Επιτέλους ήρθε η μεγάλη στιγμή στον Σασμό: Μαθιός και Νικηφόρος μαθαίνουν πως είναι πατέρας & γιος

Κατερίνα Μπούσιου
Επιτέλους ήρθε η μεγάλη στιγμή στον Σασμό: Μαθιός και Νικηφόρος μαθαίνουν πως είναι πατέρας & γιος

Πώς θα φτάσουμε από το: «Τελειώσαμε, ξέχασέ με» της Βασιλικής στον Σασμό προς τον Μαθιό στην μεγάλη αποκάλυψη πως ο Νικηφόρος είναι γιος του. 

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας χθες ως η Βασιλική του Σασμού στην πιο κρίσιμη σκηνή της χρονιάς, με τον χωρισμό της από τον άντρα της ζωής της.

Αυτή η σκηνή μάλιστα έγινε viral στο Twitter με το κοινό να διχάζεται αν πρέπει να δοθεί άφεση αμαρτιών στον Μαθιό ή αν πρέπει να τιμωρηθεί για τη δολοφονία του. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο γιατί επιτέλους μαθαίνει ο Μαθιός, πως ο γιος του είναι ο Νικηφόρος. Είναι αυτό το φινάλε της σειράς ή μας περιμένουν και άλλες εκπλήξεις;

https://www.instagram.com/p/Csnlh3oIfdQ

Το Twitter έδωσε άφεση αμαρτιών στον Μαθιό

Το δίλημμα: «Συγχωρώ ή όχι τον δολοφόνο» είναι all time classic συνθήκη σε σειρές μυθοπλασίας διεθνώς. Θα το αντιμετωπίσουμε και σε δύο ακόμη σειρές φέτος, («Παγιδευμένοι» και «Η Γη της ελιάς») και από χθες ξεκινήσαμε να το βιώνουμε στον Σασμό.

pagidevmenoi.JPG

Η Βασιλική δεν είχε χρόνο χθες να το σκεφτεί - θα μας προκύψει όμως για τη συνέχεια - και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μας χάρισε πολύ ωραίες τηλεοπτικές στιγμές, όταν εξοργισμένη χώρισε τον Μαθιό της που της ομολόγησε επιτέλους ότι αυτός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή και πρώην συζύγου της.

https://www.instagram.com/p/CsbhWOMK0yN

Την ίδια στιγμή μάλιστα που το άλλο ερωτευμένο ζευγάρι της σειράς, η Αργυρώ και ο Αστέρης, βιώνουν την αναγέννηση του έρωτά τους.

Η φράση: «Τελειώσαμε, ξέχασέ με» ήταν το peak του χωρισμού τους αλλά αυτή η φράση και η άρνηση της να την αγκαλιάσει (δεν ήταν απόπειρα βιασμού όπως εσφαλμένα γράφτηκε) δίχασε το Twitter. Αρκετοί συγχωρούν τον Μαθιό ως δολοφόνο επειδή ο Στεφανής κακοποιούσε τη Βασιλική.

Λανθασμένη εντελώς αντιμετώπιση, αλλά για σειρά μιλάμε και όχι για την πραγματική ζωή. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες ψύχραιμες φωνές που ζητούν να παραδοθεί και να αναλάβει τις ευθύνες του.

Σου έχω όμως ξαναπεί πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, παρά την πρόθεση του Μαθιού. Μετά την σύγκρουση με τον Νικηφόρο, όλα αλλάζουν.

Όλα διαλύονται στον Σασμό: Ο Μαθιός αντιμέτωπος με Νικηφόρο & η Καλλιόπη με τη Βασιλική

Τα τελευταία spoiler που κυκλοφορούν μιλούν για αποκάλυψη της πατρότητας του Μαθιού, λίγο πριν τη λήξη της σεζόν η οποία αναμένεται την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου (περιοδικό Tivi) και συμφωνούν και με τις δικές μας πληροφορίες πως η Βασιλική προτιμά την ανακωχή, τουλάχιστον προς το παρόν. Το αποτέλεσμα του τεστ DNA που είχαν κάνει οι δυο τους βγαίνει επιτέλους στην επιφάνεια και ο φάκελος ανοίγεται επιτέλους για να μας μπερδέψει ακόμη περισσότερο. Βασικά Μαθιό και Νικηφόρο που μαθαίνουν πως είναι πατέρας και γιος.

Η έκπληξη του τέλους στον Σασμό: Ο Μαθιός κάνει ανακωχή με τη Βασιλική

Υπάρχει όμως κάποιος που θα τους χαλάσει τα σχέδια. Stay tuned για αυτό γιατί κάπως έτσι θα πάμε για την αρχή της τρίτης σεζόν της σειράς από τον Οκτώβριο.