Οι κοιλιακοί της Αθηνάς Οικονομάκου μετά την προπόνηση και πώς χτίζουν το bikini body 7 celebs

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι κοιλιακοί της Αθηνάς Οικονομάκου μετά την προπόνηση και πώς χτίζουν το bikini body 7 celebs

H Αθηνά Οικονομάκου έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη fitness ρουτίνα της τονίζοντας πως κάνει γυμναστική πολλών και διαφορετικών ειδών.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις πρώτες εμφανίσεις στην παραλία έχει ξεκινήσει και η πλειοψηφία των Ελληνίδων celebrities θέλει να βρίσκεται σε βέλτιστη φυσική κατάσταση.

Οι κυρίες του εγχώριου star system γυμνάζονται σε καθημερινή βάση για να παραμείνουν fit και να αποκτήσουν τις ιδανικές αναλογίες σύμφωνα πάντα με το σωματότυπό τους. Πριν λίγες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου σήμανε την έναρξη των bikini looks, ποζάροντας με το γαλάζιο μαγιό της στη μαγευτική Σαντορίνη.

Η ηθοποιός έχει ξαναβρεί πλήρως τη φόρμα της μετά τις δύο εγκυμοσύνες και αποδεικνύει πως αν υπάρχει θέληση, τα επιθυμητά αποτελέσματα δεν αργούν να φανούν.

7 Ελληνίδες celebrities που αποτελούν fitness inspo

  • Αθηνά Οικονομάκου

H Αθηνά Οικονομάκου έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη fitness ρουτίνα της τονίζοντας πως κάνει γυμναστική πολλών και διαφορετικών ειδών όπως pilates, aerial yoga, trx, αερόβια, κωπηλατικό, βάρη κ.ά. Όσον αφορά τη διατροφή της, η ηθοποιός έχει δηλώσει πως δεν ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο διατροφικό πλάνο.

oikonomakou2.jpg

Πριν λίγες ώρες η 37χρονη δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία της στο Instagram και όπως μπορείς να δεις οι γραμμωμένοι κοιλιακοί της βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

  • Ντορέττα Παπαδημητρίου

H Ντορέττα Παπαδημητρίου διαθέτει ένα από τα πιο υγιή και fit κορμιά στο εγχώριο star system. Η ηθοποιός-παρουσιάστρια λατρεύει την γυμναστική και αποτελεί μέρος της ζωής της εδώ και αρκετά χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CqxiIBPIkdQ

Όπως η ίδια έχει αναφέρει πολλές φορές, οι pilates σε reformer αποτελούν την μεγάλη της αγάπη ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει στο Instagram την ώρα που γυμνάζεται. H Ντορέττα Παπαδημητρίου ποστάρει συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες και videos με ασκήσεις, τις οποίες δείχνει να εκτελεί με απόλυτη επιτυχία. To pilates studio στο οποίο γυμνάζεται η ηθοποιός επισκέπτονται τακτικά και άλλες επώνυμες ανάμεσά τους οι: Eυαγελία Αραβανή, Ελίζαμπεθ Ελέτσι κ.ά.

  • Χριστίνα Μπόμπα

Μετά την γέννηση των διδύμων η influencer έβαλε στη ζωή της την άσκηση για να διώξει τα κιλά της εγκυμοσύνης και να επανέλθει στην καλλίγραμμη σιλουέτα της.

https://www.instagram.com/p/CrahvI-KJ9x

Η 34χρονη έχει θέσει νέους fitness στόχους και όλα δείχνουν πως είναι αποφασισμένη να τους κατακτήσει. Η Χριστίνα Μπόμπα έχει εμπιστευτεί το γυμναστήριο του Ηλία Γκότση για τις προπονήσεις της και η αλλαγή στη σιλουέτα της το τελευταίο διάστημα είναι ορατή. Η γλυκιά μαμά έχει απαλλαγεί από τα κιλά της εγκυμοσύνης και έχει κάνει γράμμωση στην κοιλιά, που της επιτρέπει να φορά με άνεση τα αγαπημένα της crop tops.

  • Δέσποινα Βανδή

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην εγχώρια showbiz και αυτό οφείλεται στην ισορροπημένη διατροφή που ακολουθεί σε συνδυασμό με τακτική άσκηση.

https://www.instagram.com/p/CpxT0zHAQ4d

Η Δέσποινα Βανδή επισκέπτεται καθημερινά το γυμναστήριο του συντρόφου της κόρης της στα νότια προάστια, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από τις προπονήσεις της.

  • Δούκισσα Νομικού

Πριν λίγες ώρες η Dutchess καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα Instagram story στο οποίο την βλέπουμε να απολαμβάνει τον πρωινό της περίπατο στην φύση.

1682327643197-812190754-doukisa1.jpg

Η 36χρονη έχει αναφέρει πολλές φορές πως ακολουθεί ένα αρκετά ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και δεν παραλείπει να γυμνάζεται τακτικά.

doukisa2.jpg

Πρόσφατα η παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς η γυμναστική δεν ήταν μέρος της ζωής της πριν κάνει παιδιά ωστόσο πλέον τη βοηθάει να αντιμετωπίζει πόνους σε πλάτη, αυχένα και μέση που προέκυψαν μετά τις εγκυμοσύνες.

  • Σοφία Καρβέλα

Η 40χρονη στυλίστρια είναι υπέρμαχος ενός υγιεινού lifestyle και έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να τρέφεται ισορροπημένα και επιθυμεί να μυήσει και τα παιδιά της σε αυτό τον τρόπο ζωής. Όπως η ίδια έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, αγαπά τη yoga και κάνει καθημερινά διάφορες ασκήσεις μέσα στο σπίτι.

sofiakarvela1.jpg

«Έχω παρατηρήσει ότι, αν δε γυμνάζομαι, είμαι βαθιά χάλια ψυχολογικά και, αν γυμνάζομαι, είμαι βαθιά χαρούμενη. Και πάλι είναι δύσκολο να δίνω κίνητρο στον εαυτό μου από τη στιγμή που είμαι πολύ άνετα στο άρρωστο κεφάλι μου, αλλά αρχίζω να το σκέφτομαι διαφορετικά και μου αρέσει αυτός ο νέος ευτυχισμένος εαυτός μου μετά τη γυμναστική. Το συστήνω εξαιρετικά. Απλά κάντε το», έχει γράψει στο παρελθόν η Σοφία Καρβέλα στο Instagram.

  • Ελένη Φουρέιρα

Η 36χρονη pop star έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί στις 7 Φεβρουαρίου, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2,9 κιλών. Η τραγουδίστρια αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για το μεγάλο comeback. Η νέα μαμά βρίσκει καθημερινά λίγο χρόνο μόνο για εκείνη και κάνει εντατικές προπονήσεις.

Πριν λίγες εβδομάδες η Φουρέιρα και ο κολλητός της, Πέτρος Τσαπαρδώνης βρέθηκαν σε αίθουσα γυμναστικής και μοιράστηκαν στιγμιότυπα από την fitness ρουτίνα της τραγουδίστριας. Φορώντας μαύρο παντελόνι φόρμας και λευκό crop top η 36χρονη έκανε με αφοσίωση τις ασκήσεις της και εμείς χαζεύουμε την flat κοιλιά της, μόλις λίγους μήνες μετά τον τοκετό. Όπως θα δεις κι εσύ στο video που ακολουθεί η καλλιτέχνης ορκίζεται στο TRX για να χτίσει μυς και να σφίξει.

Πηγή κεντρικής: athinao1konomakou