Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει βάλει στόχο το #bikinibody και κάνει «θυσίες» για να το αποκτήσει

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει βάλει στόχο το #bikinibody και κάνει «θυσίες» για να το αποκτήσει

H Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε πως ακολουθεί εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής για να χάσει μερικά περιττά κιλά και μοιράζεται μαζί μας τα νόστιμα γεύματά της.

Αντίστροφα μετρά η Σίσσυ Χρηστίδου για τις καλοκαιρινές διακοπές και όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα εμφανιστεί στις παραλίες άκρως ανανεωμένη. Η παρουσιάστρια του MEGA αποφάσισε να απευθυνθεί στη διατροφολόγο της για να χάσει μερικά κιλά και να επιτύχει τους fitness στόχους της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η 42χρονη έχει μιλήσει ακομπλεξάριστα για τον αγώνα της με τα περιττά κιλά και την απόφασή της να αποκτήσει πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

Η αποκάλυψη της Σίσσυς και οι «θυσίες» που κάνει για να πετύχει τον στόχο της

Πριν λίγες ώρες η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και Πάλι!» δημοσίευσε μια φωτογραφία σε Instagram-story, δείχνοντάς μας πως έβαλε τη γυμναστική στην καθημερινότητά της και ξεκίνησε μαθήματα pilates.

pilates1.jpg

«Το ζήσαμε κι αυτό», έγραψε η 42χρονη με χιουμοριστική διάθεση.

Μπορεί να περνούν χωριστά το Πάσχα αλλά η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η καλύτερη νονά για τη μικρή Ada

Η Σίσσυ Χρηστίδου εμπιστεύεται μόνο μία ειδικό για να πετύχει τους διατροφικούς της στόχους

Παλαιότερα μέσα από το κανάλι της στο Youtube η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί το ταξίδι της στο κομμάτι της διατροφής με αρκετούς fans να την ρωτούν επίμονα διάφορες πληροφορίες.

Η διατροφολόγος, Μαρία Ψωμά, είναι ο άνθρωπος που η Σίσσυ εμπιστεύεται απόλυτα τα τελευταία χρόνια κάθε φορά που θέλει να χάσει βάρος. Η ειδικός ανήκει πια στους στενούς φίλους της Σίσσυς και στέκεται σαν βράχος δίπλα της για ό,τι χρειαστεί μέχρι να επιτύχει τον fitness στόχο της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σίσσυ κάνει διατροφή, μιας και το 2015, είχε ακολουθήσει εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής και με τις οδηγίες της Μαρίας Θωμά είχε καταφέρει να χάσει περισσότερα από 13 κιλά.

https://www.instagram.com/p/CsAyvjpoi4W

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία στο Instagram όπου την βλέπουμε αγκαλιά με τη διατροφολόγο της. «Κάθε φορά που με αναλαμβάνει ελπίζει να είναι και η τελευταία! Ποια είναι;;;», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Λίγο αργότερα η 42χρονη μοιράστηκε ένα από τα γεύματα που περιλαμβάνει το διατροφολόγιό της το οποίο δεν είναι άλλο από το avocado toast. Aποτελεί ιδανική επιλογή πρωινού γεύματος αφού είναι νόστιμο, υγιεινό και θα σε κρατήσει χορτάτη ολόκληρη την ημέρα.

toast_sissy.jpg

Εμείς βρήκαμε την απόλυτη συνταγή για να φτιάξεις το πιο υγιεινό και απολαυστικό γεύμα.

Θα χρειαστείς: 1 φέτα ψωμί (ολικής αλέσεως)
½ ώριμο αβοκάντο
λίγο αλάτι
Προαιρετικά: αυγό ή οτιδήποτε άλλο θέλεις να προσθέσεις σαν γαρνιτούρα

Εκτέλεση: Φρυγάνισε καλά τη φέτα του ψωμιού. Αφαίρεσε το εσωτερικό από το αβοκάντο χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο κουτάλι. Βάλτο σε ένα μπολ και πάτησέ το με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει μια μαλακή αλοιφή. Πρόσθεσε το αλάτι (περίπου ⅛ κουταλάκι του γλυκού). Άλειψε το αβοκάντο πάνω από το τοστ σου και απόλαυσε! Αν θέλεις μπορείς να προσθέσεις αυγό, γαλοπούλα η οτιδήποτε άλλο σου αρέσει.

Πηγή κεντρικής: sissychristidou