Ετοιμάσου: Στον Σασμό έχουμε έναν κρυφό γάμο - έκπληξη και δύο ακόμη φανερούς με γλέντια και χορούς

Κατερίνα Μπούσιου
Ετοιμάσου: Στον Σασμό έχουμε έναν κρυφό γάμο - έκπληξη και δύο ακόμη φανερούς με γλέντια και χορούς

Κάποιοι βρίσκουν τον γάμο ως την μόνη λύση για να καταφέρουν να είναι μαζί στον Σασμό και κάποιοι άλλοι το βλέπουν ως τη φυσική κατάληξη ενός μεγάλου έρωτα.

Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δε φαντάζεται η Καλλιόπη του Σασμού αυτά που την περιμένουν. Αρχικά με την αποκάλυψη πως έχει εγγονό και πολύ αργότερα με τον γάμο του ενός της γιου και τον χωρισμό του άλλου.

Θα γίνει όμως ο αναμενόμενος γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς όπως λένε τα spoiler ή θα μείνουν οι φανς σε αναμονή; Η τρίτη σεζόν θα έρθει με κάποια μέτωπα κλειστά και κάποια άλλα ανοιχτά.

Σα θέλει η νύφη και ο γαμπρός

Από την στιγμή που ακόμη και ο Παύλος Βρουλάκης έχει αλλάξει τις πεποιθήσεις του στον Σασμό και είναι υπέρ της σχέσης του Αστέρη και της Αργυρώς, όλα μοιάζουν εύκολα.

Είπα μοιάζουν, δεν είναι όμως. Γιατί μπορεί οι Βρουλάκηδες, η οικογένεια της Αργυρώς να είναι πιο ανεκτική στο θέμα, στο αντίπαλο στρατόπεδο στους Σταματάκηδες η Καλλιόπη είναι ανένδοτη και ο Μαθιός επιφυλακτικός.

https://www.instagram.com/p/CsRsIIwIvMw

Φτάνει η στιγμή που η Καλλιόπη θα μάθει πως έχει εγγονό. Σου έχω ξαναπεί πως ο Αστέρης λόγω των συνθηκών θα αναγκαστεί να της το ομολογήσει.

Όμως επειδή η αντίδρασή της θα είναι αυτή που περιμένεις (θυμός, λύπη και χαρά μαζί) δεν αφήνει πολλά περιθώρια στο ζευγάρι για τις μελλοντικές του κινήσεις.

Όλα διαλύονται στον Σασμό: Ο Μαθιός αντιμέτωπος με Νικηφόρο & η Καλλιόπη με τη Βασιλική

Ο Αστέρης παίρνει την απόφαση να προτείνει στην Αργυρώ να παντρευτούν κρυφά μόνο με τον παπά Μιχάλη, όπως αναφέρει και το Mytv.

https://www.instagram.com/p/CsMXM8EKCep

Θυμάσαι τη σκηνή με την Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ στο «Η νεράιδα και το παλικάρι»; Των οποίων ο μυστικός γάμος σταμάτησε τη βεντέτα; Αυτό θα συμβεί και εδώ.

Οι δικές μας πληροφορίες ωστόσο λένε πως ο γάμος αυτός θα καθυστερήσει και θα τον δούμε λίγο πριν τον επίλογο της δεύτερης σεζόν ή στις αρχές της τρίτης σεζόν. Κοινώς, δεν έχουν γίνει ακόμη τα γυρίσματα. Και να ξέρεις πως πολλές αλλαγές θα βιώσουμε μέχρι να δούμε Αστέρη και Αργυρώ ως γαμπρό και νύφη.

Η Καλλιόπη έχει να αντιμετωπίσει πιο φλέγοντα ζητήματα και αυτά είναι ο χωρισμός του Μαθιού και της Βασιλικής και η έρευνα του Αντώνη για τον φόνο του Στεφανή.

Εκτός όμως από τον μυστικό γάμο θα έχουμε και έναν φανερό. Εκείνον του Λευτέρη που τον λένε τελικά Γιώργο και της Θοδώρας. Ένα παιδί έρχεται να ολοκληρώσει την τηλεοπτική ευτυχία του Γιώργου Γεροντιδάκη και της Δανάης Παππά.

Ετοιμάσου όμως και για τρίτο γάμο. Γιατί έτσι όπως φαίνεται, η Άσπα και ο Μύρωνας θα ολοκληρώσουν και εκείνοι τον έρωτά τους με έναν γάμο.