Δανάη Παππά: Το ταξίδι στην Εύβοια & η κίνηση που πρόδωσε τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της

Δανάη Παππά: Το ταξίδι στην Εύβοια & η κίνηση που πρόδωσε τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της

Η 26χρονη πρωταγωνίστρια του Σασμού βιώνει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της, Λάμπρου Λάζαρη και δεν σταματά να μοιράζεται εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

H Δανάη Παππά είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της. Η νεαρή ηθοποιός έχει κάθε λόγο φέτος για να χαμογελά αφού βιώνει την απόλυτη ευτυχία τόσο σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Σασμός» και ο σύντροφός της, Λάμπρος Λάζαρης θεωρούνται ένα από τα πιο #couplegoals ζευγάρια της Ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Οι δυο τους μετρούν 4 χρόνια σχέσης, συγκατοικούν και μας δείχνουν καθημερινά πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Η σχέση τους μέρα με τη μέρα δυναμώνει, ενώ εδώ και αρκετό καιρό, η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό στην εφημερίδα Secret το ζευγάρι απέκτησε την πρώτη εξοχική του κατοικία στο Μεγανήσι.

«Είμαστε μαζί, είμαστε ένα. Ο γάμος δεν έχει περάσει από το μυαλό μας, ούτε το έχουμε συζητήσει. Η σχέση μας δοκιμάστηκε στην καραντίνα. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με φαντάζομαι σε ένα σπίτι με σκυλιά και γατιά να τρέχουν», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Δανάη Παππά για τον άντρα της ζωής της.

Οι πασχαλινές διακοπές Παππά-Λάζαρη στην Εύβοια

Το προφίλ της 26χρονης στο Instagram είναι γεμάτο με υπέροχες εικόνες από τη ζωή και τα ταξίδια που κάνει με τον αγαπημένο της. Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να περάσει τις ολιγοήμερες διακοπές του σε έναν κοντινό προορισμό που δεν είναι άλλος από την Εύβοια. Οι δυο τους έκαναν βόλτες δίπλα στη φύση και πόζαραν στον φακό με casual looks και τον τετράποδο φίλο τους.

Τόσο η Δανάη Παππά όσο και ο Λάμπρος Λάζαρης μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες από την mini εξόρμηση με τον επιχειρηματία να γράφει: «Φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε ήρεμο Πάσχα με λίγους ανθρώπους αλλά πολλές ευχές».

Η κίνηση της ηθοποιού που πρόδωσε την αλλαγή στη ζωή της

H νεαρή ηθοποιός έχει το δικό της ξεχωριστό στυλ και μια ματιά στις αναρτήσεις της αρκεί για να διαπιστώσεις πως γενικά προτιμά τα πιο άνετα, casual ρούχα για τις εξόδους της. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα η 26χρονη επιλέγει αρκετά πιο φαρδιά ρούχα που κρύβουν επιμελώς την περιοχή της κοιλιάς.

https://www.instagram.com/p/CrDvujuN37Z

Οι τελευταίες αναρτήσεις της Δανάης Παππά με beltbag τσαντάκι (σε συνδυασμό με την μικρή αποχή της από τα social media και τις πιο κοντινές λήψεις) ήρθαν και φούντωσαν τις φήμες που την θέλουν να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η Καίτη Γαρμπή ετοιμάζει εμφάνιση έκπληξη στον Σασμό και λέει ξεκάθαρα: «Ασφαλώς και μπορώ»

Δεν είναι τυχαίο ότι πριν λίγες εβδομάδες η καλλιτέχνης μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και τόνισε πως είναι έτοιμη να γίνει μανούλα.

«Μου αρέσει να ζω το τώρα και να προσπαθώ να είμαι παρούσα στη στιγμή. Είμαι πάρα πολύ καλά. Μου αρέσει η συναισθηματική σταθερότητα. Είμαι καταπληκτικά γιατί όλα τα υπόλοιπα, δουλειές, κτλ. είναι ένας χαμός. Οπότε το σπίτι μου είναι σταθερό και όλα πάνε καλά. Δεν είμαι τόσο σίγουρη αν είναι αναγκαίο τώρα πια αν έρθει ένα παιδί να υπάρξει και ένας γάμος. Το κάθε ζευγάρι αποφασίζει τι θα κάνει. Είμαι έτοιμη θεωρώ να γίνω μαμά. Δε ξέρω πότε αλλά, θεωρώ είμαι έτοιμη», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CrJDoDCt93P

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: danouuz