Αθηνά Οικονομάκου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη Σιέννα & όλες οι διακριτικές photos με τα παιδιά της

Αθηνά Οικονομάκου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη Σιέννα & όλες οι διακριτικές photos με τα παιδιά της

Η ηθοποιός είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και διαθέτει το ωραιότερο φωτογραφικό άλμπουμ με τον γιο και την κόρη της.

Ένα ανέμελο, οικογενειακό Πάσχα μακριά από την πρωτεύουσα πέρασε φέτος η Αθηνά Οικονομάκου, με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δύο τους παιδιά. Η ευτυχισμένη οικογένεια βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην μαγευτική Σαντορίνη όπου ο 41χρονος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

Η δημοφιλής ηθοποιός φόρεσε το μπικίνι της και πόζαρε στον φακό, δημοσιεύοντας τα ωραιότερα στιγμιότυπα από τις διακοπές με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

To τρυφερό post με τη Σιέννα

Πριν από λίγες ώρες η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram όπου την βλέπουμε να κρατά ψηλά στα χέρια της την 2χρονη κόρη της, Σιέννα.

https://www.instagram.com/p/CrgdnsJNsF6

«Εγώ κι εσύ», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησή της και οι fans «έλιωσαν».

Πρόσφατα η Αθηνά Οικονομάκου ήταν καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου και της εκπομπής «Γεια σου» όπου και δήλωσε: «Η κόρη μου είναι 1,5 και τώρα είναι που έχει αρχίσει όλες τις τρέλες. Μιλάει, χορεύει, τραγουδάει, επαναλαμβάνει τα πάντα, κάνει αγκαλιές. Είναι τρυφερή και πολύ πιο εκδηλωτική, αλλά με τον γιου μου, εντάξει, είναι άλλο πράγμα».

Οι κοιλιακοί της Αθηνάς Οικονομάκου μετά την προπόνηση και πώς χτίζουν το bikini body 7 celebs

https://www.instagram.com/p/ChKHHHDtumi

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με τα παιδιά της.

Η γέννηση της Sienna

Στις 9 Ιουνίου 2021 η Αθηνά Οικονομάκου έγινε μαμά για δεύτερη φορά. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η Αθηνά Οικονομάκου, λίγες μέρες πριν γεννήσει, είχε κάνει Q&A στο Instagram απαντώντας σε ερωτήσεις που αφορούσαν το μωρό της. Μία follower την είχε ρωτήσει πώς θα ονομάσει την κορούλα της με την ηθοποιό να δείχνει ένα μενταγιόν με το γράμμα S και να απαντά ότι το όνομα θα αρχίζει από Σ. Λίγο καιρό αργότερα η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram με την οποία αποκάλυψε το όνομα της μικρής της...Sienna!

Πηγή κεντρικής: athinao1konomakou