Μία ακόμη ευκαιρία: Στη Γη της ελιάς Ορέστης και Μαργαρίτα στήνουν «παγίδες» λίγο πριν το τέλος

Μία ακόμη ευκαιρία: Στη Γη της ελιάς Ορέστης και Μαργαρίτα στήνουν «παγίδες» λίγο πριν το τέλος

Λίγο πριν τον επίλογο του Αλέξη και της Μυρτάλης όπου θα έχουμε μία παύση σε παρασκηνιακές ενέργειες και δολοπλοκίες, όλοι οι ήρωες στη Γη της ελιάς προσπαθούν να επικρατήσουν έναντι των άλλων.

Δεν είναι μόνο το τέλος της Μυρτάλης και του Αλέξη που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού στη Γη της ελιάς.

Έχουμε και άλλες ιστορίες που θα αναπτυχθούν για να έχουμε και εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν την οριστική τους κατάληξη. Ορέστης και Μαργαρίτα για δύο διαφορετικούς λόγους στήνουν τις τελευταίες τους παγίδες για να καταφέρουν τους στόχους τους.

Το μυστήριο με τον Ορέστη συνεχίζεται

Μοιάζει με άλυτο γρίφο προς το παρόν ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος . Ενώ ο Ορέστης στη Γη της ελιάς, μοιάζει να είναι μυστικός αστυνομικός λόγω και του όπλου που έχει στην κατοχή του και από τις κινήσεις που κάνει με τις έρευνες για τον Δημοσθένη, μάλλον κάτι πιο πολύπλοκο συμβαίνει.

Γιατί αν ήταν μυστικός αστυνομικός, ίσως δεν ζητούσε την βοήθεια του αστυνόμου Κουράκου μετά την απόπειρα κατά της ζωής του.

Το wet look του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Γη της ελιάς θύμισε μία viral στιγμή του ως Ντάνος

Μέχρι να δούμε την πραγματική του ταυτότητα στα τελευταία επεισόδια, θα τον δούμε να στήνει μία ακόμη παγίδα στον Δημοσθένη, ζητώντας τη βοήθειά του για το γυμναστήριο που θα ανοίξει στην Αρεόπολη. Αυτή τη φορά έρχεται πιο κοντά και με τη Δήμητρα, αλλά χωρίς να λέει ο ένας στον άλλον τις πραγματικές του προθέσεις. Ο Ορέστης θα προσπαθήσει να κερδίσει και την εμπιστοσύνη της Ασπασίας γιατί θα του είναι πολύτιμη για το μέλλον.

https://www.instagram.com/p/CrYMXzgIS5e

Η παγίδα της Μαργαρίτας στον Αλέξη

Παγίδα στήνει και η Μαργαρίτα σε μία απέλπιδα προσπάθεια να συνεφέρει τον γιο της. Η Μυρτάλη θα της κάνει επίσκεψη έκπληξη και θα της επιστήσει την προσοχή για την Θοδώρα. Ο Αλέξης θέλει να την καταστρέψει γιατί ζηλεύει που μένει στο σπίτι της μητέρας του.

Όλοι στα μαύρα: Τα πρώτα πλάνα στη Γη της ελιάς που «φωτογραφίζουν» τον θρήνο για την Μυρτάλη

https://www.instagram.com/p/CfMc8oMIB7T

Μετά την απαγωγή της και την απελευθέρωσή της από τον Αλέξη, η Μαργαρίτα θα την φυγαδεύσει στο σπίτι της Αθηνάς. Κάνει ένα μικρό σχέδιο μαζί με την Αθηνά για να παγιδέψει τον γιο της και να πάρει επιτέλους την εισαγγελική παραγγελία για να μπει ξανά στο ψυχιατρείο.

Θέλει να κερδίσει χρόνο, χωρίς να υπολογίζει πως η Μυρτάλη επισπεύδει την αναχώρησή της για την Ελβετία. Αυτή η αργοπορία όμως για να τον κλείσει στο ψυχιατρείο, θα αποβεί μοιραία για την νεαρή Βρετάκου. Κάτι που όπως θα δεις και στη συνέχεια θα δημιουργήσει και τύψεις στην Μαργαρίτα.

Παγίδα για τον Δημοσθένη ετοιμάζει όμως και ο Κωνσταντίνος. Η Ισμήνη χωρίς να γνωρίζει τον καλεί στο σπίτι τους μαζί με την Ασπασία (το ζευγάρι είναι ξανά μαζί) αλλά εκείνος αισθάνεται άβολα. Θέλει να οργανώσει ένα τελικό σχέδιο για να απαλλαγεί από εκείνον. Δύσκολο γιατί δεν μπορεί εύκολα να απαλλαγεί και εκείνος από τις παρανομίες που έχει κάνει.