Θα έχει τελικά happy end η σχέση Λευτέρη και Θοδώρας στον Σασμό ακόμη και με γάμο

Κατερίνα Μπούσιου
Θα έχει τελικά happy end η σχέση Λευτέρη και Θοδώρας στον Σασμό ακόμη και με γάμο

Η Θοδώρα μαθαίνει τα πάντα για την πραγματική ταυτότητα του αγαπημένου της και όλα δείχνουν ότι στον Σασμό θα έχουμε και χαρές ανάμεσα στα δράματα. 

Συνήθως τα ευχάριστα δεν μας απασχολούν στις σειρές μυθοπλασίας καθώς οι δραματικές ιστορίες είναι εκείνες που μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Στον Σασμό όμως θα έχουμε και happy end για κάποιους τηλεοπτικούς ήρωες.

Θα έχουμε τον 4ο γάμο στην σειρά (και τον δεύτερο για την ηρωίδα Θοδώρα) όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες και αυτό σημαίνει ότι η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Λευτέρη δεν θα χωρίσει το ζευγάρι, αλλά αντίθετα θα το ενώσει ακόμη περισσότερο. Τι θα συμβεί όμως με το spoiler που υποστηρίζει πως εκείνος είναι ο χαμένος γιος της Αιμιλίας;

Η διπλή αποκάλυψη

Είναι θέμα χρόνου στον Σασμό να γίνει η πλήρης αποκάλυψη από τον Λευτέρη στην Θοδώρα πως είναι μυστικός αστυνομικός. Και όλα θα συμβούν όταν θα έρθει σε πλήρη σύγκρουση με τον Ευθύμη μετά την απαγωγή του από εκείνον. Ο Ευθύμης δεν θα τον εκδικηθεί γιατί ξέρει ότι ο Λευτέρης είναι πλέον πιο ισχυρός.

Η πίστωση χρόνου που είχε ζητήσει ο Λευτέρης από την Θοδώρα έληξε και ήρθε η ώρα να της πει την αλήθεια για την επικίνδυνη αποστολή που έχει αναλάβει εδώ και δύο χρόνια ως αστυνομικός της Interpol.

https://www.instagram.com/p/CrIa9ssKtA-

Το ζευγάρι που έχει περάσει ένα διάστημα χωριστά, ενώνεται ξανά. Θα βοηθήσει και η Καίτη Γαρμπή σε αυτό.

Η Καίτη Γαρμπή ετοιμάζει εμφάνιση έκπληξη στον Σασμό και λέει ξεκάθαρα: «Ασφαλώς και μπορώ»

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε θα έχουμε ακόμη και γάμο και ίσως αυτό να είναι και το μοναδικό happy end για φέτος στη σειρά. Κρατάμε μία αμφιβολία ακόμη, καθώς πριν τον γάμο ίσως έχουμε και εξελίξεις που αφορούν στην ζωή του Λευτέρη.

Η Θοδώρα - Δανάη Παππά θα μάθει ότι η μητέρα που έχει γνωρίσει στο γηροκομείο δεν είναι η βιολογική και πως είναι υιοθετημένος από μωρό. Υπάρχει εδώ και αρκετούς μήνες η πληροφορία πως ο Λευτέρης είναι το παιδί του Παύλου και της Αιμιλίας που νομίζουν για νεκρό μετά από την τρικυμία που το παρέσυρε στη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/CqsVOUNqSKL

Ακόμη και οι γονείς του δεν γνωρίζουν πως ο παπά Μιχάλης θα βρει το παιδί μετά την τρικυμία και θα το σώσει απομακρύνοντας το για να γλιτώσει την βεντέτα εκείνης της εποχής.

Εικάζεται μάλιστα, ότι είναι αδελφή του η εμφανιζόμενη ως μητέρα του Λευτέρη στο γηροκομείο. Μας φαίνεται λίγο τραβηγμένο ως σενάριο, αλλά αν έχουμε τέτοια εξέλιξη μπορεί και να την δούμε αναλυτικά προς το τέλος του καλοκαιριού και από τις αρχές της τρίτης σεζόν.