Ο Στέλιος Χανταμπάκης υποψήφιος προς αποχώρηση και το κοινό αντιδράει σε άκυρα σχόλια για το 2017

Ο Στέλιος Χανταμπάκης υποψήφιος προς αποχώρηση και το κοινό αντιδράει σε άκυρα σχόλια για το 2017

Οι φανς «απειλούν» να αναδείξουν νικητή τον αμφιλεγόμενο παίκτη του 2017. 

«Ανακατέματα στις προσωπικές σχέσεις🔥 Νέος αγώνας ασυλίας και συμβούλιο του νησιού⚡️ Απόψε στις 21:00 το νέο #SurvivorAllStarGr», με αυτή τη λεζάντα συνόδεψε το τρέιλερ στο Instagram ο επίσημος λογαριασμός του Survivor.

Tο ταξίδι των Survivors στο Λονδίνο, ο ξέφρενος χορός της Σταυρούλας και η εμφάνιση με άρωμα GNTM

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε (1/5) στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, βλέπουμε τους Μπλε ανανεωμένους και με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από το ταξίδι στο Λονδίνο. Οι Κόκκινοι ετοιμάζονται για τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor All Star, ωστόσο τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι αισιόδοξα ούτε και σήμερα για εκείνους.

https://www.instagram.com/p/CrtG4DhtOpH

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers, τα οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, νικητές στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας αναδεικνύονται και πάλι οι Μπλε. Αυτό σημαίνει πως οι Κόκκινοι θα αναγκαστούν για ακόμη μια φορά να οδηγηθούν στην κάλπη, υποδεικνύοντας τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Survivor All Star: Το Twitter «δίκασε» την Εύη για τον Γκότση και δεν απορήσαμε

Στο Συμβούλιο του νησιού, γίνονται αποκαλύψεις για τις σχέσεις των παικτών.

Ήδη, όπως βλέπουμε και στο trailer, ο Στέλιος Χανταμπάκης βρίσκεται ξαφνικά στο στόχαστρο του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Μελίνας Μεταξά. Οι φανς του ριάλιτι επιβίωσης αντιδρούν τόσο στην υποψηφιότητα του 37χρονου όσο και στην επίθεση στο πρόσωπό του από τους δύο παίκτες.

«Ύπουλο παιχνίδι εις βάρος του παρελθόντος»

Στο επεισόδιο της Δευτέρας βλέπουμε τη Μελίνα και τον Βασάλο να κατηγορούν τον Στέλιο πως μετέφερε τα λόγια της Σταυρούλας αναφορικά με τον έρωτά της για τον Κωνσταντίνο και σε όλο αυτό να εμπλέκεται και το όνομα της Κύπριας παίκτριας και οι φανς λένε στον Χανταμπάκη «γλέντα τους», την ώρα που είναι έτοιμοι να τον στείλουν τελικό. Κάποιοι άλλοι φανατικοί του ριάλιτι, κάνουν λόγο για ύπουλο παιχνίδι και πως είναι εντελώς άκυρο να ανακατεύουν μνήμες του 2017 προκειμένου να τον στοχοποιήσουν.

Ενδεικτικά κάποια από τα σχόλια στα social media

Ποιος είναι ο Στέλιος: Επέστρεψε ως φάρσα;

Η αλήθεια είναι πως φέτος βλέπουμε έναν άλλον Στέλιο σε σχέση με αυτόν που γνώρισε το κοινό πριν απο 6 χρόνια. Δεν ξέρουμε πώς είναι να ζεις σε συνθήκες ακραίες και ποιος από τους παίκτες είναι άλλος άνθρωπος όταν κλείνουν οι κάμερες πάντως κάποια πράγματα είναι δεδομένα πως έχουν συμβεί.

Στο τι έχει πάθει ο Στέλιος Χανταμπάκης στο Survivor All Star την απάντηση έδωσε ο ίδιος το 2018

Ξέρουμε επίσης, οι άνθρωποι που τον έχουμε γνωρίσει και συναναστραφεί, πως ο Στέλιος είναι μία πολύ ισχυρή προσωπικότητα και προφανώς στο All Star ακολουθεί μία γραμμή προκειμένου να μην ξαναπεράσει τα ίδια. Γνωρίζουμε επίσης πως είναι ένας άνθρωπος που κάνει φάρσες (χωρίς κακή πρόθεση, θα δεις παρακάτω τον λόγο). Οπότε, δεν αποκλείεται και στο All Star να επέστρεψε ως φάρσα. Στέλιος είναι αυτός.

Ξέρουμε επίσης πως είναι ένας πολύ καλός φίλος και σύντροφος για την Όλγα αλλά κυρίως είναι ένας υπέροχος πατέρας. Αυτά.

3 πράγματα που ίσως δεν ξέρεις για τον Στέλιο

  • Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, αλλά και το modeling.
  • Ο Στέλιος Χανταμπάκης σταδιακά ασχολήθηκε και με την τηλεόραση. Μάλιστα, συμμετείχε και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού πριν δηλώσει συμμετοχή στο Survivor 2017.
  • Ο Στέλιος κατά το παρελθόν έκανε την εκπομπή WANTED στον ΑΝΤ1 μαζί με τους κολλητούς φίλους του (παρόλο που οι δύο από την τετράδα δεν ήταν γνωστοί στο κοινό).

Οι 4 φίλοι ήταν οι Στέλιος Χανταμπάκης (Χάντα), Γιώργος Μανίκας (Μάνι), Κώστας Σιδεράτος (Κόκος), Γιώργος Βασιλόπουλος (Μπούμπης) και η εκπομπή με φάρσες έπαιξε για οκτώ επεισόδια το 2014.