H κόρη της Gwyneth Paltrow έγινε 19 ετών και είναι το mini με της μαμάς της

H κόρη της Gwyneth Paltrow έγινε 19 ετών και είναι το mini με της μαμάς της

H Gwyneth Paltrow και η Apple Martin θα μπορούσαν να είναι αδερφές, με την ομοιότητά τους να είναι άκρως εντυπωσιακή.

Εορταστικό κλίμα επικρατούσε τις προηγούμενες ώρες (14/05) στο σπίτι της Gwyneth Paltrow αφού η κόρη της, Apple Martin έγινε 19 ετών.

Τα φετινά γενέθλια της νεαρής κοπέλας συνέπεσαν με τη Γιορτή της Μητέρας και η διάσημη ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί δημόσια στο κοριτσάκι της κάνοντας μια πολύ τρυφερή αφιέρωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Jlo απάντησε στις δηλώσεις της Gwyneth Paltrow για τις επιδόσεις του Ben Affleck στο κρεβάτι

Το συγκινητικό post της Gwyneth Paltrow για τα γενέθλια της κόρης της

Η Χολυγουντιανή σταρ δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και έγραψε μερικά πολύ γλυκά λόγια για την κόρη της.

https://www.instagram.com/p/CsOy1P8uqI5

«Χρόνια πολλά άγγελέ μου. Σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι τα γενέθλιά σου φέτος με τη Γιορτή της Μητέρας, μια ταιριαστή σύζευξη, μια διπλή γιορτή για σένα και γι’ αυτό που μου έχεις δώσει – το ΔΩΡΟ να είμαι η μαμά σου. Σ’ αγαπώ τόσο βαθιά και ολοκληρωτικά, που δεν μπορεί να εκφραστεί. Το να σε βλέπω ως 19χρονη γυναίκα γεμίζει την καρδιά μου με σχεδόν αβάσταχτη αγάπη, υπερηφάνεια και νόημα! Δεν μπορώ να το αντέξω! Σε ευχαριστώ που μου έφτιαξες πρωινό, θα σου φτιάξω δείπνο! Σ’ αγαπώ τόσο πολύ, για πάντα! Μαμά», έγραψε η διάσημη ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και κάθε κοινή τους φωτογραφία το αποδεικνύει περίτρανα.

https://www.instagram.com/p/CUR8q67oo2e

Η εορτάζουσα απάντησε στο post της μαμάς της γράφοντας: «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ μαμά. Είσαι η καλύτερη μητέρα και γυναίκα που ξέρω».

paltrow10.jpg

Λίγες ώρες αργότερα η σταρ της μεγάλης οθόνης δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία με την κόρη της σε Instagram-story και ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» σε όλες τις μαμάδες.

paltrow11.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με την κόρη της.

Το συγκινητικό post για τα 17α γενέθλια του γιου της

Η Paltrow έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της, τον 17χρονο Moses, τον οποίο απέκτησε με τον πρώην σύζυγο της, frontman των Coldplay, Chris Martin. Πριν λίγες εβδομάδες η ηθοποιός έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και μοιράστηκε μια τρυφερή selfie φωτογραφία με τον εορτάζοντα για να του ευχηθεί «Χρόνια πολλά».

https://www.instagram.com/p/Cqx_gwkrH3g

Η 50χρονη πόζαρε στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ, φορά ένα λευκό t-shirt, χαμογελά στην κάμερα ενώ τυλίγει το χέρι της γύρω από τους ώμους του γιου της, ο οποίος τραβάει την φωτογραφία.

«Χαρούμενα 17α γενέθλια στο αγόρι που γεμίζει την ψυχή μου κάθε φορά που τον κοιτάζω. @mosesmartin είσαι ο πιο ξεχωριστός, ευγενικός, αγαπητός άνθρωπος. Μας κάνεις όλους να γελάμε με τις τέλειες εντυπώσεις σου και μας εμπνέεις με τις αρμονίες σου. Σε λατρεύω βαθιά όσο δεν μπορείς να φανταστείς! Με αγάπη, μαμά», έγραψε η Paltrow στην ανάρτησή της.

Πηγή κεντρικής: gwynethpaltrow