Η απόλυτη ανατροπή του MasterChef: Ο Δημήτρης Μπέλλος αποχωρεί λίγο πριν την τελική δεκάδα

Κατερίνα Μπούσιου
Η απόλυτη ανατροπή του MasterChef: Ο Δημήτρης Μπέλλος αποχωρεί λίγο πριν την τελική δεκάδα

Ένα από τα μεγάλα φαβορί του MasterChef αποχαιρετά τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μετά από μία διαδικασία με αγωνία και συνεχείς εκπλήξεις.

Ως τηλεοπτικό project, το MasterChef διακρίνεται για τις συνεχείς αλλαγές του και τις εκπλήξεις του και αυτό το στοιχείο το κάνει διαφορετικό. Τίποτε δεν θεωρείται δεδομένο μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ακόμη και μεγάλα ταλέντα στην μαγειρική με εμπειρία και φαντασία, όπως ο Δημήτρης Μπέλλος μπορούν να έχουν μία άτυχη στιγμή. Όταν το αποτέλεσμα κρίνεται σε μία λεπτομέρεια που δεν είχαν σωστά υπολογίσει. Κάτι τέτοιο θα συμβεί και αύριο, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, όπου θα ζήσουμε και την αποχώρηση του Δημήτρη Μπέλλου από τον διαγωνισμό, ενός από τα μεγάλα φαβορί για τον φετινό τελικό.

https://www.instagram.com/p/CrT_aqBo0OC

Αυτό και αν είναι έκπληξη

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά σήμερα για το MasterChef ιδιαίτερα καθοριστική για την τελική φάση της δεκάδας. Ένα κομβικό σημείο ως είθισται για τον διαγωνισμό, γιατί οι δέκα παίκτες που θα παραμείνουν θα δώσουν πραγματική μάχη με δύσκολες δοκιμασίες, για να επιλεχθούν οι εκλεκτοί που θα φτάσουν μέχρι το τέλος.

Σήμερα ο Στέφανος Χίλας έχει το ατού ως αρχηγός της μπλέ ομάδας που νίκησε στην ομαδική, να μοιράσει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα χρόνου και υλικών στο τέστ δημιουργικότητας. Κάποιοι δεν θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές. Το αντίθετο μάλιστα. Θα κάνουν κακή χρήση χρόνου και υλικών.

https://www.instagram.com/p/CrUBWjao7ib

Από σήμερα μέχρι αύριο θα ζήσουμε ανατροπές με εκείνους που θα βρεθούν ως προτεινόμενοι προς αποχώρηση. Και οι μόνοι που θα μείνουν αλώβητοι θα είναι προς το παρόν ο Γιώργος Πορφύρης, ο Ηλίας Καζιόλι, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, η Μαρία Μπέη , ο Νίκος Τράκας, δηλαδή τα μεγάλα φαβορί. Και ιδιαίτερα τυχεροί όλοι οι υπόλοιποι.

Δύο όμως άτομα, από το MasterChef 4 ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Λαζαρίδου από το MasterChef 5, θα βρεθούν αντιμέτωπα και εκείνος που τελικά θα αποχωρήσει αύριο θα είναι προς έκπληξη όλων, ακόμη και των κριτών που τον συμπαθούν ιδιαίτερα, ο Δημήτρης.

https://www.instagram.com/p/CkLvlW0jIak

Δεν χρειάζεται να σου πούμε πως αυτό θα λειτουργήσει συναισθηματικά αρκετά περίεργα και άβολα στην σύντροφό του Μαρία Μπέη. Την οποία θα δούμε περιστασιακά να λυγίζει. Γιατί μετά θα την δεις να πεισμώνει στις πολύ δύσκολες μάχες που έχει να αντιμετωπίσει στη συνέχεια με όλα τα φαβορί. Ακόμη ωστόσο δεν γνωρίζουμε σε ποιες από αυτές θα είναι εκείνη η νικήτρια.

O Gladiator Πορφύρης έγινε ο 4ος κριτής του MasterChef αλλά έκανε 2 μεγάλα λάθη με Γρηγόρη & Μπέη

Βέβαια, όταν φτάσουμε στην δεκάδα η έννοια του φαβορί θα είναι σχετική. Σε καμία περίπτωση μαγειρικά αυτοί που παραμένουν, δεν είναι πάντα ανώτεροι από εκείνους που αποχωρούν. Γιατί δεν μπορείς να πεις ότι είναι καλύτερος μάγειρας ο Μότο Μότο και ο Θοδωρής οι οποίοι θα μείνουν, από τον Δημήτρη Μπέλλο που φεύγει. Ούτε κατά διάνοια.

Έτσι είναι όμως το MasterChef. Απρόβλεπτο μέχρι τέλους. Αν και θα θέλαμε να δούμε ως τετράδα τελικού τον Μπέλλο μαζί με τον Πορφύρη, τον Αλέξανδρο και την Μπέη μαζί. Δεν θα είχε ενδιαφέρον;