Η Μαρία Τζομπανάκη όπως δεν την έχεις ξαναδεί στον Σασμό: Οι απειλές και η νέα βεντέτα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Τζομπανάκη όπως δεν την έχεις ξαναδεί στον Σασμό: Οι απειλές και η νέα βεντέτα
George Xantinakis

Ετοιμάσου για επεισόδια με γέλια και με κλάματα στον Σασμό. Η Καλλιόπη μαθαίνει πως είναι γιαγιά και αρχίζει τον πόλεμο εντός και εκτός της οικογένειάς της. 

Είμαστε στην αφετηρία του μεγάλου φινάλε του Σασμού και τώρα αρχίζει η πιο συναρπαστική τηλεοπτική περίοδος της σειράς.

Ετοιμάσου, γιατί η Καλλιόπη μαθαίνει επιτέλους πως είναι γιαγιά και πως ο Αστέρης έχει ένα παιδί με την Αργυρώ. Ακολουθεί νέα βεντέτα. Εντός και εκτός της οικογένειάς της.

Η καπετάνισσα τρομάζει και απειλεί

Τα σημερινά δάκρυα της Βασιλικής στον Σασμό για την αποκάλυψη πως ο Μαθιός της, ο έρωτας της ζωής της έχει δολοφονήσει τον πρώην σύζυγό της, δεν είναι τίποτε μπροστά στα δάκρυα και άλλων τηλεοπτικών ηρώων μόλις βρεθούν στα επόμενα επεισόδια αντιμέτωποι με την Καλλιόπη .

Από μία αποστροφή του λόγου του Βαγγέλη ο οποίος ακολουθεί το παράδειγμα του αδελφού του Σταύρου (σόι πάει το βασίλειο) η καπετάνισσα Καλλιόπη αρχίζει να υποψιάζεται πως υπάρχει ένα μεγάλο μυστικό που της κρύβει ο Αστέρης.

https://www.instagram.com/p/CiVUPUtovz-

Ο οποίος επιτέλους της ομολογεί πως είναι γιαγιά και πως ο μικρός Πετρής που τόσο συμπαθεί είναι δικός του γιος και της Αργυρώς. Της κάνει και μία υποσημείωση πως εκείνος έμαθε αργά την αλήθεια, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που νοιάζει αυτή τη στιγμή την μαμά Μαρία Τζομπανάκη ως ρόλο.

Τώρα ξεκινά το καλό κομμάτι της ιστορίας μας. Η Καλλιόπη ξεκινά τις επισκέψεις τρόμου σε αντιπάλους και συγγενείς. Την πρώτη πόρτα που θα χτυπήσει είναι εκείνη του Παύλου Βρουλάκη. Και μόλις καταλαβαίνει πως εκείνος είναι σύμφωνος με το ζευγάρι και ζητά ηρεμία, ξεκινά τις απειλές για νέα βεντέτα.

https://www.instagram.com/p/Cq-vDziqQwS

Ιεραρχικά, στη συνέχεια πηγαίνει στην γιαγιά Ειρήνη. Η οποία δεν θα καταφέρει να την ηρεμήσει. Ακόμη και όταν της λέει πως ήρθε η ώρα του σασμού ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Ετοιμάσου: Στον Σασμό έχουμε έναν κρυφό γάμο - έκπληξη και δύο ακόμη φανερούς με γλέντια και χορούς

https://www.instagram.com/p/Cq2aeErIGzm

Σειρά έχει η Βασιλική και ο Μαθιός. Που και οι δύο γνώριζαν αλλά δεν μιλούσαν. Εκείνοι έχουν πια τα δικά του ζητήματα και έχουν και εκείνη να τους απειλεί και να τους φωνάζει.

Το δίκιο της δεν θα το βρει η Καλλιόπη. Και ποιος θα την ηρεμήσει; Μα, ο ίδιος ο εγγονός της φυσικά. Η πρώτη τους συνάντηση μαλακώνει επιτέλους την Καλλιόπη.