Η Μαρία Μπέη έβγαλε εκτός MasterChef τον Θόδωρο: Η σύντροφός και η αντίδραση του Twitter

Η Μαρία Μπέη έβγαλε εκτός MasterChef τον Θόδωρο: Η σύντροφός και η αντίδραση του Twitter

Ο ζαχαροπλάστης από την Ελασσόνα αποχώρησε από το MasteChef μετά τη μονομαχία στο crepinette τόνου, μιας και η Μαρία Μπέη νίκησε κατά κράτος τον Θόδωρο Γαλάνη.

«Είναι σαν να είσαι σε μια ρόδα του λούνα παρκ που γυρνάει και θα γυρνάει για πάντα, δεν μπορώ να πω ότι φεύγω και με χάλασε, φεύγω φουλ ικανοποιημένος και ευχαριστημένος σε όλα τα θέματα», είπε ο Θόδωρος Γαλάνης μετά την αποχώρησή του από το MasterChef, μετά τη μαγειρική μονομαχία κόντρα στη Μαρία Μπέη.

Ο Θόδωρος παρά τις ευχές του Νίκου Τράκα δεν κατάφερε όχι μόνο να νικήσει την Μπέη αλλά το πιάτο του είχε πολλές αστοχίες και η διαφορά του στη βαθμολογία από την Μπέη δεν άφησε αφμιβολία για την αποχώρησή του.

Το Twitter πάντως, είχε τη δική του γνώμη για την αποχώρηση του Θόδωρα, ο οποίος δεν είχε άλλη ασυλία από τη νικήτρια ομάδα για να διασωθεί και να μην μαγειρέψει στη διαδικασία αποχώρησης.

https://www.instagram.com/p/Cr4C53IJQji

Στο Twitter πάντως, δεν φάνηκε να λείπει ο Θόδωρας, ο οποίος μαζί με τους Τράκα και Αλέξανδρο άνηκε στην κλίκα των παικτών του φετινού MasterChef που δεν είδαν ποτέ με καλό μάτι την επιστροφή των παικτών των προηγούμενων σεζόν στο ριάλιτι μαγειρικής.

Σου θυμίζουμε πως στην οντισιόν του, ο Θεόδωρος Γαλάνης έφερε υλικά από το χωριό του στην Ελασσόνα, αφού πίστευε ότι η πρώτη ύλη είναι σημαντική. Στους κριτές έφτιαξε γίδα με τραχανά, η οποία εντυπωσίασε τους κριτές. Ο Λεωνίδας Κουτσόυπουλος είπε για το πιάτο πως είναι γεμάτο «χωριατίλα» με την καλή έννοια και πως δημιουργεί με αυτό όμορφες εικόνες.

https://www.instagram.com/p/CoKDOzUqc4T

Μαζί του στην audition, ο Θόδωρος είχε και την αγαπημένη του Ελένη Τρευλάκη με την οποία έχουν δημιουργήσει μια υπηρεσία catering και γλυκών στη Φαλάνη Λάρισας.

https://www.instagram.com/p/CASwqRBnCQ6

Το Oh Mama Lab είναι δημιούργημα του Θόδωρα και της Ελένης, ενώ στο προφίλ της συντρίφου του παίκτη του MasterChef είχαμε δει και τις κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού από τα ταξίδια του.

https://www.instagram.com/p/CoKFPV4IWzB

Τα δύο παιδιά αγαπούν το χιόνι και τη ζαχαροπλαστική.

https://www.instagram.com/p/Ck6RBoqon_F

Και ο έρωτάς τους δεν κρύβεται.

«Ηλιά Ρίχτο», είπαν στον Καζιόλι του MasterChef για το επικό «Εσύ ποιος είσαι» στον Νίκο Τράκα