Στο πάρτι ένωσης του Survivor όλοι θυμήθηκαν τον Ντάνο όμως εκείνος γιόρταζε με το κορίτσι του

Στο πάρτι ένωσης του Survivor όλοι θυμήθηκαν τον Ντάνο όμως εκείνος γιόρταζε με το κορίτσι του

Το τηλεοπτικό κοινό αναπόλησε την ερμηνεία του Γιώργου Αγγελόπουλου και έφερε στη μνήμη μας highlights από προηγούμενα πάρτι ένωσης του reality επιβίωσης.

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του διανύει ο Γιώργος Αγγελόπουλος αφού βιώνει την απόλυτη ευτυχία τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Ο νικητής του Survivor 2017 έχει αφήσει οριστικά πίσω του το reality επιβίωσης και εστιάζει στην καριέρα του στην υποκριτική.

Όπως αποδεικνύεται η απόφασή του να μη συμμετέχει στο Survivor All Star ήταν ολόσωστη, με τον επιχειρηματία-ηθοποιό να λέει το μεγάλο ναι στον Αντρέα Γεωργίου και να εντάσσεται στο καστ της δημοφιλούς σειράς «Η γη της ελιάς».

Λελέ Γκόφα: Η γυναίκα στην οποία ο Ρόκκος αφιερώνει το «Έμεινα Εδώ» & οι #couplegoals φωτογραφίες

Στο πάρτι ένωσης του Survivor το Τwitter θυμήθηκε τον Ντάνο

Tο βράδυ της Κυριακής (23.04) το τηλεοπτικό κοινό απόλαυσε το πάρτι ένωσης του Survivor All Star και την εμφάνιση του Στέλιου Ρόκκου. Οι fans του reality επιβίωσης αναπόλησαν την ερμηνεία του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor 2017 η οποία είχε «βάλει φωτιά» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα scroll στο Twitter ήταν αρκετό για να διαπιστώσει κανείς πως οι χρήστες της πλατφόρμας έφεραν στο μυαλό τους το πρώτο πάρτι ένωσης του reality επιβίωσης.

Ntanos1.png

«Από το πάρτι ένωσης θυμάμαι: φωνή μισθοφόρου, πόσο έξαλλη είχα γίνει που ο Ντάνος νόμιζε πως «Η μπαλάντα του κυρ Μέντιου» είναι του Σφακιανάκη, την ομορφιά της Ροδάνθης, προφανώς τον Τζέιμς», έγραφε ένα από τα δεκάδες tweets.

ntanos3.png

Ο Ντάνος είναι το new entry στη «Γη της ελιάς»

Ο 48χρονος συνεχίζει τα γυρίσματα για την δημοφιλή σειρά του MEGA όπου υποδύεται τον Ορέστη Αντωνιάδη, τον άνθρωπο που ήρθε για να αποκαλύψει τις παρανομίες του Δημοσθένη, να τον τιμωρήσει και να βοηθήσει την Δήμητρα στις έρευνές της.

Οι ευχές από την Δήμητρά του και το ταξίδι στο Λιμένι

Πριν λίγες ώρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος γιόρτασε την ονομαστική του εορτή στο Οίτυλο και η αγαπημένη του, Δήμητρα Βαμβακούση έκανε μια πολύ τρυφερή κίνηση.

Η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα χιουμοριστικό βίντεο, όπου την βλέπουμε να του εύχεται με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

ntanos5.jpg

«Χρόνια πολλά κύριε Ορέστη, Γιώργο βασικά. Ευχαριστώ πολύ, ευχαριστώ πολύ φεύγω τώρα γιατί έχουν και άλλοι σειρά», είπε με χιούμορ η Δήμητρα Βαμβακούση στην κάμερα αποκαλώντας τον σύντροφό της με το όνομα «Ορέστης», τον οποίο υποδύεται στην σειρά, «Γη της Ελιάς».

Ο νικητής του Survivor και το κορίτσι του είναι κυριολεκτικά αχώριστοι, με τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους να είναι ολοένα και περισσότερες.

Πριν μερικές εβδομάδες Βαμβακούση και Αγγελόπουλος βρέθηκαν στο σετ επαγγελματικής φωτογράφισης ωστόσο λίγο αργότερα η γνωστή αθλήτρια δημοσίευσε ένα video μέσα από το αυτοκίνητο όπου τους βλέπουμε να τραγουδούν το «Livin' on a Prayer» των Bon Jovi. Το βίντεο έκανε repost και ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο δικό του προφίλ, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον διακριτικό τρόπο τη σχέση τους.

Λίγο αργότερα ο νικητής του Survivor εμφανίστηκε στην εκπομπή Night Out και μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή τονίζοντας στον Θεοχάρη Ιωαννίδη: «Πριν καιρό αποδέχτηκα το αν είμαι ερωτευμένος. Με την Δήμητρα Βαμβακούση συνεργαζόμαστε, είναι σπουδαία κοπέλα. Τα υπόλοιπα δεν αφορούν κάποιον. Έχουμε γνωριστεί σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος, γιατί έχουμε κοινό πνευματικό. Με την Δήμητρα δεν έχουμε πει περισσότερα, μας έχουν φτάσει και σε γάμο».

Πηγή κεντρικής: official_danos_ga