H Σοφία Καρβέλα λέει «Εμείς μια ζωή θ' αγαπιόμαστε» στον μπαμπά της Νίκο Καρβέλα

H Σοφία Καρβέλα λέει «Εμείς μια ζωή θ' αγαπιόμαστε» στον μπαμπά της Νίκο Καρβέλα

H Σοφία Καρβέλα μίλησε για τη σχέση με τους γονείς της και τη ζωή της στην Αμερική. Οι υπέροχες φωτογραφίες με τον μπαμπά και τα αδέρφια της.

Η Σοφία Καρβέλα διανύει μια πολύ δημιουργική και ευχάριστη περίοδο της ζωής της αφού πριν λίγα 24ωρα έκανε το λανσάρισμα της νέας συλλογής της με μαγιό, στο κέντρο της Αθήνας.

Η 39χρονη ήρθε για λίγες ημέρες στην Ελλάδα αποκλειστικά για το event και για να περάσει ποιοτικό χρόνο με τους γονείς και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Το πρωί της Τρίτης (30/05) η Σοφία Καρβέλα μίλησε μέσω Skype στο «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη ζωή της στην Νέα Υόρκη αλλά και τη σχέση με τους γονείς της.

Η τρυφερή σχέση Νίκου και Σοφίας Καρβέλα

Η στυλίστρια μίλησε για τον μπαμπά της, Νίκο Καρβέλα και εξομολογήθηκε: «Είναι ο πιο τρυφερός! Παρακαλάω τον μπαμπά μου να μην με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και να μην με παίρνει αγκαλιά. Λίγο χώρο! Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο καλοντυμένος άντρας. Υπάρχει καψούρα με τον πατέρα μου».

Τον Σεπτέμβριο, ο Νίκος Καρβέλας γιόρτασε τα γενέθλιά του και η Σοφία θέλησε να του ευχηθεί δημόσια με τον πιο δικό της, τρυφερό τρόπο.

karvela1.jpg

Η Σοφία δημοσίευσε ένα Instagram-story στο οποίο βλέπουμε μια πολύ σπάνια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία. Η Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας και η μικρή Σοφία ποζάρουν αγκαλιασμένοι και η αλήθεια είναι πως δεν θυμίζουν σε τίποτα την σημερινή τους εικόνα.

Ο μικρός Νίκος Πανουργιάς και ο αδερφός του, Νέστορας δίνουν συχνά το «παρών» σε live εμφανίσεις της γιαγιάς τους, όταν βρίσκονται στην Ελλάδα, έχοντας πάντα στο πλευρό τους τον παππού, Νίκο Καρβέλα.

https://www.instagram.com/p/ChIKalcpZaW

Για τη ζωή της στην Νέα Υόρκη η Σοφία Καρβέλα τόνισε:

«Είμαι 39 χρονών και είμαι από τα 17 στην Νέα Υόρκη. Πέρασαν τα χρόνια. Υπάρχει πολλή ταλαιπωρία στην Νέα Υόρκη. Αλλά μου αρέσει. Πήγα να σπουδάσω, κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφερα να κάνω. Ευτυχώς ή δυστυχώς. Το έπαιζα ηθοποιός για λίγο καιρό. Μετά σιγά σιγά, δυναμικά μπήκα στην μόδα. Δεν το άφησα ποτέ, συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει πολύ αυτό, το αγαπώ και βρήκα χαρά σε αυτό. Είναι μια δύσκολη πόλη, έχει δύσκολους ρυθμούς. Είναι μια πολη που αγαπώ πολύ, βρήκα τον εαυτό μου».

Kαι πρόσθεσε: «Εγώ δεν οδηγώ, παίρνω το τρένο και για μένα είναι πιο εύκολο να μετακινούμαι. Εκεί γέννησα και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής. Με βρίζουν στο Instagram ότι δεν μιλάω ελληνικά στα παιδιά. Τους μιλάω και κάνουν και μάθημα ελληνικών δυο φορές την εβδομάδα».

Για τη μαμά της, Άννα Βίσση η 39χρονη δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Δεν συμφωνώ με την μητέρα μου ότι είμαι καλύτερη μητέρα από εκείνη. Θεωρώ ότι ήταν εξαιρετική μητέρα. Ήταν τρομερά απασχολημένη, δούλευε, δεν έκανε διακοπές. Στην ηλικία που είμαι αυτό είναι μεγάλη έμπνευση και μου δίνει και δύναμη να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω πιο δυναμικά, και να έχω παραπάνω φιλοδοξίες. Για εμένα ήταν και είναι η απόλυτη και ήταν πάντα εκεί για εμένα».

Η Άννα Βίσση έκανε το πιο επικό throwback και η Σοφία Καρβέλα αντέδρασε όπως μόνο εκείνη ξέρει

Τα μικρά αδέρφια της Σοφίας Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα έχει δύο αδέρφια: το μωρό που απέκτησε ο συνθέτης με την σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου και τον 15χρονο Ανδρέας Καρβέλας (γιος των Πάνια-Καρβέλα).

Η 32χρονη τραγουδίστρια και σύντροφος του μουσικοσυνθέτη γέννησε τον Απρίλιο του 2022 τον γιο τους σε ιδιωτική κλινική και απολαμβάνει καθημερινά τις τρυφερές στιγμές με το μωρό τους.

https://www.instagram.com/p/Cpkop8mobcP

Ο 71χρονος καλλιτέχνης είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την αγαπημένη του καθώς έχει γράψει το τραγούδι με τίτλο «Δεν πάει καλά το παιδί» της Έλενας Φερεντίνου.

Ο δεύτερος αδερφός της στυλίστριας, γιος του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια, Ανδρέας είναι 15 ετών και όσο μεγαλώνει αποδεικνύει πως είναι ένα παιδί με εκρηκτικό ταπεραμέντο και έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες.

https://www.instagram.com/p/CTDL8H5N3Fl

Τα τελευταία χρόνια ο νεαρός τραγουδιστής έχει δείξει την κλήση του στη μουσική και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργώντας το δικό του κανάλι στο Youtube. Ο 15χρονος είναι ένας micro-influencer με τον λογαριασμό του σε Instagram και Youtube να ξεπερνά τους 10 χιλιάδες ακόλουθους.

Ο έφηβος καλλιτέχνης αγαπά την trap σκηνή και όποτε του δίνεται η ευκαιρία φωτογραφίζεται με αγαπημένους του καλλιτέχνες όπως ο Snik και o Ηawk.