H Scarlett Johansson μίλησε για τον πρώην σύζυγό της Ryan Reynolds: Τα ζευγάρια που έχεις ξεχάσει

H Scarlett Johansson μίλησε για τον πρώην σύζυγό της Ryan Reynolds: Τα ζευγάρια που έχεις ξεχάσει

H Scarlett Johansson έκανε μια σπάνια αναφορά στον πρώην σύζυγό της Ryan Reynolds και κάπως έτσι θυμηθήκαμε εκείνα τα ζευγάρια του Hollywood που υπήρξαν μαζί για λίγο!

H Scarlett Johansson μιλάει σπάνια για την προσωπική της ζωή, ακόμα πιο σπάνια για τους άντρες της ζωής της και ακόμα πιο σπάνια για τον πάλαι ποτέ σύζυγό της Ryan Reynolds.

Είναι καλό παιδί ο Ryan

Αυτή τη φορά και κατ’ εξαίρεση, η 38χρονη αναφέρθηκε στον σύντομο γάμο της με τον 46χρονο ηθοποιό, στη διάρκεια podcast που έκανε με την Gwyneth Paltrow για το Goop. Κι όταν η Paltrow ανέφερε πως η Scarlett ήταν παντρεμένη δύο φορές, εκείνη τη διόρθωσε και της θύμισε πως υπήρξε τρεις φορές παντρεμένη, με την Gwyneth να θυμάται τελικά εκείνον τον γάμο με τον Ryan.

H Johansson υπήρξε παντρεμένη με τον Deadpool από το 2008 ως το 2010 με την ηθοποιό να τονίζει πως δεν ήταν παντρεμένη για πολύ καιρό με τον Ryan χαρακτηρίζοντάς τον παράλληλα «καλό παιδί».

Οι δύο ηθοποιοί ανακοίνωσαν τον χωρισμό τον Δεκέμβριο του 2010 και το διαζύγιο βγήκε τον ερχόμενο Ιούλιο. Η Scarlett ήταν 23 ετών όταν παντρεύτηκε για πρώτη φορά και είχε πει γι’ αυτό:

«Ήμουν 23 όταν παντρεύτηκα. Δεν καταλάβαινα τι σημαίνει, ίσως ήμουν ρομαντική», είπε και έπειτα την ακολούθησε το 2014 ο γάμος με τον δημοσιογράφο Romain Dauriac με τον οποίο χώρισε το 2017 αλλά έχει αποκτήσει την 8χρονη σήμερα κόρη της Rose.

Η Scarlett Johansson καταρρίπτει τη διάσημη φήμη με εκείνη και τον Benicio del Toro στο ασανσέρ

Το 2017, λίγο μετά τον δεύτερο χωρισμό, ήρθε ο δεσμός με τον κωμικό Colin Jost με τον ποιο απέκτησαν έναν γιο τον Cosmo, το 2021.

Ποια άλλα ζευγάρια έχεις ξεχάσει

PlayStation 2 Anniversary Party in Los Angeles

Jessica Biel & Chris Evans

Chris Evans και Jessica Biel

Ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2001 και η Biel είχε τότε πει ότι σκέφτονταν ακόμα και τον γάμο, μιας και ήθελαν να κάνουν παιδιά!