Ο Γιώργος Πορφύρης έγινε ο ήρωας του MasterChef αλλά το Twitter ενθουσιάστηκε με τον Γιάννη Λουκάκο

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Γιώργος Πορφύρης έγινε ο ήρωας του MasterChef αλλά το Twitter ενθουσιάστηκε με τον Γιάννη Λουκάκο

Δάκρυα από την Μαρία Λαζαρίδου που αποχώρησε και αγώνας με αμφίβολο αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο λεπτό στο MasterChef. 

Ανάμεσα στα δύο επεισόδια με τις δύο φάσεις της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας για το φετινό MasterChef μεσολάβησαν οι εκλογές και το κοινό επηρεασμένο είχε ξεκινήσει τα exit polls για το αποτέλεσμα.

Όσοι μας είχαν διαβάσει γνώριζαν φυσικά τι θα συνέβαινε. Η Μαρία Λαζαρίδου αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής και η μάχη που έδωσε με τον Γιώργο Πορφύρη ήταν μέχρι τέλους ένα μικρό θρίλερ.

Μυρτάλη VS Πορφύρη

Η αλήθεια είναι πως η χθεσινή μέρα ήταν αρκετά ιδιαίτερη και περίεργη για το prime time, μία μέρα μετά τις εκλογές, με την απουσία επεισοδίου του Survivor και με ένα δυνατό επεισόδιο στη Γη της ελιάς μετά τη δολοφονία της Μυρτάλης, απέναντι στο MasterChef.

Σου είχα πει ήδη βέβαια ότι νικήτρια ομάδα στην ομαδική θα ήταν η μπλε η οποία προηγήθηκε με μία μικρή διαφορά εξαρχής. Έτσι η κόκκινη ομάδα με Γιώργο Πορφύρη, Άγγελο Τσιγκάκο και Μαρία Λαζαρίδου προχώρησε στην διαδικασία της αποχώρησης.

https://www.instagram.com/p/CsjnMbWo1ev

Μπέη, Τράκας και Αντωνελάκης μπήκαν αυτόματα στην τελική 5αδα και περίμεναν τους άλλους δύο συμπαίκτες τους.

Ο Άγγελος συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία - σχεδόν άριστα - και περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή ποιος θα έφευγε μεταξύ των δύο παλιών, του Γιώργου Πορφύρη και της Μαρίας Λαζαρίδου καθώς και οι δύο είχαν αστοχίες.

Το Twitter είναι αλήθεια πως λαχτάρησε μέχρι το τελευταίο λεπτό και ο Πορφύρης έγινε ο ήρωας του διαγωνισμού γιατί την νίκησε και κατάφερε να μπει στην 5αδα ενώ η Μαρία Λαζαρίδου αποχώρησε. Με δάκρυα αλλά και χαρά για όσα κατάφερε την δεύτερη φορά που μπήκε στον διαγωνισμό.

Όμως μεγαλύτερο ενθουσιασμό προκάλεσε η προβολή του τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου όπου ανάμεσα στις δύο δοκιμασίες των ημιτελικών θα έχουμε την guest εμφάνιση του Γιάννη Λουκάκου με πιάτο αντιγραφής.

https://www.instagram.com/p/Csj12LloIr9

Κριτή στο πρώτο επί Mega, MasterChef. Το κοινό ήδη τον αποθέωσε και τον περιμένει με αγωνία. Η αλήθεια είναι πως λείπει από την τηλεόραση ο Λουκάκος.