Πρόωρος τελικός στο MasterChef ανάμεσα σε Τράκα και Μπέη και το κοινό έδειξε ποιον προτιμά

Κατερίνα Μπούσιου
Πρόωρος τελικός στο MasterChef ανάμεσα σε Τράκα και Μπέη και το κοινό έδειξε ποιον προτιμά

Όλα κρίθηκαν σε έναν αστακό και στο πιάτο αντιγραφής του Γιάννη Λουκάκου. Ο Νίκος Τράκας είναι ο πρώτος παίκτης που περνάει στην 3αδα του τελικού του MasterChef και περιμένει πια τους άλλους δύο. Η μία φυσικά είναι η Μαρία Μπέη με την οποία χθες αγωνίστηκε μέχρι τέλους. 

Η διπλή χθεσινή δοκιμασία στο MasterChef ήταν ένας μικρός τελικός. Όλα κρίθηκαν μεταξύ του Νίκου Τράκα και της Μαρίας Μπέη. Με τον πρώτο να νικά στην αντιγραφή του πιάτου του Γιάννη Λουκάκου και να περνά στους 3 και τη δεύτερη να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Το Twitter δεν διχάστηκε και έδειξε την προτίμησή του στην Μπέη, ενώ μία συνάντηση - έκπληξη έφερε κοντά 3 από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του φετινού MasterChef.

senariomasterchef.JPG

Τράκας VS Μπέη για έναν αστακό και με πολλά «καρφιά»

Αρχικά οι 5 παίκτες που έφτασαν στους ημιτελικούς του MasterChef διαγωνίστηκαν στην αγαπημένη δοκιμασία «Follow the chef». Έπρεπε να μαγειρεύουν παράλληλα με τον σεφ Νίκο Θωμά και εκείνοι που θα νικούσαν θα μονομαχούσαν για μία θέση απευθείας στην 3αδα.

Η δοκιμασία αυτή φέρνει πάντα γέλιο, γιατί αφενός ο σεφ μιλά και κινείται πάρα πολύ γρήγορα, αφετέρου οι παίκτες μπερδεύουν σκεύη, χάνουν λόγια και στο τέλος καθυστερούν.

https://www.instagram.com/p/CsmE0_FonfB

Ο Γιώργος Πορφύρης ήταν πραγματική απόλαυση σε αυτό, σα μαθητής που έκανε σκανταλιές στην τάξη. Νίκος Τράκας και Μαρία Μπέη ήταν τελικά οι καλύτεροι μαθητές.

Αυτοί οι δύο είχαν το προνόμιο να διαγωνιστούν στο πιάτο αντιγραφής του σεφ Γιάννη Λουκάκου, του πρώτου κριτή του πρώτου MasterChef επί εποχής Mega.

Εκεί είχαμε και γέλια και δυσκολίες. Μα και αποκαλύψεις και μία δόση κόντρας των παικτών ως μία πρόβα τελικού. Γιατί Μπέη και Τράκας θα συναντηθούν πια στον τελικό όπως αποκλειστικά σου έχω αποκαλύψει.

MasterChef αποκλειστικό: Το ζευγάρι του τελικού είναι η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας

Στην ερώτηση του Σωτήρη Κοντιζά για τα προτερήματα της Μπέη, ο Τράκας απάντησε πως είναι δίκαιη και εκείνη μίλησε για το πείσμα του. Όμως η Μαρία μετά από λίγο μίλησε και για τον κακό ανταγωνισμό του, όπως τον χαρακτήρισε που τον φτάνει στα άκρα και αδικεί το ταλέντο του.

https://www.instagram.com/p/CsmPgZzKohF

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, ο Τράκας ειρωνεύτηκε τις ικανότητές της όταν εκείνος απέτυχε να φτιάξει αρχικά τον αστακό του και είπε ειρωνικά: «Nα χαρεί μία φορά η Μπέη».

Στο MasterChef πρωταγωνιστής ήταν ο γιος Κουτσόπουλου αλλά και τα follow που έκανε ο Νίκος Τράκας

Βέβαια μαγείρεψε εξαιρετικά και προκρίθηκε για έναν πόντο στην 3αδα. Νικητής εκείνος στην μαγειρική, νικήτρια εκείνη στα σχόλια του Twitter. Έτσι για να δημιουργηθεί το σωστό...εκλογικό κλίμα για να πάμε στον τελικό.

Ηλίας, Μαρία και Γρηγόρης σε εμφάνιση έκπληξη

Μία άλλη Μαρία, η Μαρία Λαζαρίδου, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το MasterChef μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star με τα καλύτερα λόγια για την Μπέη λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Η Μαρία Μπέη είναι ένα κορίτσι με πάρα πολλές δεξιότητες, για μένα είναι γεννημένη για το MasterChef. Δεν είναι μία καθημερινή μαγείρισσα, έχει δημιουργήσει μία δική της πορεία, ένα δικό της επάγγελμα».

Η Μαρία αυτές τις ημέρες όμως βρίσκεται στην Τήνο με δύο ακόμη παίκτες του διαγωνισμού που υπήρξαν ιδιαίτερα αγαπητοί: Με τον Γρηγόρη και τον Ηλία. Με τον δεύτερο φαίνεται ότι πια δεν έχουν καμία κόντρα. Ο Καζιόλι μάλιστα στο βίντεο χαρακτηρίζει την Μαρία ως Μαραντόνα.