Η νέα στιλιστική εμμονή της 19χρονης Μελίνας Νικολαΐδη

Η νέα στιλιστική εμμονή της 19χρονης Μελίνας Νικολαΐδη

Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει διαλέξει το χρώμα της και η νέα της εμμονή έχει πολλές ερμηνείες. Μπορεί βέβαια και καμία.

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι ξεκάθαρη. Έχει βρει το αγαπημένο της χρώμα και είναι σίγουρα ένα χρώμα που αντιπροσωπεύει πολλά.

Μελίνα Νικολαΐδη: Η νέα εμμονή που δεν κρύβεται

Bρήκαμε το floral σύνολο της Μελίνας Νικολαΐδη και νιώσαμε λίγο «καλοκαίρι»

Η Μελίνα Νικολαΐδη ζει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Μετακόμισε στο Λονδίνο για να σπουδάσει υποκριτική και η μαμά της, Δέσποινα Βανδή, ταξιδεύει συχνά για να την επισκέπτεται. Η Μελίνα μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αγγλία για να είναι κοντά στην οικογένειά της και στον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Έχουν αναπτύξει μια αξιοζήλευτη σχέση μαμάς-κόρης και η Μελίνα αναγνωρίζει πόσο σημαντική είναι η μητέρα της στη ζωή της.

https://www.instagram.com/p/CrI8HaIIv4p

Η 19χρονη κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή, έχοντας πλέον ανοίξει τους λογαριασμούς της στα social media, έχει αρχίσει να μοιράζεται με το κοινό της και τους φίλους της, τις πιο χαρούμενες στιγμές της και τις νέες της.. στυλιστικές εμμονές!

Αυτήν τη φορά, στο επίκεντρο είναι το χρώμα μπλε και όπως δηλώνει και η ίδια σε st"ory της που ανέβασε στο Instagram το Πάσχα, είναι η νέα της εμμονή!

"Εγώ; Κολλημένη με το μπλε;" αστείευεται η 19χρονη Μελίνα. Και γιατί να μην το κάνει άλλωστε; Το μπλε είναι ένα χρώμα που μπορεί να αντιπροσωπεύει πολλά και η αγάπη μας για ένα χρώμα είναι πολύ σημαντική προσωπική υπόθεση.

Το μπλε αντιπροσωπεύει την ηρεμία, τη σταθερότητα και την ειλικρίνεια. Μια τέτοια επιλογή (σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς των χρωμάτων) θα μπορούσε να δείχνει ότι έχει ισχυρή αίσθηση του εαυτού της και εμπιστοσύνη στις επιλογές της. Η αγάπη της για το μπλε χρώμα μπορεί επίσης να υποδηλώνει ότι είναι άνετη με τον εαυτό της και έχει μια ειρηνική και συγκροτημένη άποψη για τη ζωή.

Πάσχα με μαγιό: Μπόμπα, Παπουτσάκη & Μπόσνιακ με Νικολαΐδη βγήκαν ήδη παραλία με 4 διαφορετικά looks

Και τελικά, τι σημαίνει το μπλε, Μελίνα;

Θα σου πούμε εμείς που το ψάξαμε λίγο παραπάνω. Αν και το μπλε συχνά συνδέεται με κάτι καταθλιπτικό (όπως συχνά παρερμηνεύεται και το μωβ), ωστόσο είναι ένα χρώμα που συμβολίζει πολλά.

Εμπιστοσύνη και αφοσίωση: Το μπλε συχνά συνδέεται με την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση. Για παράδειγμα, μια μπλε κορδέλα μπορεί να δοθεί σε κάποιον που έχει επιδείξει εξαιρετική αφοσίωση ή αξιοπιστία.

Ηρεμία και γαλήνη: Το μπλε μπορεί να αντιπροσωπεύει την ηρεμία, την ειρήνη και τη γαλήνη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιείται συχνά σε σπα, νοσοκομεία και άλλα μέρη όπου οι άνθρωποι πηγαίνουν για να χαλαρώσουν.

Θλίψη και κατάθλιψη: Το μπλε μπορεί επίσης να συνδεθεί με τη θλίψη και την κατάθλιψη. Όταν οι άνθρωποι αισθάνονται "μπλε", σημαίνει ότι αισθάνονται πεσμένοι ή μελαγχολικοί. Βέβαια, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στην περίπτωση του νεαρού και όμορφου κοριτσιού (και ευτυχώς).

Σταθερότητα: Το μπλε μπορεί να αντιπροσωπεύει τη σταθερότητα και τον συντηρητισμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές επιχειρήσεις και κυβερνήσεις χρησιμοποιούν το μπλε στα λογότυπα και το branding τους.

Στην περίπτωση της Μελίνας (και της κάθε Μελίνας), μπορεί η αγάπη της για ένα χρώμα να μην λέει τίποτα παραπάνω από ακριβώς αυτό: είναι γούστο. Και το γούστο της σίγουρα το θέλουμε!

https://www.instagram.com/p/CrBRNtuICHQ

Δέσποινα Βανδή και Μελίνα ποντάρουν στο sexy φόρεμα που λάτρεψε και η Βίκυ Καγιά στο GNTM5