Η γυναίκα - δόλωμα και το έξυπνο σχέδιο στον Σασμό που οδηγεί στη σύλληψη του Ευθύμη

Η γυναίκα - δόλωμα και το έξυπνο σχέδιο στον Σασμό που οδηγεί στη σύλληψη του Ευθύμη

Η ώρα της κάθαρσης μόλις ξεκίνησε στον Σασμό πριν το μεγάλο φινάλε της σεζόν. Οι παράνομοι δέχονται την τιμωρία τους. 

Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας φέτος του Σασμού, εκτός των παλαιότερων ηθοποιών της πρώτης σεζόν, ανήκει στον Δημήτρη Αλεξανδρή. Ο ηθοποιός ως Ευθύμης έχει αφήσει το στίγμα του σε έναν σπουδαίο ρόλο.

Με δεδομένο ότι δεν θα τον δούμε στην τρίτη σεζόν της σειράς, ετοιμαζόμαστε σταδιακά για τον επίλογό του. Δραματικό θα είναι το τέλος του και η στιγμή της κάθαρσης φτάνει μετά από ένα συντονισμένο σχέδιο του Αντώνη που έχει βάλει προσωπικό του στοίχημα τη σύλληψή του. Ποια γυναίκα όμως θα γίνει το δόλωμα και θα τον βοηθήσει με τον τρόπο της;

Η Στέλλα αγνοεί τον κίνδυνο και βοηθά στη σύλληψη του Ευθύμη

Η γοητευτική Στέλλα Καμαριωτάκη δηλαδή η Ευγενία Σαμαρά, μπαίνει στη δράση στον Σασμό και αφήνει κατά μέρος τα προσωπικά της ζητήματα και την υπόθεση του Αστέρη και της Αργυρώς.

Υπάρχουν πιο σοβαρά ζητήματα που την απασχολούν αλλά και πιο επικίνδυνα. Πλέον η συμφωνία της με την Αιμιλία για να παγιδέψουν από κοινού τον Ευθύμη παίρνει σάρκα και οστά, παρά το ρίσκο και τις συνεχείς προειδοποιήσεις των γονιών της.

https://www.instagram.com/p/CsO5elTuvf5

Προσπαθεί να του αποσπάσει πληροφορίες για τις παρανομίες του και τη συμμετοχή του στο κύκλωμα. Είναι το αρχικό δόλωμα σε συννενόηση πάντα με τον Αντώνη. Ο αστυνόμος της καρδιάς μας, έχει βάλει σκοπό της ζωής του να τον συλλάβει για να πάρει την εκδίκησή του για την προσπάθεια του Ευθύμη να δολοφονήσει την Μαρίνα.

https://www.instagram.com/p/CsQoBXdIIw2

Τέρμα πια τα μυστικά: Στον Σασμό έχουμε αποκαλύψεις & τον επίλογο του Δημήτρη Αλεξανδρή

Την ευκαιρία αυτή θα του την δώσει όμως μία δεύτερη γυναίκα που θα λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά ως δόλωμα και αυτή είναι η Έλενα η σύντροφος του Οδυσσέα και πρώην σύντροφος του Λευτέρη.

Επιστρέφει στην Κρήτη για να δει τι συνέβη με τον σύντροφό της και δεν αργεί να αποσπάσει και την μαρτυρία του Ευθύμη και να μάθει τη δολοφονία του. Είναι πια θέμα χρόνου για την αστυνομία να δράσει και να τον συλλάβει. Ωστόσο, όπως ήδη σου έχουμε πει την πλήρη εκδίκηση με την αφαίρεση της ζωής του θα την καταφέρει ο Παύλος.

https://www.instagram.com/p/CrseqJCqj_y

Οι δύο πρώην φίλοι ετοιμάζονται για την κρισιμότερη κόντρα της ζωής τους και ο Παύλος θα το θεωρήσει οικογενειακό χρέος τιμής να τον εκδικηθεί που τόλμησε να κάνει απόπειρα κατά της Μαρίνας.

Έτσι θα πέσει και η αυλαία τόσο για τον Δημήτρη Αλεξανδρή όσο και για τον Στέλιο Μάινα.