Σασμός makeover: Η Αργυρώ άλλαξε το look της και ο Αντώνης επέστρεψε ανανεωμένος

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός makeover: Η Αργυρώ άλλαξε το look της και ο Αντώνης επέστρεψε ανανεωμένος

Τα πρώτα πλάνα επιστροφής του Δημήτρη Ήμελλου ξεσήκωσαν το Twitter. Ο Αντώνης κάνει comeback στον Σασμό. 

Το μυαλό μας σε όλα τα επόμενα επεισόδια του Σασμού θα είναι στον Αστέρη και στον Αντώνη. Γιατί και οι δύο βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει.

Οι αλλαγές δεν είναι μόνο στις εξελίξεις του σεναρίου αλλά και στο look των πρωταγωνιστών λόγω του ρόλου τους. Η Αργυρώ κάνει έξοδο με την Στέλλα και για πρώτη φορά την βλέπουμε με διαφορετικό και πιο sexy look ενώ ο Αντώνης μόλις επέστρεψε στο σπίτι του στην Άνω Ποριά και τον βλέπουμε ανανεωμένο. Το Twitter πανηγύρισε την επιστροφή του.

https://www.instagram.com/p/CaxEP2LgPqT

Η αδυναμία της Καλλιόπης στον Μαθιό έφερε αντιδράσεις

Ο Αστέρης είναι ο αδικημένος ήρωας του Σασμού και το έχουμε διαπιστώσει αρκετές φορές. Κυρίως σε ότι αφορά στα μέλη της οικογένειάς του. Χθες η Καλλιόπη άρχισε να του λέει με τον πιο πειστικό τρόπο πως όσα διάβασε στην επιστολή του Κώστα πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος είναι ψέματα. Δεν το έκανε τόσο γιατί δεν θέλει τα δύο αδέλφια να μαλώσουν αλλά γιατί την νοιάζει κυρίως ο Μαθιός. Οι φανς αντέδρασαν, με την αδυναμία που έχει η καπετάνισσα στον ένα της γιο και στην γενικότερη ατυχία του αγαπημένου τους ήρωα.

Εκτός από αδικημένος θα είναι σύντομα και σοκαρισμένος ο Αστέρης μαθαίνοντας για την ύπαρξη του γιου του. Η Αργυρώ σήμερα κάνει την πρώτη κίνηση και το εξομολογείται στην Στέλλα .

Το κοινό στο Twitter όμως παρατήρησε πως για πρώτη φορά η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έχει εντελώς διαφορετικό look ως Αργυρώ. Και μάλιστα της πηγαίνει πολύ. Η αλήθεια είναι πως στυλιστικά την έχουν αδικήσει αρκετά και είναι καιρός να γίνει ένα ολοκληρωτικό ρετούς στην εμφάνισή της.

Αλλά τα πρώτα πλάνα που δείχνουν τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, τον αγαπημένο αστυνόμο του Twitter, να επιστρέφει στο σπίτι του και μάλιστα πλήρως ανανεωμένο έχουν ήδη ξεσηκώσει τα social media. Υπάρχει μία μεγάλη αδυναμία στον Δημήτρη Ήμελλο για τον ρόλο του και τον υποκριτικά άρτιο χειρισμό του.

antonis3.JPG

Ο Αντώνης έχει ξεκινήσει να θυμάται και να επιστρέφει σταδιακά στην παλιά του ζωή.

Tέλος στην αγωνία: Στον Σασμό ο Αντώνης επιστρέφει σπίτι του αλλά η Μαρίνα θα δώσει σκληρό αγώνα

antonissasmos.jpg

Στις φωτογραφίες τον βλέπουμε αδυνατισμένο και με το σημάδι της πληγής από το όπλο.

https://www.instagram.com/p/CrO0Q-ELcPB

Όμως τον βλέπουμε και σε μία σκηνή στο σπίτι της μητέρας της Στέλλας που ήταν η ψυχολόγος που τον βοήθησε να θυμηθεί και με την Αιμιλία παρούσα.

antonis2.jpg

Σίγουρα συζητούν για το θέμα του Ευθύμη. Πως θα καταφέρουν να καταρρίψουν όλα του τα άλλοθι για την απόπειρα δολοφονίας του αστυνόμου. Και πως τελικά θα τον τιμωρήσουν.

Σε αρκετές μέρες από σήμερα θα μάθουμε την συγκλονιστική συνέχεια.