Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Κώστας Πηλαδάκης: Το σπίτι που μένουν & ο γάμος το καλοκαίρι στη Μύκονο

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Κώστας Πηλαδάκης: Το σπίτι που μένουν & ο γάμος το καλοκαίρι στη Μύκονο

To 28χρονο μοντέλο και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους. Το υπέροχο σπίτι στα νότια προάστεια και οι #couplegoals φωτογραφίες τους.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης οι οποίοι φέρονται να πήραν την απόφαση να επισημοποιήσουν τη σχέση τους μέσα στους επόμενους μήνες.

Παναγιωτακοπούλου και Πηλαδάκης ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο «Πρωινό Μας», το μοντέλο και ο επιχειρηματίας σχεδιάζουν να παντρευτούν το καλοκαίρι στην Μύκονο (όπου ο Κώστας Πηλαδάκης διατηρεί εξοχική κατοικία), μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος οι γαμήλιες προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και το ζευγάρι ανυπομονεί να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Νησί των Ανέμων. Η πρώην παίκτρια του Survivor φαίνεται πως ήδη έχει βρει το νυφικό των ονείρων της, δημιουργία γνωστής Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας.

Αν και για την ώρα το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το ευχάριστο γεγονός, κάθε κοινή τους εμφάνιση προδίδει πόσο ερωτευμένοι είναι. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε πρωινή τους έξοδο στην Γλυφάδα όπου έδειχναν απόλυτα ήρεμοι και ευτυχισμένοι.

Το χρονικό της σχέσης τους

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από 3 χρόνια από την γνωστή μακιγιέρ, Λεάννα Μάρκογλου. Η Ναυσικά είχε χωρίσει από τον Κώστα Σόμμερ και ο έρωτας με τον 55χρονο επιχειρηματία την έβαλε ξανά στο club των δεσμευμένων. Ο Κώστας Πηλαδάκης έχει δύο γιους από τον γάμο του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου με τους οποίους η 28χρονη έχει αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του μοντέλου στον Άγιο Δομίνικο, ο επιχειρηματίας της έχει στείλει μήνυμα εκφράζοντας της την αγάπη του και την προσμονή του να επιστρέψει πίσω στην Αθήνα νικήτρια.

«Έχεις ευλογία που ζεις κάτι τόσο ξεχωριστό και που το ήθελες τόσο πολύ αλλά και εμείς το ίδιο βέβαια πως σε έχουμε στις ζωές μας γιατί μας κάνεις περήφανους με την στάση σου και τη συμπεριφορά σου. Δεν έχετε τίποτα ουσιαστικά να χωρίσετε μεταξύ σας άρα ζήστε το όλοι… Σε φιλώ πολύ μας λείπεις και δεν σου κρύβω ότι δεν περίμενα να το κάνω και αυτό. Μόλις με το καλό γυρίσεις αυτό με το μπάσκετ να το κοιτάξουμε λίγο και να το δουλέψουμε», είχε πει στην κάμερα ο Κώστας Πηλαδάκης προκαλώντας την συγκίνηση της αγαπημένης του.

6 κορίτσια του Survivor συναγωνίζονται για την καλύτερη πόζα με μαγιό και είναι όλες νικήτριες

«Δεν είναι κούκλος όμως; Δυο μέτρα άντρας. Μωρό μου ήξερα ότι θα στείλεις ένα μήνυμα που δεν θα είναι δακρύβρεχτο. Ξέρω ότι σου λείπω απεριόριστα. Ξέρω ότι είναι άδειο το σπίτι χωρίς εμένα. ξέρω ότι ο γάτος μου έχει πάθει κατάθλιψη χωρίς τη μάνα του αλλά θα γυρίσω και θέλω να περιμένεις λίγο ακόμα γιατί μπορεί να λείψω μερικές εβδομάδες ακόμη, αλλά έχουμε να ζήσουμε πάρα πολλά χρόνια μαζί σε αγαπάω! Σε αγαπάω, σε λατρεύω, μου λείπεις δεν καταλαβαίνεις πόσο», είχε εξομολογηθεί στις κάμερες του Survivor το 28χρονο μοντέλο.

Το υπέροχο σπίτι του ζευγαριού στα νότια προάστια

Οι μελλόνυμφοι συζούν στο σπίτι του επιχειρηματία στη Γλυφάδα, όπου μετακόμισε η Ναυσικά λίγο καιρό αφού ξεκίνησαν να είναι ζευγάρι. To σαλόνι με τις μεγάλες τζαμαρίες, τους άνετους καναπέδες, τα cozy χαλιά και το μεγάλο σύγχρονο τζάκι είναι αναμφίβολα το πιο εντυπωσιακό δωμάτιο του σπιτιού.

Ο καταπράσινος κήπος είναι ιδανικός για ηλιοθεραπεία, βραδιές με φίλους και χαλαρωτικές βουτιές στην πισίνα.

https://www.instagram.com/p/CIq9gd6DcR3

Όταν το μοντέλο επέστρεψε από το Survivor ο εκλεκτός της καρδιάς της οργάνωσε ένα αξιοζήλευτο πάρτι υποδοχής. Ο επιχειρηματίας γέμισε το σπίτι τους με μπαλόνια και μαζί με όλους τους φίλους τους, την περίμεναν και της έκαναν την πιο ευχάριστη έκπληξη.

https://www.instagram.com/p/CfhPo1ZMNaS

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: ndp