«Hapea Birthday» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης στον γιο του Κωνσταντίνο στα πρώτα του γενέθλια

«Hapea Birthday» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης στον γιο του Κωνσταντίνο στα πρώτα του γενέθλια

«Μπαμπάς για τον πρώτο χρόνο και για πάντα», έγραψε ο Πάνος Ιωαννίδης και μας έδειξε την ιδιαίτερη τούρτα για τα πρώτα γενέθλια του μικρού Κωνσταντίνου.

Ο χρόνος περνάει σαν νεράκι, ειδικά όταν είσαι μπαμπάς! Αυτό μάλλον σκέφτηκε ο Πάνος Ιωναννίδης, ο οποίος γιόρτασε χτες (6/5/23) τα πρώτα γενέθλιά του γιου του Κωνσταντίνου.

https://www.instagram.com/p/Cr6eJt6tbPi

«Μπαμπάς για τον πρώτο χρόνο και για πάντα», έγραψε ο Πάνος Ιωαννίδης και μοιράστηκε με τους fans μια φωτογραφία δική του με το catering των γενεθλίων αλλά και της γενέθλιας τούρτας.

arakas.JPG

H τούρτα με τον αρακά είναι δημοφιλείς επιλογή στους νέους γονείς που θέλουν να ευχηθούν «hapea birthday» στα παιδιά τους!

Ο Κωνσταντίνος άλλαξε τη ζωή του Πάνου!

https://www.instagram.com/p/Cqute2bNq0V

«Το μωρό είναι μια άλλη πίστα, κοιμάμαι λίγες ώρες. Θα ασχοληθώ κι εγώ. Βάζει πολλή πλάτη η σύντροφός μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης για τον γιο του πριν δύο μήνες στην εμφάνιση στο The 2Night Show ενώ μίλησε και για τη μητέρα του παιδιού του τονίζοντας για τη Γεωργία:

«Είναι δικηγόρος, σκεφτόμαστε τελείως διαφορετικά. Της φτάνει να είναι καλομαγειρεμένο το φαγητό. Δεν πίνει κρασί, δεν τρελαίνεται για υψηλή εστίαση, να είναι κάτι καλομαγειρεμένο και φρέσκο. Τώρα προσπαθώ να της μάθω να μαγειρέψει λίγο, κάτι έχει ξεκινήσει και γίνεται, είμαστε σε καλό επίπεδο αλλά είναι πολύ δύσκολη μαθήτρια».

Μάλιστα, ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε πως φέτος αγόρασε ένα σπίτι στο Πήλιο και πως όνειρό του είναι να μείνει εκεί κάποια στιγμή με την οικογένειά του:

«Φέτος αγοράσαμε ένα σπίτι στο Πήλιο και θα ήθελα κάποια στιγμή να μείνουμε μόνιμα εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που νομίζω πως αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος.

Είναι μια χαρά η μανούλα, σούπερ. Πήγαν όλα τέλεια. Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος.

Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της παρουσίας μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Μάλλον αν θέλεις, γίνεται. Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα. Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαι καιρό με τη σύντροφό μου. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα. Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος», είχε πει ο Πάνος μετά τον ερχομό του γιου του.

Μπαμπάδες και οι τρεις κριτές του MasterChef:

Η φετινή, ήταν η πρώτη σεζόν που οι τρεις κριτές του MasterChef ήταν μπαμπάδες, μιας και μέσα στο 2022, έγινε μπαμπάς και ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο οποίος απέκτησε έναν γιο με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου.

https://www.instagram.com/p/CqyLCqrImuQ

Ο σεφ Κουτσόπουλος έχει ήδη μοιραστεί πόζες με τον γιο του, κάτι που συνηθίζει να κάνει και ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών.

https://www.instagram.com/p/CnRZ6N5oULf

Ο σεφ και η σύζυγός του, Δέσποινα, έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά. Εκτός από την Izumi που ήρθε στον κόσμο τελευταία, έχουν αποκτήσει την Αριάνα-Τσιχίρο και τον Kenji.

https://www.instagram.com/p/CncdnnVMaWX

Η Ιzumi είναι άλλωστε η αγαπημένη του Instagram και είχε γίνει viral στην αρχή της φετινής σεζόν του MasterChef, με τον Άκη Πετρετζίκη να σχολιάζει πως θα έπρεπε να πάρει εκείνη τον τίτλο!

https://www.instagram.com/p/ClMEWLgMkae

Πάνες, μωρά και μπαμπάδες - Οι 3 κριτές του MasterChef αποκάλυψαν τις αλλαγές και το νέο τρέιλερ