O Ed Sheeran «αποχαιρέτησε» την γυναίκα που τον ενέπνευσε να γράψει το τραγούδι «Nancy Mulligan»

Γεωργία Βλαχοπούλου
O Ed Sheeran «αποχαιρέτησε» την γυναίκα που τον ενέπνευσε να γράψει το τραγούδι «Nancy Mulligan»

Η αγαπημένη γιαγιά του Ed Sheeran, που αποτέλεσε για τον ίδιο πηγή έμπνευσης, δεν βρίσκεται πια στην ζωή

Δύσκολες ώρες περνάει ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής Ed Sheeran αφού η αγαπημένη του Ιρλανδή γιαγιά «έφυγε» από την ζωή.

Η Anne Mary ή αλλιώς Nancy Sheeran, όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα βρισκόταν στο γηροκομείο Castle Gardens στην πόλη Enniscorthy της Ιρλανδίας απ' όπου και έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της.

Η δυνατή σχέση με την γιαγιά του και η έμπνευση για το μεγάλο του hit

O 32χρονος Ed Sheeran, είναι γνωστό πως είχε μεγάλη αγάπη στην γιαγιά του Nancy και μάλιστα η ιστορία της ζωής της τον ενέπνευσε να γράψει μία από τις μεγάλες επιτυχίες του, το τραγούδι «Nancy Mulligan». Το «Mulligan» ήταν το πατρικο όνομα της γιαγιάς του και γι' αυτόν τον λόγο το τραγούδι είχε αυτόν τον τίτλο.

Το συγκεκριμένο κομμάτι, το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία, βρίσκεται στο τρίτο του άλμπουμ με τίτλο «Divide» και κυκλοφόρησε το 2017.

ed sheeran.jpg

Ο τραγουδιστής είχε αναφέρει σε συνέντευξή του σχετικά με την ιστορία του συγκεκριμένου τραγουδιού για την γιαγιά του: «Αρραβωνιάστηκαν και κανείς δεν εμφανίστηκε στον γάμο τους. Έκλεψε όλα τα χρυσά δόντια από το οδοντιατρείο του και τα έλιωσε σε βέρα, και φορούσαν δανεικά ρούχα για να παντρευτούν, και βασικά είχαν αυτό το είδος ρομαντισμού του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, που είναι το πιο ρομαντικό πράγμα. Οπότε σκέφτηκα να γράψω ένα τραγούδι γι’ αυτό».

Αντίστοιχα, η γιαγιά του Ed Sheeran, είχε πει σε συνέντευξή της για εκείνον: «Δεν θα τον σκέφτομαι ποτέ ως διάσημο, πρέπει να πω. Είναι ακριβώς ο ίδιος όπως είναι πάντα όταν μας επισκέπτεται. Και είναι πολύ σπάνιο γιατί πάντα δουλεύει και όταν σκέφτεσαι ότι δούλευε από την ηλικία των 14 ετών, θα πρέπει να τον λυπάσαι, ξέρεις ότι είναι τόσο κουρασμένος, αλλά του άρεσε».

«Όχι» από Adele και Ed Sheeran για την στέψη του Καρόλου - Η δουλειά είναι δουλειά ή ξεκάθαρη θέση;

Η δύσκολη περίοδος που βίωσε με την υγεία της γυναίκας του και η κατάθλιψη

Ο γνωστός τραγουδιστής πριν την απώλεια της γιαγιάς του είχε να αντιμετωπίσει ακόμα ένα δύσκολο γεγονός στην ζωή του αφού η γυναίκα του διαγνώσθηκε με καρκίνο ενώ ο ίδιος πάλεψε και με την κατάθλιψη.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος τον περασμένο Μάρτιο, με ανάρτησή του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CpPY7qyI6XB

Στο κείμενό του ανέφερε αναλυτικά: «Μέσα σε ένα μήνα, αρχικά η γυναίκα μου διεγνώσθη με όγκο με την θεραπεία να έπρεπε να ξεκινήσει μετά την γέννηση του παιδιού. Ο αδελφικός φίλος Jamal πέθανε ξαφνικά και βρέθηκα επίσης στο δικαστήριο για να υπερασπίσω την ακεραιότητα και την καριέρα μου ως τραγουδοποιός. Περνούσα μέσα από φόβο, κατάθλιψη και άγχος. Ένιωθα σαν να πνιγόμουν, σα να ήταν το κεφάλι μου κάτω από την επιφάνεια, κοιτούσα ψηλά αλλά δεν μπορούσα να την διαπεράσω για να πάρω αέρα. Το να γράφω τραγούδια ήταν πάντα η θεραπεία μου και με βοηθούσε στο να κατανοήσω τα συναισθήματα μου».