Tο ταξίδι των Survivors στο Λονδίνο, ο ξέφρενος χορός της Σταυρούλας και η εμφάνιση με άρωμα GNTM

Τσακιρίδου Χριστίνα
Tο ταξίδι των Survivors στο Λονδίνο, ο ξέφρενος χορός της Σταυρούλας και η εμφάνιση με άρωμα GNTM

Η μπλε ομάδα του reality επιβίωσης διασκέδασε με την ψυχή της στη βρετανική πρωτεύουσα και αυτό βγήκε προς τα έξω.

Λίγα 24ωρα μετά το πάρτι για την ένωση των ομάδων του Survivor All Star η παραγωγή του reality επιβίωσης ετοίμασε ένα μοναδικό έπαθλο για τους παίκτες της μπλε ομάδας.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Νίκος Παρτσώλης το Survivor μεταφέρθηκε για λίγο στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Λονδίνο όπου θα ταξίδευε η νικητήρια ομάδα του αγωνίσματος επάθλου.

Οι Survivors διασκέδασαν στο Λονδίνο

Πριν από λίγες ώρες ο ισχυρός άντρας της Acun Medya, Acun Ilıcalı προσέφερε στους παίκτες ένα ολιγοήμερο ταξίδι αναψυχής στη βρετανική πρωτεύουσα.

acun.jpg

Οι μπλε είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν αγώνα της αγαπημένης ομάδας του Τούρκου παραγωγού και να κάνουν βόλτες στην καρδιά του Λονδίνου.

survivors_londino.jpg

Το βράδυ της Παρασκευής (28/04) οι μαχητές έδωσαν το παρών σε διάσημο εστιατόριο της περιοχής όπου το γνωστό Ελληνικό δίδυμο των dexx, Mångata Projekt (Θάνος Μακρής & Τάσος Φιλίππου) πραγματοποίησε guest εμφάνιση και κυριολεκτικά ξεσήκωσε το κοινό, ανάμεσά τους οι: Ηλίας Μπόγδανος, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Νίκος Μπάρτζης, Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Ασημακόπουλος κ.ά.

Η μπλε ομάδα χόρεψε με την καρδιά της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και δεν δίστασε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό μαζί με τους γνωστούς Έλληνες DJs. Oι θαμώνες του καταστήματος απόλαυσαν το πάρτι των Survivors οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στα Instagram-stories που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

mpogdanos.jpg

Ο Βασάλος, το ερωτικό τρίγωνο με Σταυρούλα και Μελίνα στο Survivor All Star και η Βαλαβάνη

Στο video που ακολουθεί θα δεις τον ξέφρενο χορό της Σταυρούλας Χρυσαειδή σε γνωστό εστιατόριο του Λονδίνου.

H εμφάνιση με άρωμα GNTM

Στο ίδιο μέρος με τους παίκτες του reality επιβίωσης βρέθηκε και ο Αιμιλιάνο Μάρκου, (που έγινε ευρέως γνωστός από το GNTM), ο οποίος δημοσίευσε μερικά Instagram-stories στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

emiliano.jpg

Πηγή κεντρικής: Survivorgreece