«Challenge accepted»: Ο Γιώργος Πορφύρης στο MasterChef αντιμέτωπος με τον Άγγελο 

«Challenge accepted»: Ο Γιώργος Πορφύρης στο MasterChef αντιμέτωπος με τον Άγγελο 

Ο Γιώργος γίνεται ο αντίπαλος αρχηγός. Ήρθε η ώρα της μεγάλης κρίσης για αρκετούς παίκτες του ΜasterChef και αρκετά φαβορί αντιμετωπίζουν ευθέως τις προκλήσεις. 

Ένα από τα πιο σημαντικά επεισόδια για τη συνέχεια του τηλεοπτικού project, θα παρακολουθήσουν σήμερα οι τηλεθεατές, καθώς το MasterChef είναι στην τελική ευθεία.

Οι 8 παίκτες ως τετράδες θα χωριστούν σε δύο ομάδες. Με αρχηγό τον Άγγελο στην μία ομάδα ως νικητή του τέστ δημιουργικότητας, ο οποίος και ορίζει τον αντίπαλο αρχηγό. Challenge accepted για τον Γιώργο Πορφύρη και αυτή είναι μία πολύ ωραία «κόντρα» που μόλις ξεκινά. Και θα έχει και συνέχεια.

Κόντρες Déjà vu για έξι παίκτες

Στα επόμενα επεισόδια του MasterChef, (αρχής γενομένης από σήμερα) θα δεις ζεύγη παικτών που θα κοντραριστούν. Οι κόντρες είναι αγαπημένο θέμα σε τέτοιου είδους τηλεοπτικά project.

Έτσι μετά τον Ηλία και την Μαρία Λαζαρίδου ή το Στέφανος Χιλάς Vs Μαρία Λαζαρίδου και το Νίκος Τράκας Vs Ηλία και Vs Μπέη , σήμερα θα δούμε τον Άγγελο να έρχεται αντιμέτωπος με τον Γιώργο Πορφύρη.

https://www.instagram.com/p/CsCWCC-K2u-

Ως ορισμένος αρχηγός ήδη της μίας ομάδας, έχει το δικαίωμα και ορίζει τελικά τον Γιώργο, αρχηγό της αντίπαλης ομάδας. Ο Άγγελος πιστεύει ότι μπορεί να τον νικήσει και με τα πλεονεκτήματα των υλικών, παλαιοί και νέοι παίκτες ρίχνονται στη μάχη της ομαδικής δοκιμασίας που γίνεται σήμερα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, σε κέντρο αγροτουρισμού στην Αχαΐα.

Δεν θα δούμε να χωρίζονται ως ομάδα των νέων και ομάδα των παλαιών όπως κάποιοι επιθυμούν.

https://www.instagram.com/p/Cr_nwQUIi_V

Ο Γιώργος Πορφύρης δέχεται την πρόκληση και είναι έτοιμος να νικήσει τους αντιπάλους. Αυτή τη φορά το θέλει περισσότερο από κάθε άλλη φορά, καθώς στα προηγούμενα επεισόδια, η ειρωνεία των νέων παικτών τον είχε προβληματίσει και τον είχε εξοργίσει.

Ο Γιώργος Πορφύρης είναι ο καλύτερος παίκτης του MasterChef αλλά δεν πάει τελικό για 2 λόγους

Ο Άγγελος δεν είναι όμως ένας τυχαίος αντίπαλος. Έχει ηγετικές ικανότητες (ακόμη και στην ομαδική που ο Νίκος Τράκας ήταν αρχηγός, εκείνος οργάνωσε το μενού) φαίνεται πως είναι πολύ ικανός μάγειρας, έχει γνώσεις και αρκετή εμπειρία. Κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά θα τον βοηθήσουν και για τη συνέχεια.

Στην σημερινό επεισόδιο, δύσκολα θα καταλάβεις ποια ομάδα θα κερδίσει. Γιατί και οι δύο ομάδες, θα ζοριστούν αρκετά για να φέρουν καλό αποτέλεσμα και θα έχουν ατυχίες. Μαγειρεύουν στη φύση με μόνο υλικό την φυσική φωτιά και δεν είναι τελικά όλοι τόσο καλοί ψήστες ή τόσο δημιουργικοί στο μενού.