Ένα γράμμα και μία ομολογία: Έτσι μαθαίνει η Βασιλική στον Σασμό το μυστικό του Μαθιού της

Κατερίνα Μπούσιου
Ένα γράμμα και μία ομολογία: Έτσι μαθαίνει η Βασιλική στον Σασμό το μυστικό του Μαθιού της

Με τη φράση: «Είναι ο ήρωάς μου» η Βασιλική θα δείξει για μία ακόμη φορά την αγάπη της για τον Μαθιό μέχρι να μάθει όμως την αλήθεια για τον Στεφανή. 

Ο πιο τυχερός τηλεοπτικός ήρωας μέχρι αυτή τη στιγμή στον Σασμό, είναι ο Μαθιός, δηλαδή ο Δημήτρης Λάλος.

Όσες φορές πλησιάζουν στο να μάθουν το μεγάλο του μυστικό, η τύχη τον ευνοεί και τελικά τη γλιτώνει. Αυτή τη φορά όμως αντιμετωπίζει τον μεγαλύτερό του κίνδυνο. Γιατί αν μάθει η Βασιλική πως εκείνος σκότωσε τον σύζυγό της, όλα θα τελειώσουν. Θα τελειώσουν όμως ή θα έχουμε μία από τις συνηθισμένες ανατροπές; Και πώς και κυρίως από ποιον το μαθαίνει η Βασιλική;

Ο Ευθύμης λέει ευθέως στην Βασιλική το μεγάλο μυστικό

Σήμερα θα ζήσουμε το πρώτο σοκ του Αστέρη στον Σασμό όταν διαβάσει το περιβόητο γράμμα του Κώστα που είχε στην κατοχή του ο Τόλης. Θα μάθει λοιπόν ότι ο αγαπημένος του αδελφός, ο Μαθιός, σκότωσε τον Στεφανή. Θα του κάνει εντύπωση και η παράγραφος που αναφέρει πως και ο Άγγελος γνώριζε αυτή την πληροφορία, πριν πεθάνει και εκείνος.

Σε λίγες ημέρες θα το μάθει και η σύζυγός του, η Βασιλική . Δεν θα χάσει την ευκαιρία ο Ευθύμης να εκδικηθεί τον Μαθιό και θα της το ομολογήσει.

Ο Αστέρης και η Βασιλική θα αντιδράσουν με πανομοιότυπο τρόπο. Δεν θα πιστέψουν ότι είναι αλήθεια και θα θεωρήσουν πως στήθηκε σκευωρία από δύο διαφορετικούς ανθρώπους που δεν συμπαθούν τον Μαθιό.

Πόσο υπεράνω κάθε υποψίας άτομα ήταν ο Κώστας και είναι ο Ευθύμης;

https://www.instagram.com/p/CrLrJr-oRy2

Αυτή όμως η πληροφορία θα μείνει στο μυαλό τους για όσα θα έρθουν εκ των υστέρων, κυρίως όμως στην τρίτη σεζόν. Και σε αυτή την περίπτωση εκείνος που θα θυμώσει θα είναι ο Αστέρης και όχι η Βασιλική, όσο και αν σου φαίνεται αυτό περίεργο.

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά έχουμε χρόνο. Και ενδιάμεσα έχουμε και τις προσπάθειες του Μαθιού να βρει τον τρόπο για να εξαφανίσει το όπλο του φόνου που έχει στα χέρια του πλέον ο Παύλος Βρουλάκης. Μάλιστα θα του κάνει και μία πρόταση, να ψάξουν από κοινού τον κάτοχο του όπλου.

https://www.instagram.com/p/Co5Er0SKXBr

Όλα αυτά μέχρι να συνέλθει ο Αντώνης και να αναλάβει ξανά τα καθήκοντά του ως διευθυντής της αστυνομίας. Λέτε να καταλήξει σε εκείνον το όπλο; Και πόσο εύκολο θα είναι να το συνδέσει με την δολοφονία του Στεφανή;

https://www.instagram.com/p/Cq2aeErIGzm

Για δυνατούς λύτες ο γρίφος το επόμενο διάστημα, αλλά οι σεναριογράφοι της σειράς δεν έχουν ακόμη αποφασίσει πως θα «εγκλωβίσουν» τον Μαθιό σε ένα νέο ακόμη πρόβλημα και πως θα δοθεί η λύση.

Γιατί αυτή η λύση θα καθορίσει και την συνέχεια της τρίτης σεζόν.