2 πρωταγωνιστές στην τελική αναμέτρηση στον Σασμό: Ευθύμης και Αντώνης λύνουν τις διαφορές τους

Κατερίνα Μπούσιου
2 πρωταγωνιστές στην τελική αναμέτρηση στον Σασμό: Ευθύμης και Αντώνης λύνουν τις διαφορές τους

Η ανάκτηση της μνήμης του Αντώνη φέρνει μία κορυφαία σκηνή στον Σασμό μεταξύ του Δημήτρη Ήμελλου και του Δημήτρη Αλεξανδρή. 

Ένας από τους πιο αγαπημένους τηλεοπτικούς ήρωες του Σασμού, ο Αντώνης, επανέρχεται στην κατάσταση που τον γνωρίσαμε για να βάλει ένα τέλος σε μία υπόθεση που τον έχει αρκετά ταλαιπωρήσει.

Ήρθε η ώρα να αναμετρηθεί με τον Ευθύμη, τον επίδοξο δολοφόνο του και τον άνθρωπο που πήγε να καταστρέψει την ωραιότερη μέρα της ζωής του, τον γάμο του με την Μαρίνα. Ο Αντώνης ξεκινά το σχέδιο της εξόντωσής του.

Η επίσκεψη και το φάντασμα της Ρέας

Ο Δημήτρης Ήμελλος ως Αντώνης, τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει ξανά viral με τις αντιδράσεις του ως ασθενής, προσπαθώντας να θυμηθεί το παρελθόν του. Σήμερα ως Αντώνης του Σασμού, θα κάνει ένα μεγάλο βήμα προόδου και θα δώσει μεγάλη χαρά στην Μαρίνα του, αφού θα θυμηθεί τον παπά Μιχάλη και τις κόντρες τους στο τάβλι.

Ένα μικρό βήμα προς την πλήρη αποθεραπεία του. Όταν πια επιστρέψει στο σπίτι τους στην Άνω Ποριά, το πρώτο διάστημα θα βρεθεί με αγαπημένα πρόσωπα και θα αρχίσει να νιώθει ασφαλής.

«Αλήθεια τώρα;»: Το κοινό αντέδρασε στο λάθος του Σασμού αλλά μία φωτογραφία του Αντώνη έγινε viral

https://www.instagram.com/p/CqSW_5TuNQM

Όλοι περιμένουν το θαύμα και αυτό δεν αργεί. Όμως γίνεται με τον πιο οδυνηρό τρόπο. Ο Ευθύμης κάνει την ανέλπιστη κίνηση και αποφασίζει να κάνει επίσκεψη - έκπληξη στον εχθρό του.

Tέλος στην αγωνία: Στον Σασμό ο Αντώνης επιστρέφει σπίτι του αλλά η Μαρίνα θα δώσει σκληρό αγώνα

Ο Αντώνης που πια θυμάται τα πάντα τον αντιμετωπίζει με διπλωματικό τρόπο ποντάροντας πως εκείνος νομίζει πως έχει ακόμη αμνησία. Το θέμα της δολοφονίας της γυναίκας του και οι ευθύνες που έχει αποδώσει στον Αντώνη έρχονται ξανά στην επιφάνεια.

https://www.instagram.com/p/CpzgcbtosWb

Και ενώ η κατάληξη της επίσκεψης δεν θα είναι δραματική, δραματική θα είναι η συνέχεια. Ο αστυνόμος επιστρέφει στην υπηρεσία του και ανοίγει ξανά τον φάκελο των ερευνών. Ψάχνει να σπάσει το άλλοθι του Ευθύμη και τελικά τα καταφέρνει. Βάζοντας μάλιστα στο στόχαστρο όλους τους συνεργάτες του, εκτός του Λευτέρη από τον οποίο θα λάβει σημαντική βοήθεια.

Μήπως όμως το τέλος του Ευθύμη δεν θα είναι η σύλληψή του ή η δολοφονία του όπως υποστηρίζουν κάποια spoilers; Εδώ αναμένουμε εξελίξεις καθώς μπορεί να έχουμε μία μεγάλη έκπληξη με την αυτοκαταστοφή του.