Στο σπίτι της Χριστίνας Αλούπη πρωταγωνιστές είναι οι δύο γιοι της

Στο σπίτι της Χριστίνας Αλούπη πρωταγωνιστές είναι οι δύο γιοι της

H περιπέτεια του γιου της και το «Finaly Healthy at home» που έγραψε το 40χρονο μοντέλο. 

Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει εδώ και έναν περίπου χρόνο η Χριστίνα Αλούπη μαζί με τα δύο της παιδιά, ενώ ο σύζυγός της εξακολουθεί να ζει και να εργάζεται στην Ατλάντα.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε πρόσφατα στις τηλεοπτικές κάμερες για αυτή της την απόφαση αλλά και την χιλιομετρική απόσταση που καλείται να διαχειριστεί με τον άντρα της ζωής της, Κωνσταντίνο Κέφαλο.

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά για εμένα η περσινή. Αναθεώρησα τα πάντα, όλη τη φιλοσοφία της ζωής και μου βγήκε από μέσα μου ότι δεν αξίζει για τίποτα να στενοχωριόμαστε. Η ευτυχία πηγάζει από μέσα μας, ούτε από τη δουλειά, ούτε από τον σύντροφό μας, ούτε καν από τα παιδιά μας, θα τολμήσω να πω», είχε δηλώσει η Χριστίνα Αλούπη στην Ελένη Μενεγάκη για το restart στη ζωή της.

Η επιστροφή στην Ελλάδα

«Είπαμε θα το παλέψουμε. Προς το παρόν καλά πάει. Εντάξει, όλα καλά. Είναι λίγο δύσκολο που είμαι μόνη μου, βέβαια», δήλωσε η Χριστίνα Αλούπη στην κάμερα του «Happy Day».

H 40χρονη παραδέχτηκε ότι παρότι επέστρεψε στην πατρίδα της, βρίσκεται ακόμη σε μια προσαρμοστική περίοδο: «Έχουν μπει βέβαια τα πράγματα σε μια σειρά, τα παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο. Τα πράγματα ξεκίνησαν να γίνονται λίγο περίεργα στην Αμερική με τους πυροβολισμούς. Εσείς δεν τα ακούτε όλα εδώ. Έχει τύχει να πάω σε σούπερ μάρκετ και να πω ότι έχει γούστο να βγάλει ένας τρελός όπλο και να μας καθαρίσει όλους».

Σε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η ηθοποιός τόνισε: «Έλειπα 13 χρόνια από την Ελλάδα, τώρα είμαστε εδώ 9 μήνες. Είμαστε καλά με τα παιδιά, έγινε μια ομαλή μετάβαση και είμαστε σε καλό δρόμο».

Και πρόσθεσε: «Δεν μου στοίχισε ότι γράφουν πως έχω χωρίσει. Πιο πολύ ανησυχώ για τους ανθρώπους στο οικογενειακό περιβάλλον. Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου, τα ζευγάρια εδώ στην Ελλάδα δεν ζητάνε βοήθεια. Με το δεύτερο παιδί χάθηκαν οι ισορροπίες στην σχέση κι εκεί λες ή θα το αφήσω να πάρει την κατρακύλα ή θα κάνω κάτι».

Τρέμε Απόστολε! Ο Σάκης Ρουβάς έγινε σεφ στο TikTok λίγο πριν γίνει θείος για πρώτη φορά

H περιπέτεια του γιου της

Στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε την περασμένη εβδομάδα ο μικρός γιος της Χριστίνας Αλούπη.

aloupi1.webp

Η γνωστή ηθοποιός έκανε μερικές αναρτήσεις στο Instagram από το δωμάτιο του νοσοκομείου, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημα υγείας του γιου της.

Ευτυχώς λίγα 24ωρα αργότερα η ηθοποιός επέστρεψε και πάλι στο σπίτι μαζί με τον γιο της, ο οποίος πήρε εξιτήριο.

«Finaly Healthy at home», έγραψε η 40χρονη στο βίντεο που δημοσίευσε.

Το υπέροχο σπίτι τους στα βόρεια προάστια

Η ηθοποιός και τα παιδιά της μένουν σε ένα υπέροχο σπίτι στα βόρεια προάστια και αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις της Χριστίνας Αλούπη μάλλον βρίσκεται στην περιοχή της Κηφισιάς.

Η 40χρονη έχει καθημερινή παρουσία στα social media και το Instagram της είναι γεμάτο με όμορφες εικόνες. Δεν είναι λίγες οι φορές που η καλλιτέχνης ποζάρει μέσα στο σπίτι της, αποκαλύπτοντάς μας μερικά από τα αγαπημένα της spots.

https://www.instagram.com/p/CoXpiIlN_u0

Tα Χριστούγεννα η ηθοποιός στόλισε το δικό της χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο ήταν μεγάλο, πλούσιο και άκρως εντυπωσιακό. Η Χριστίνα Αλούπη είχε ενθουσιαστεί με το αποτέλεσμα και είχε μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες στις οποίες μας έδειξε το στολισμένο τζάκι του σαλονιού της.

Όπως μπορείς να δεις κι εσύ στις φωτογραφίες που ακολουθούν, στο σαλόνι της Χριστίνας Αλούπη κυριαρχούν τα γήινα χρώματα με το καφέ να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Το ξύλινο πάτωμα και το τζάκι δεσπόζουν στον χώρο, προσθέτοντας ζεστασιά ενώ τα χαλιά δίνουν cozy vibes.

Τα δωμάτια είναι αρκετά ευρύχωρα και μοντέρνα με την κρεβατοκάμαρα της ηθοποιού να έχει ένα μεγάλο μπεζ κρεβάτι στο οποίο συνηθίζει να φωτογραφίζεται.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα πλάνα από το σπίτι της ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: aloupichristina