Παπαζήσης - Παντούση: H κίνηση που πρόδωσε(;) τον χωρισμό και η δήλωση που είχε γίνει στη Γερμανού

Παπαζήσης - Παντούση: H κίνηση που πρόδωσε(;) τον χωρισμό και η δήλωση που είχε γίνει στη Γερμανού

O Iωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση φαίνεται πως αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από 1,5 χρόνο σχέσης. Οι υπέροχες κοινές φωτογραφίες και η κίνηση που φούντωσε τις φήμες χωρισμού.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση ήταν μέχρι πρότινος ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για κρίση στη σχέση τους, μετά από περίπου ενάμιση χρόνο κοινής πορείας.

Οι ηθοποιοί φαίνεται πως περνούν μια μεταβατική φάση ενώ σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, οι δυο τους δεν αποκλείεται να έχουν ήδη χωρίσει αθόρυβα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη στην εφημερίδα «RealLife», το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση ενώ έχουν να δώσουν το παρών σε κοσμικό κάλεσμα από τον χειμώνα.

To κοινό post που αφαιρέθηκε

Τον Δεκέμβριο ο Ιωάννης Παπαζήσης δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινές φωτογραφίες με τη σύντροφό του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Όπως θα δεις και στην φωτογραφία που ακολουθεί ο ηθοποιός έσβησε τη συγκεκριμένη ανάρτηση από το προφίλ του, αποδεικνύοντας πως είναι πολύ πιθανό να έχει χωρίσει με την ηθοποιό.

Papazisis.png

H Παντούση επιβεβαίωσε τη σχέση με τον Παπαζήση αλλά οι φωτογραφίες τους είχαν «μιλήσει» καιρό πριν

Οι κοινές τους φωτογραφίες

Στις αρχές της σχέσης του το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει αρκετές κοινές εμφανίσεις σε πρεμιέρες και events, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνουν το δεσμό τους.

«Δεν απαντάω καθόλου στην ερώτησή σου γιατί, πρώτον, δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά και, δεύτερον, γιατί αναφερόμαστε και σε έναν άλλο άνθρωπο εκτός από εμένα. Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάς για κανέναν άνθρωπο και, κυρίως, για την Αναστασία, που είναι συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Ιωάννης Παπαζήσης σε συνέντευξή του.

Η δήλωση Παπαζήση που πυροδότησε τις φήμες χωρισμού

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού. Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του πορεία, τονίζοντας πως αυτή η περίοδος αποτελεί ένα παράξενο στάδιο της ζωής του.

«Χωριζόμαστε σε εποχές, σε περιόδους. Αυτή τη στιγμή ζω το καλό και το κακό ταυτόχρονα, είμαι σε αυτή την εποχή. Πέρασα ένα πολύ φωτεινό σημείο και τώρα ζω ένα πολύ παράξενο στάδιο της ζωής μου. Και αυτό περαστικό είναι! Κάθε πράγμα στον καιρό του, έτσι δεν πάει;», είπε on air ο Ιωάννης Παπαζήσης ενισχύοντας τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται ένα βήμα πριν τον χωρισμό από την σύντροφό του.

Οι δηλώσεις αγάπης

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα του πρώτου κύκλου της σειράς του Μανούσου Μανουσάκη, «Το κόκκινο ποτάμι”» που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του Open.

«Είμαστε καλά κι ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ναι, είμαστε μαζί κι είμαστε καλά!», δήλωνε πριν λίγους μήνες ο Ιωάννης Παπαζήσης στη Real Life.

«Είμαι ερωτευμένη και είμαι πολύ καλά. Δε θέλω να μιλάω για το αγόρι μου γιατί είναι ένας φαύλος κύκλος για μένα αυτό. Αν αρχίσεις και μιλάς, μετά θα έρθουν κι άλλες ερωτήσεις και εγώ κάπως θέλω να το κρατάω για μένα. Αναγκάζεσαι κάπως, αυτό έχω καταλάβει. Αναγκάζεσαι να μιλήσεις για την προσωπική σου ζωή και με ενοχλεί λίγο αυτό. Ξεκίνησα να λέω ότι δε θέλω να μιλάω γιατί πραγματικά δε θέλω», είχε αναφέρει η Αναστασία Παντούση στην Φαίη Σκορδά.

Η 31χρονη ηθοποιός είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτσώκα και παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι είναι σε σχέση με τον Ιωάννη Παπαζήση.

«Είναι νομίζω επιθυμία και των δυο μας να μην προβάλλουμε τη σχέση μας. Γενικότερα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να προβάλλουμε την προσωπική μας ζωή. Δεν κρύβω κάτι αλλά δεν έχω και την ανάγκη να ανακοινώσω κάτι. Όλα είναι μια χαρά. Δεν σκέφτομαι να κάνω οικογένεια», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Αναστασία Παντούση.

Πηγή κεντρικής: