«Ποιος νομίζεις πως είσαι;»: Η νέα κόντρα στο MasterChef πριν αποχωρήσουν 2 σημαντικοί παίκτες 

Κατερίνα Μπούσιου
«Ποιος νομίζεις πως είσαι;»: Η νέα κόντρα στο MasterChef πριν αποχωρήσουν 2 σημαντικοί παίκτες 

Η ομαδική δοκιμασία στο MasterChef που αλλάζει τα σχέδια παλαιών και νέων παικτών. 

Η μετωπική σύγκρουση παλαιών και νέων παικτών στο MasterChef θα συνεχιστεί, καθώς η παραγωγή του διαγωνισμού έχει μία προτίμηση στα τελευταία επεισόδια να αναδεικνύει αυτή την κόντρα, που φαίνεται μέχρι στιγμής ότι φέρνει νούμερα τηλεθεάσης.

Και σήμερα από το: «Ποιος είσαι εσύ;» του Ηλία Καζιόλι στον Νίκο Τράκα τρία επεισόδια πιο πριν, θα ακούσουμε την Μαρία Μπέη να λέει το «Ποιος νομίζεις ότι είσαι;». Θα το πει στο ίδιο πρόσωπο; Η μεγάλη μάχη στον δρόμο προς τον τελικό τώρα μόλις ξεκινά.

https://www.instagram.com/p/CsCWCC-K2u-

Το νέο σχέδιο του Τράκα και η έξυπνη κίνηση της Μπέη

Ο Άγγελος σήμερα στο νέο επεισόδιο του MasterChef ορίζει αρχηγό της αντίπαλης ομάδας και έχει κατά νου να βάλει ως αντιπάλους τους παλιούς παίκτες και να μείνουν σύσσωμοι οι νέοι μαζί. Μόνο που σε αυτό το ενδεχόμενο δεν θα συμφωνήσει ο Νίκος Τράκας ο οποίος αλλάζει την στρατηγική του.

Τώρα θέλει να έχει και παλιούς παίκτες στην ομάδα του με στόχο να αντιμετωπίσει στα ίσια τα φαβορί ακόμη και σε δοκιμασία αποχώρησης αν χάσει η ομάδα του. Ρίσκο έχει η κίνηση, μερικώς θα αποδώσει όμως στη συνέχεια.

Όλοι οι παίκτες με κάποιον τρόπο θα σου φανούν αλλαγμένοι στο αποψινό επεισόδιο το οποίο έχει γυριστεί σε οικολογικό αγροτουριστικό θέρετρο στην Αχαΐα.

Είναι στους 8, θέλουν να φτάσουν πιο ψηλά και θέλουν να κάνουν προσεκτικές κινήσεις για να τα καταφέρουν. Οι δύο μεγάλες κλίκες έχουν ήδη σχηματιστεί και όποιος ξεφύγει θα ριψοκινδυνέψει παραπάνω από όσο πρέπει. Δεν θα έχουμε χωριστά παλαιούς και νέους σήμερα, θα έχουμε ένα mix προσώπων, αλλά θα έχουμε παράλληλα και αρκετή ένταση.

Θα ακούσουμε και την Μαρία Μπέη να λέει ένα: «Ποιος νομίζεις πως είσαι;» αλλά μάλλον θα πάει χιουμοριστικά προς κάποιον συμπαίκτη της. Η Μαρία σήμερα έχει αποφασίσει να είναι μεν δυναμική, αλλά χωρίς να φτάσει στα άκρα τις κόντρες. Γενικώς θα την δεις να κάνει μία έξυπνη στρατηγική από εδώ και πέρα. Προσοχή στην μαγειρική για να έχει ατού ακόμη και αν χάσει η ομάδα της και ανοχή ακόμη και όταν θα προκληθεί. Η υπομονή θα την οδηγήσει άλλωστε στον τελικό.

«Θείε Λεό δίκασες»: To ξέσπασμα του Κουτσόπουλου στο MasterChef στα ειρωνικά σχόλια των παικτών

Οι νέοι παίκτες και κυρίως ο Νίκος και ο Αλέξανδρος την έχουν στοχοποιήσει. Αλλά θα καταφέρει να τους ξεφύγει.

https://www.instagram.com/p/Cr_uhq5Im09

Όπως καταλαβαίνεις, θα βλέπεις από εδώ και στο εξής αρκετή ποσότητα τηλεοπτικά σε κόντρα, ολίγον σε μαγειρική.

Πορφύρης, Ηλίας και Δημήτρης στις επόμενες δοκιμασίες θα κινδυνέψουν σοβαρά και δύο από αυτούς θα φύγουν. Για να σε βοηθήσω, ένας παλιός και ένας νέος παίκτης αποχωρούν.