Και μετά την Μυρτάλη τι; Στη Γη της ελιάς ανοίγει το κεφάλαιο Γιώργη & Ευτυχίας με την ομολογία της

Κατερίνα Μπούσιου
Και μετά την Μυρτάλη τι; Στη Γη της ελιάς ανοίγει το κεφάλαιο Γιώργη & Ευτυχίας με την ομολογία της

Κανένας φόνος στις σειρές μυθοπλασίας δεν μένει κρυφός. Στη Γη της ελιάς η υπόθεση του Ανέστη έρχεται ξανά στο προσκήνιο. 

Μέχρι να δούμε την κορύφωση της σχέσης του Αλέξη και της Μυρτάλης με τη δολοφονία της την ερχόμενη Παρασκευή στη Γη της ελιάς, οι δεύτερες ιστορίες ξεκινούν να έχουν εξελίξεις.

Όλοι αναρωτιόμαστε αν μετά το πρώτο ξεκαθάρισμα, θα έχουμε επιτέλους και το ξεκαθάρισμα της ιστορίας του Γιώργη και της Ευτυχίας. Θα μάθει ο αστυνόμος ότι η μέλλουσα σύζυγός του έχει κάνει φόνο ή θα το ομολογήσει η ίδια; Πόνταρε στο δεύτερο.

Ο έρωτας σε δεύτερη μοίρα μετά το καθήκον

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των καναλιών, οι περισσότερες από τις σειρές μυθοπλασίας θα μας «αποχαιρετήσουν» στις αρχές Ιουλίου και αυτό θα συμβεί και με τη Γη της ελιάς. Στα σχεδόν 50 επεισόδια (λόγω των εκλογών θα έχουμε και κάποια μείωση στις προβολές) που μας απομένουν, όλα μπορούν να συμβούν.

Μετά τη δολοφονία της Μυρτάλης θα ζήσουμε αρκετά επεισόδια με τον απόηχο. Τον θρήνο, την αυτοκτονία του Αλέξη μέσα στη φυλακή, την απόγνωση της Μαργαρίτας και όλη την οικογένεια Βρετάκου, συναισθηματικά φορτισμένη και για καιρό σοκαρισμένη.

Τα πρώτα πλάνα και ο θρήνος της Ιουλίας στη Γη της ελιάς μετά τη δολοφονία της Μυρτάλης

https://www.instagram.com/p/Cq21oEqI557

Αφού κλείσει όμως το κεφάλαιο του Αλέξη και της Μυρτάλης , είναι η ώρα να ανοίξει το κεφάλαιο του Γιώργη και της Ευτυχίας. Με τον γάμο τους και την αποκάλυψη της μεγάλης αλήθειας. Αλέξανδρος Μαρτίδης και Ιφιγένεια Πιερίδου έρχονται αντιμέτωποι με την αλήθεια της σχέσης τους.

Θα δούμε τον Γιώργη να έχει υποψίες πως κάτι περίεργο έχει συμβεί στο σπίτι της Ευτυχίας. Θα θυμηθεί μία λεπτομέρεια από εκείνο το βράδυ που ο Ανέστης μπήκε στο σπίτι της μέλλουσας συζύγου του. Μη ρωτάς το γιατί, αλλά κάποια στιγμή θα αποφασίσει να ανοίξει μυστικά το φάκελο αυτής της δολοφονίας.

https://www.instagram.com/p/CWgQ8lYN2FX

Όμως η Ευτυχία όταν καταλάβει την αλλαγή της συμπεριφοράς του, θα αποφασίσει να του ομολογήσει η ίδια τι έκανε. Πως βρισκόταν σε άμυνα και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Εκεί θα μπει το δίλημμα: Το καθήκον ή ο έρωτας; Η Ευτυχία ή η δουλειά του;

Μη περιμένεις ο Κουράκος να αποσιωπήσει όσα θα ακούσει. Όμως θα μας εκπλήξει ευχάριστα αν την πιστέψει και γνωρίζοντας τον χαρακτήρα της, την βοηθήσει στην δίκη που θα γίνει, με το να έχει ελαφρυντικά. Μη ξεχνάς όμως πως μαζί με την Άννα έκαψαν το πτώμα του νεκρού.

https://www.instagram.com/p/Cq7Ylk_oKV5

Είναι περίπλοκη αυτή η υπόθεση και στην τρίτη σεζόν όπως υποψιαζόμαστε, θα δούμε στη φυλακή την Άννα και την Ευτυχία.

Κανένας φόνος στις σειρές μυθοπλασίας δε μένει κρυφός. Αντίστοιχα και στον Σασμό φέτος θα έχουμε την αποκάλυψη πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος.