Ένα μωρό για τη Δανάη Παππά: Θα ολοκληρωθεί η ευτυχία της στον Σασμό με ένα παιδί;

Κατερίνα Μπούσιου
Ένα μωρό για τη Δανάη Παππά: Θα ολοκληρωθεί η ευτυχία της στον Σασμό με ένα παιδί;

Η Θοδώρα ταλαιπωρήθηκε αρκετά στον Σασμό αλλά ήρθε η ώρα να ζήσει ευτυχισμένη. Ασφαλώς και μπορεί όπως λέει και η Καίτη Γαρμπή. 

Ένα ευχάριστο διάλειμμα θα έχουμε από σήμερα στον Σασμό με τον Αστέρη και την Αργυρώ, αλλά στη συνέχεια και με άλλα δύο ζευγάρια της σειράς.

Καταρχάς με τον Μύρωνα και την Άσπα αλλά και με τον Λευτέρη και την Θοδώρα. Η τελευταία μάλιστα όπως φημολογείται θα γίνει και για πρώτη φορά μαμά.

https://www.instagram.com/p/CqLZI4_DnG0

«Είμαι έτοιμη να γίνω μαμά»

Ο Αστέρης σήμερα θα συναντήσει για μία ακόμη φορά τον μικρό Πετρή, αλλά αυτή τη φορά γνωρίζοντας πως είναι ο πατέρας του. Αυτή θα είναι μία τρυφερή στιγμή, χωρίς να σημαίνει ότι με την Αργυρώ κατάφεραν να επανασυνδεθούν ως ζευγάρι.

Στο μέλλον θα έχουμε και άλλες τρυφερές στιγμές από δύο ζευγάρια της σειράς. Αλλά ξεκινώντας από μία κάπως στενάχωρη εξέλιξη που αφορά στην Θοδώρα.

Με το νέο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή «Ασφαλώς και μπορώ» η Δανάη Παππά στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού θα βιώσει τον μικρό χωρισμό της με τον Λευτέρη - Γιώργο Γεροντιδάκη. Και είναι η πρώτη φορά που θα ακούσουμε ολόκληρο το τραγούδι, εκτός από το τρέιλερ.

Και οι στίχοι του Γιάννη Κότσιρα στο τραγούδι σε σύνθεση του Νίκου Τερζή είναι χαρακτηριστικοί για όσα ζει: «Ασφαλώ και μπορώ μία φορά να δακρύσω και ό,τι δεν αγαπώ σαν χαρτί να το σκίσω. Μια ζωή μια στιγμή όλα να τα γκρεμίσω, ασφαλώς και μπορώ απ' την αρχή να αρχίσω».

Δανάη Παππά: Το ταξίδι στην Εύβοια & η κίνηση που πρόδωσε τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της

Η Θοδώρα θα προσπαθήσει να αρχίσει μία νέα ζωή αλλά το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Και έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι ξανά μαζί του. Γνωρίζοντας πια την αληθινή του ταυτότητα και τον ρόλο του ως μυστικός αστυνομικός. Αλλά γνωρίζοντας όμως και την ιστορία της ζωής του με την υιοθεσία του. Ίσως αυτό να παίζει ρόλο στο να γλυκάνει απέναντί του.

https://www.instagram.com/p/Cqk7iHNKNqh

Οι πληροφορίες λένε πως θα γίνει και γάμος μεταξύ τους αλλά όχι μόνο αυτό. Η Θοδώρα θα μείνει έγκυος για δεύτερη φορά (σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν») και αυτή τη φορά θα καταφέρει να γίνει μαμά.

Θα είναι μία πολύ ωραία εξέλιξη αυτή και είναι κάτι που θα το βιώσει ιδιαίτερα η Δανάη, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Happy Day, είχε δηλώσει πως και στην προσωπική της ζωή είναι έτοιμη να γίνει μαμά: «Είμαι έτοιμη θεωρώ να γίνω μαμά. Δεν ξέρω πότε αλλά, θεωρώ ότι είμαι έτοιμη».

Ένα ακόμη ζευγάρι όμως του Σασμού θα έχει happy end και αυτό είναι, ο δαιμόνιος αστυνομικός Μύρωνας με την Άσπα και ξαδέλφη της Αργυρώς.

https://www.instagram.com/p/Cq-NJS4ILbb

Οσονούπω θα έχουμε και μία μικρή περιπέτεια με την υγεία του, αλλά όλα θα πάνε καλά στη συνέχεια και αυτό θα ενώσει ακόμη περισσότερο το ζευγάρι.

Μία φωτογραφία του ηθοποιού Δημήτρη Μαμιού που τον υποδύεται, τον δείχνει backstage από τα γυρίσματα με μία ανθοδέσμη στα χέρια. Θα μπορούσε να είναι και η πρόταση γάμου που θα της κάνει. Δεν είναι βέβαια.