Ο Γιώργος Λασκαρίδης μετά το MasterChef έγινε full time ταξιδιώτης και δίνει μαθήματα ζωής

Ο Γιώργος Λασκαρίδης μετά το MasterChef έγινε full time ταξιδιώτης και δίνει μαθήματα ζωής

Η απόφαση που πήρε μετά το MasterChef 4 να πουλήσει τα πάντα και να γυρίσει τον κόσμο, κάνοντας life coaching, δίνοντας συμβουλές ζωής. 

Μετάκομισε ξαφνικά από την Ολλανδία όπου ζούσε για να κυνηγήσει το όνειρό του στο MasterChef 4 και ήταν από τους παίκτες που συζητήθηκαν με τον δυναμικό του χαρακτήρα και τις κόντρες του κυρίως με την Κατερίνα Λένη.

Μόλις όμως βγήκε από τον διαγωνισμό αντί να δουλέψει σε κάποιο εστιατόριο, πήρε μία ριψοκίνδυνη απόφαση και έκανε μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή του. Και έγινε κυριολεκτικά αγνώριστος.

https://www.instagram.com/p/CnqousRIS9P

Η επεισοδιακή αποχώρηση και το life coaching

Αν θυμάσαι, ο Γιώργος Λασκαρίδης αποχώρησε επεισοδιακά από το MasterChef 4 μετά από μία μεγάλη μάχη με τον Κώστα Νταλιάνη. Από τους 3 τότε υποψήφιους προς αποχώρηση η Μαρία Μπέη είχε επιλέξει να δώσει την κάρτα ασυλίας στην Ντέμη Γεωργίου και όχι σε εκείνον και έτσι το όνειρό του τελειώσε νωρίς.

Με την έξοδό του από τον διαγωνισμό ο εριστικός πολλές φορές στις δηλώσεις του Γιώργος, έγινε άλλος άνθρωπος. Ενώ αρχικά ήθελε να κάνει και μία εκπομπή στην τηλεόραση που είχε σχέση με τα extreme sports, αργότερα αποφάσισε να εγκαταλείψει και αυτό το project αλλά και την μαγειρική.

Έκανε μάλιστα μία ριψοκίνδυνη επιλογή, πούλησε όλα του τα υπάρχοντα όπως λέει και αποφάσισε να γυρίσει τον κόσμο. Όχι απλά ως ένας full time ταξιδιώτης όπως δηλώνει αλλά κάνοντας παράλληλα και life coaching ως εκπαιδευτής.

«Ήθελα από πολύ μιρκός να βγω έξω, από όταν ήμουν στο χωριό. Έτσι ήρθε στη ζωή μου η μαγειρική και πήγα να δουλέψω σε ξένες χώρες. Έχω πάει σε 30 χώρες και 5 ηπείρους. Το life coaching μπήκε τώρα τελευταία στη ζωή μου. Τα τελευταία 2,5 χρόνια που ξεκίνησαν τα ταξίδια, έχω ξεκινήσει να βλέπω τη ζωή με άλλο μάτι» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο Open.

Αν ανατρέξεις στο προφίλ του στο Instagram, θα βρεις πολλά video με τις συμβουλές του, καθώς όπως γράφει και στην ταυτότητά του: «Ψιθυρίζω σε έναν κόσμο με φασαρία».

https://www.instagram.com/p/CpE_FZeI0wy

Ο πρώην σεφ πιστεύει πως με αυτές τις σκέψεις που μοιράζεται έχει βοηθήσει και άλλο κόσμο να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Μιλώντας για τη συγχώρεση, την τόλμη, την αναβλητικότητα και τον έρωτα.

https://www.instagram.com/p/CooMoXkoYWo