαδικασία. Είναι πανεύκολη!

Tip 4: Σκέψου τα extensions

Ο ευκολότερος τρόπος για να κάνεις τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά – σύμφωνα με τον Chris Appleton- είναι να βάλεις extensions. Αυτό κάνουν, άλλωστε, και οι celebrities όταν θέλουν χτενίσματα με όγκο.

Tip 5: Κοιμήσου με πλεξούδες

«Ο ύπνος με πλεξούδες μπορεί να δώσει στα λεπτά μαλλιά περισσότερο όγκο χωρίς τη χρήση θερμότητας», λέει ο Chris Appleton. Πριν κοιμηθείς, λοιπόν, εφάρμοσε λίγη λακ στις άκρες των μαλλιών, μετά φτιάξε χαλαρές πλεξούδες — είτε μία μεγάλη πλεξούδα είτε δύο σε κάθε πλευρά του κεφαλιού, ανάλογα με το μήκος των μαλλιών. Το πρωί θα ξυπνήσεις με τέλειους κυματισμούς, που θα έχουν δώσει αρκετό όγκο στα μαλλιά σου.

Tip 6: Άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο κάνεις το messy bun

Εάν έχεις λεπτά μαλλιά, ο ατημέλητος κότσος που κάνεις με τον κλασικό τρόπο δεν πρόκειται να αλλάξει την εικόνα τους. Μπορείς να τον κάνεις αλλιώς, όμως, για να «σωθείς». Όπως δείχνει ο hairstylist της Jennifer Lopez, Christ Appleton, μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου σε ψηλή αλογοουρά με ένα scrunchie, γύρω από το scrunchie να τυλίξεις τα μαλλιά στερεώνοντάς τα και έτσι να δημιουργήσεις τον κότσο σου.