«Θείε Λεό δίκασες»: To ξέσπασμα του Κουτσόπουλου στο MasterChef στα ειρωνικά σχόλια των παικτών

Κατερίνα Μπούσιου
«Θείε Λεό δίκασες»: To ξέσπασμα του Κουτσόπουλου στο MasterChef στα ειρωνικά σχόλια των παικτών

Για πρώτη φορά παίκτες αμφισβητούν το αποτέλεσμα των κριτών του MasterChef. Πορφύρης, Μπέη, Καζιόλι και Λαζαρίδου επιβεβαίωσαν χθες ότι ο παλιός είναι αλλιώς. Η dream team και η συντριμ-team κατά το Twitter, δηλαδή οι παλιοί και οι νέοι αναμετρήθηκαν και το κοινό ήταν με το μέρος των παλιών.

Σε τρελά κέφια ήταν δύο παίκτες χθες, ο Γιώργος Πορφύρης και ο Ηλίας Καζιόλι οι οποίοι «κέντησαν» με τις ατάκες τους στο MasterChef, με τον Άγγελο νικητή στο Mystery Box.

Αλλά το τεστ δημιουργικότητας που ακολούθησε, άλλαξε το κλίμα και έφερε ξεκαθάρισμα λογαριασμών καθώς ήταν η πρώτη φορά που οι παλιοί παίκτες διαγωνίστηκαν με τους νέους σε δύο ομάδες. Η χρυση 4αδα των παλιών νίκησε, αλλά στο σημερινό επεισόδιο θα δεις την αμφισβήτηση του αποτελέσματος με αρκετή ειρωνεία προς τους κριτές και αυτό για πρώτη φορά συμβαίνει στον διαγωνισμό. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεσπά.

https://www.instagram.com/p/Cr_zKi8IsND

Η ειρωνεία του Τράκα και η συντριμ - team

Με καλεσμένο guest τον Λάμπρο Βακιάρο και νικητή του πρώτου κύκλου του MasterChef στο Star (για να τον ξεχωρίζουμε από τον Άκη Πετρετζίκη) οι παίκτες διαγωνίστηκαν στο Mystery Box με θέμα έτοιμο - φαγητό που γίνεται delivery. Από αυτή την διαδικασία νικητής ήταν ο Άγγελος ο οποίος πέρασε αυτόματα στους 8 και θα έχει πλεονεκτήματα στην ομαδική.

Κάπως το περιμέναμε όταν είδαμε ότι επιλέχθηκαν μόνο 3 από τις προσπάθειες που δοκίμασαν οι κριτές. Και του άξιζε γιατί είναι καλός μάγειρας.

https://www.instagram.com/p/Cr_nwQUIi_V

Ο Ηλίας Καζιόλι και ο Γιώργος Πορφύρης είχαν τρελά κέφια εξαρχής χθες και ευτυχώς δεν τους βγήκαν σε κακό στη συνέχεια, παρά τη συνεχή γκρίνια της Λαζαρίδου που όλο και έβρισκε αφορμές για να τα βάζει με τον Ηλία.

lazaridou3.JPG

Το κόνσεπτ στο τεστ δημιουργικότητας στην συνέχεια ήταν να χωριστούν σε δύο ομάδες ανά 4 και να μαγειρεύουν εναλλάξ στις τρεις διαφορετικές παρασκευές.

Οι νέοι παίκτες του διαγωνισμού χωρίς να μιλήσουν συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί και οι βετεράνοι Πορφύρης, Μπέη, Καζιόλι και Λαζαρίδου, έμειναν μαζί. Ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τέτοια αναμέτρηση. Τυχαίο; Όχι, αλλά έξυπνο από την πλευρά της παραγωγής.

Οι νέοι παίκτες σε όλη την διάρκεια της κρίσης των φαγητών από τους κριτές, ειρωνεύονταν τους παλιούς, με τους περισσότερους τηλεθεατές ξανά εκνευρισμένους με τον Νίκο Τράκα (αλήθεια με αυτή την έπαρση θα βρεθεί στον τελικό;) και την παρέα του για την ακραία και αγενή συμπεριφορά τους. Η αλήθεια είναι πως το παράκαναν.

Οι παλαιοί παίκτες νίκησαν και κέρδισαν το προνόμιο να μπουν απευθείας στην 8αδα του διαγωνισμού και παρά τις κόντρες τους την ώρα της προετοιμασίας το πανηγύρισαν.

Μόνο που οι νέοι παίκτες που διαγωνίζονται σήμερα για αποχώρηση (Τράκας, Αλέξανδρος, Πολιτάκης, Μότο Μότο) ξεκινούν το σημερινό επεισόδιο με ειρωνεία για το χθεσινό αποτέλεσμα και αμφισβήτηση της απόφασης των κριτών με μισόλογα και θυμωμένα πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/Cr_2ifko-MJ

Αυτό αφενός είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, αφετέρου φέρνει και το ξέσπασμα των κριτών και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Στο τρέιλερ τον ακούμε να λέει πως κανείς δεν είναι με το ζόρι στον διαγωνισμό και ζητά από έναν παίκτη να τελειώσει τη φράση που ξεκίνησε με ειρωνεία. Το κοινό στο Twitter που ήταν ήδη εκνευρισμένο με την συμπεριφορά τους, έδωσε την συμπαράστασή του στον θείο Λεωνίδα.

Νομίζουμε ότι το κοινό στον τελικό που έρχεται έχει αποφασίσει ξεκάθαρα πως θέλει παλαιό παίκτη ως νικητή.