Γιάννης Αντετοκούνμπο - Mariah Riddlesprigger: Το MVP σπίτι όπου θα υποδεχθούν το νέο μέλος

Τσακιρίδου Χριστίνα
Γιάννης Αντετοκούνμπο - Mariah Riddlesprigger: Το MVP σπίτι όπου θα υποδεχθούν το νέο μέλος

O Γιάννης Αντετοκούνμπο και η εκλεκτή της καρδιάς του θα υποδεχθούν σύντομα το τρίτο τους παιδί και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού όπως ο ίδιος αποκάλυψε θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά. Η σύντροφος του διάσημου μπασκετμπολίστα Μariah, είναι ξανά έγκυος και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ανυπομονώντας τον ερχομό του νέου μέλους.

Η Mariah Riddlesprigger γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1992 στην Καλιφόρνια και ήταν για αρκετά χρόνια στην ομάδα βόλεϊ στο κολέγιο του «Rice Owls». Μετά την αποφοίτησή της άρχισε να εργάζεται ως «Basketball Operator».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η 30χρονη φέρεται να γνώρισε εκεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και από τότε η ζωή τους άλλαξε για πάντα αφού οι δυο τους δημιούργησαν μια υπέροχη οικογένεια. H Riddlesprigger και ο Αντετοκούνμπο είναι μαζί από το 2016 και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Maverick Shai και τον Liam Charles.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνει ξανά μπαμπάς

Πριν λίγες ώρες ο NBAer και η αγαπημένη του δημοσίευσαν μια φωτογραφία με τα παιδιά τους μέσα στο γήπεδο και πόζαραν μπροστά από χρωματιστά μπαλόνια που έγραφαν «Baby».

Γιάννης Αντετοκούνμπο:Το viral αστείο περί απιστίας & πώς είναι η οικογενειακή ζωή του MVP στο σπίτι

https://www.instagram.com/p/CsFa7IfR3yi

Το ζευγάρι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους πως σε λίγους μήνες θα υποδεχθούν το τρίτο τους παιδί.

«Τα όνειρα μας γίνονται πραγματικότητα», έγραψαν στη λεζάντα της ανάρτησης.

https://www.instagram.com/p/CfP30u3qnxf

Oι #familygoals φωτογραφίες

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει 2 παιδιά και επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα, με την Μariah να εκφράζει την αγάπη της για τη χώρα μας. Στις 11 Φεβρουαρίου 2020, γεννήθηκε ο γιος τους, Liam Charles Αντετοκούνμπο και ένα χρόνο αργότερα, στις 3 Σεπτεμβρίου 2021, ο μικρότερος Maverick Shai Αντετοκούνμπο.

«Το σπουδαιότερο πράγμα σε σχέση με την Ελλάδα είναι ότι έχω να επισκεφθώ τα μέρη και να συναντήσω τους ανθρώπους που είναι μέρος της ιστορίας του Γιάννη», είχε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή της η Riddlesprigger καταλήγοντας: «Σ’ αγαπώ Ελλάδα».

https://www.instagram.com/p/Cr9l6div9tQ

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της οικογένειας Αντετοκούνμπο.

H πολυτελής κατοικία τους

Η οικογένεια τα τελευταία χρόνια στεγάζει την ευτυχία τους σε ένα ονειρεμένο σπίτι. Ειδικότερα, η πολυτελής βίλα της οικογένειας Αντετοκούνμπο, που η αξία της ανέρχεται στα 1,8 εκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται στην αριστοκρατική γειτονιά River Hills στο Μιλγουόκι, διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια και εκτείνεται σε μια έκταση 920 τ.μ.

https://www.instagram.com/p/ClJx33HOKzu

Το σπίτι είναι πολύ φωτεινό, έχει μεγάλους χώρους, ανοιχτή και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ενώ η διακόσμηση είναι minimal με το λευκό και το μπεζ να κυριαρχούν.

Στο video που ακολουθεί θα δεις περισσότερα πλάνα.

Πηγή κεντρικής: giannis_an34