Η σκληρή μάχη ανάμεσα σε δύο παίκτες του MasterChef πριν τον τελικό & η fake επιστροφή

Κατερίνα Μπούσιου
Η σκληρή μάχη ανάμεσα σε δύο παίκτες του MasterChef πριν τον τελικό & η fake επιστροφή

Ο Ηλίας Καζιόλι «φωτογράφισε» την Μαρία Μπέη ως επιλογή για νικήτρια. Φέτος ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας στο MasterChef και μέχρι να βγουν οι δύο φιναλίστ θα έχουμε μεγάλο σασπένς. Πόντο με πόντο. 

Η ώρα της κρίσης θα έρθει αρκετές φορές ακόμη στο MasterChef γιατί ο δρόμος προς τον τελικό δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Σε μία από αυτές τις ώρες στο σημερινό επεισόδιο, θα κριθεί η αποχώρηση της Μαρίας Λαζαρίδου.

Στα επόμενα επεισόδια θα έχουμε ένα καταπληκτικό αγώνα δρόμου προς τον τελικό που τελικά θα είναι μαραθώνιος. Φέτος έχουμε σημαντικές αλλαγές στην διαδικασία και δύο παίκτες θα κοπιάσουν πολύ μέχρι να καταφέρουν να φτάσουν στην 4αδα. Αυτή η μάχη θα είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες του φετινού κύκλου.

https://www.instagram.com/p/Csb1pkksuFY

Αλέξανδρος και Άγγελος δίνουν μεγάλη μάχη για το τέλος

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την τελική βαθμολογία των 3 κριτών του MasterChef για τη διπλή και τελευταία ομαδική δοκιμασία του έβδομου κύκλου η οποία έγινε και εκτός Αθηνών σε ένα χωριό της ορεινής Κορινθίας.

Στην πρώτη φάση είχαμε δει ξεκάθαρα πως η κόκκινη ομάδα με αρχηγό τον Άγγελο είχε αρκετές αστοχίες. Στην δεύτερη φάση, θα δούμε και κάποιες αστοχίες της μπλε ομάδας. Ενώ πιστεύεις ότι θα πάμε τελικά για ισοπαλία δεν θα συμβεί αυτό. Ούτε θα συμβεί και κάποια επιστροφή από το παρελθόν όπως «ψαρωτικά» θα μας κάνει να πιστέψουμε ο Σωτήρης Κοντιζάς. Fake news.

https://www.instagram.com/p/CscDpTvr4xy

Όπως θα δούμε στη συνέχεια εκείνη που φεύγει από τον διαγωνισμό όπως και αποκλειστικά σου είχα γράψει θα είναι η Μαρία Λαζαρίδου.

«Κλείδωσε» ο τελικός του MasterChef και το παιχνίδι αλλάζει μετά την αποχώρηση Λαζαρίδου

Είναι μία επιτυχία της η φετινή πορεία στον διαγωνισμό και για να πούμε την αλήθεια, κανείς δεν περίμενε ότι θα είχε τόσο μεγάλες αντοχές στον σκληρό φετινό ανταγωνισμό.

Αντοχές όμως έχουν δύο ακόμη παίκτες του διαγωνισμού και αυτό θα φανεί στη συνέχεια. Μιλάμε για τιτανομαχία μεταξύ των δύο νέων παικτών που είναι περίπου και στο ίδιο level σε μαγειρικές ικανότητες.

Άγγελος και Αλέξανδρος θα αναμετρηθούν σε ένα αρκετά διαφορετικό τοπίο σε επίπεδο δοκιμασιών και κανονισμών.

Με λίγα λόγια, φέτος έχουμε αλλαγές. Για να καταφέρει κάποιος να φτάσει στην τελική 4αδα θα περάσει από λίγες παραπάνω δοκιμασίες απ' ότι στο παρελθόν. Δεν θα είναι εύκολο και δεν είναι on off.

https://www.instagram.com/p/Csb1uaEsNKp

Και οι δύο θα αναμετρηθούν μεταξύ τους και με έναν τρόπο με δύο παλαιούς παίκτες, τον Γιώργο Πορφύρη και την Μαρία Μπέη. Η τελευταία καταφέρνει με μεγάλο αγώνα να φτάσει στον τελικό όπως όμως και ο δεύτερος φιναλίστ Νίκος Τράκας.

Πάντως ο Ηλίας Καζιόλι μιλώντας σήμερα στην εκπομπή Breakfast@star τόνισε πως η Μαρία Μπέη έχει μπει φέτος στο MasterChef με σκοπό να νικήσει. Και στην ερώτηση αν βλέπει νέο ή παλιό παίκτη ως νικητή φέτος, είπε ότι προτιμά παλιό.

Ο Ηλίας φυσικά και ξέρει αυτό που αποκλειστικά σου έχω αποκαλύψει πως Μπέη και Τράκας είναι το ζευγάρι του τελικού και έτσι η προτίμηση είναι ξεκάθαρη προς την Μαρία.