Η Άννα Βίσση κλείνει 50 χρόνια καριέρας και αυτά είναι 5 πράγματα που δεν ήξερες γι' αυτήν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Άννα Βίσση κλείνει 50 χρόνια καριέρας και αυτά είναι 5 πράγματα που δεν ήξερες γι' αυτήν

Η Άννα Βίσση συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια καριέρας και λίγο πριν τα γιορτάσει εμείς βρήκαμε 5 πράγματα από την ζωή και την καριέρα της που δεν γνωρίζαμε για εκείνη.

Η Άννα Βίσση είναι για πολλούς η απόλυτη Ελληνίδα σταρ και όχι άδικα αν αναλογιστεί κανείς την πορεία της. Η ίδια κλείνει φέτος 50 χρόνια στο τραγούδι και γι' αυτόν τον λόγο όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους θα κάνει τρεις συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο το καλοκαίρι για να το γιορτάσει.

Άννα Βίσση: Η «Αγάπη Υπερβολική» που έχει στην κόρη & τα εγγόνια της αποτυπώθηκε σε μερικές photos

Η ανάρτηση για τα 50 χρόνια καριέρας

Η Άννα Βίσση δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο με το logo για τα 50 χρόνια καριέρας που θα γιορτάσει φέτος ενώ έγραψε στην λεζάντα:

«Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μου άλλοι από την αρχή άλλοι πιο μετά άλλοι πολύ πιο μετά αλλά Όλοι μέχρι και σήμερα !
Εύχομαι να συνεχίσουμε μαζί για αρκετό χρόνο ακόμα μιας και η Μουσική ήταν και θα είναι για μένα λόγος Ύπαρξης !»

https://www.instagram.com/p/CsE8swzr6Br

5 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την Άννα Βίσση

1. Έχει κυκλοφορήσει συλλεκτική τηλεκάρτα με την ίδια

Ένας από τους πετυχημένους δίσκους της Άννας Βίσση είναι το «Τραύμα» για την προώθηση του οποίου ο ΟΤΕ είχε κυκλοφορήσει μια συλλεκτική σειρά από τηλεκάρτες με θέμα τον συγκεκριμένο δίσκο.

tilekarta_trauma.jpg

2. Το τραγούδι της «Το Πολύ Πολύ» έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στην Ιαπωνία

Μια ιαπωνική εταιρεία που παρασκευάζει το αγαπημένο ποτό της χώρας, το «σάκε» με την επωνυμία «Topoli» χρησιμοποίησε την επιτυχία της Άννας Βίσση σε δύο μάλιστα διαφημιστικά σποτ.

3. Έχει παρευρεθεί στα Όσκαρ

Το 2007 η μεγάλη σταρ συνοδεύοντας την καλή της φίλη Patricia Field βρέθηκε στην τελετή απονομής των Όσκαρ.

visi_oscar.jpg

4. Έχει κάνει ραδιοφωνική εκπομπή

Πέρα από το τραγούδι και τις φορές που ασχολήθηκε με την υποκριτική, η Άννα Βίσση παρουσίαζε κάποτε και ραδιοφωνική εκπομπή το 1989, που λεγόταν «Τα κορίτσια είναι άτακτα» στο νεοσύστατο τότε ANT1 Radio.

5. Έχει τραγουδήσει για 10 διαφορετικά μέρη

Αυτά είναι 9 τραγούδια της Άννας Βίσση που αναφέρονται σε κάποιο μέρος: «Χτες τ' απόγευμα στο Άαχεν», «Βατερλώ», «Βενετία», «Νέα Φιλαδέλφεια», «Ελλάδα», «Θιβέτ», «Κυψέλη», «Οι Κυκλάδες», «Λονδίνο». Παράλληλα η ίδια έχει κυκλοφορήσει άμπουμ με τίτλο «Ω Κύπρος».

https://www.instagram.com/p/CcBCa0Ksl12

Η Άννα Βίσση πέρα από super star είναι και super γιαγιά

Η Άννα Βίσση δεν μπορεί να κρύψει την μεγάλη αγάπη που έχει στα εγγόνια της, Νίκο και Νέστωρ. Καθώς, όμως τα παιδιά ζουν με την μαμά τους Σοφία Καρβέλα στην Αμερική εδώ και πολλά χρόνια, η Άννα Βίσση προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους είτε όταν έρχονται για διακοπές στην Ελλάδα είτε όταν η ίδια τα καταφέρνει, με βάση τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, να βρεθεί μαζί τους στην Αμερική. Μάλιστα, η ίδια έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα με τα δυο αγόρια.

https://www.instagram.com/p/CE7jJrosyCX