Ο Ryan Gosling αποκάλυψε όλα όσα αναθεώρησε μετά τη γνωριμία με την Eva Mendes

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Ryan Gosling αποκάλυψε όλα όσα αναθεώρησε μετά τη γνωριμία με την Eva Mendes
Invision

O Ryan Gosling μίλησε για την οικογενειακή ζωή με την Eva Mendes και την επιλογή του να απέχει 4 ολόκληρα χρόνια από τον χώρο της υποκριτικής.

Ο Ryan Gosling βρίσκεται αυτή την περίοδο στο επίκεντρο του Τύπου λόγω της νέας ταινίας «Barbie» στην οποία πρωταγωνιστεί με την Margot Robbie.

Ο διάσημος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οικογενειακή ζωή του με την Eva Mendes. Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά 12 χρόνια κοινής πορείας και έχει αποκτήσει δυο κόρες, την 9χρονη Esmeralda και την 7χρονη Amanda.

O Ryan Gosling έκανε την πιο τρυφερή εξομολόγηση

Μιλώντας στο καλοκαιρινό τεύχος του GQ ο Ryan Gosling τόνισε πως δεν σκεφτόταν καθόλου να αποκτήσει παιδιά πριν γνωρίσει τη Eva Mendes όμως μετά τη συνάντησή τους αναθεώρησε.

https://www.instagram.com/p/Cs6B-qpuURy

«Δεν σκεφτόμουν για παιδιά πριν τη γνωρίσω, όμως ύστερα από τη συνάντησή μας με την Eva, συνειδητοποίησα πως δεν θα ήθελα να κάνω παιδιά χωρίς εκείνη», δήλωσε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Yπήρχαν στιγμές στο The Place Beyond the Pines όπου παριστάναμε πως ήμασταν οικογένεια και δεν ήθελα πλέον να υποδύομαι. Συνειδητοποίησα πως θα ήταν μία ζωή που θα ήμουν πολύ τυχερός να έχω», εξήγησε o 42χρονος.

https://www.instagram.com/p/Cqn8qJCLKHH

Λίγο αργότερα ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο τετραετές διάλειμμα που έκανε από την υποκριτική, ύστερα από τον ερχομό της δεύτερης κόρης τους.

«Ήθελα να περάσω όσο χρόνο μπορούσα μαζί τους», δήλωσε ο Gosling εξηγώντας πως το διάλειμμα αυτό ήταν μία καλή ευκαιρία για να βάλει τα όριά του στη δουλειά.

Πριν από λίγο καιρό η Eva Mendes είχε αποκαλύψει πως συνήθως οι κόρες τους ταξιδεύουν μαζί τους όταν έχουν γυρίσματα στο εξωτερικό, όπου τους ακολουθεί ένας εκπαιδευτικός ο οποίος τις βοηθάει με τα μαθήματα.

«Είμαστε τυχεροί να έχουμε κάποιον που ταξιδεύει μαζί μας που μπορεί να συνεχίσει την εκπαίδευσή τους σε αυτό το σημείο και αυτό που κάνουμε είναι ότι προσπαθούμε να ενσωματωθούμε στην πόλη που βρισκόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο», είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός για την περίοδο που είχε περάσει η οικογένεια στην Αυστραλία.

Η Eva Mendes αποκάλυψε τον λόγο που δεν εμφανίζεται ποτέ στο κόκκινο χαλί με τον Ryan Gosling

Γιατί το ζευγάρι δεν ποζάρει ποτέ μαζί

Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling έχουν επιλέξει να προστατεύουν την ιδιωτική τους ζωή και τις κόρες τους, κρατώντας τις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της η ηθοποιός έκανε ένα throwback στη γνωριμία με τον άντρα της ζωής της και έγραψε: «Η μαγεία είναι αληθινή. Δεν συναντηθήκαμε στο πλατό. Η μαγεία ξεκίνησε πολύ πριν αλλά εδώ είναι μια μικρή μαγεία που πιάστηκε στην κάμερα. Ευχαριστώ τον καταπληκτικό σκηνοθέτη Derek Cianfrance».

https://www.instagram.com/p/Cqs6__vOg9-

Ένας από τους followers της ηθοποιού έσπευσε να σχολιάσει ότι δεν βλέπουν ποτέ το ζευγάρι μαζί σε επίσημες εκδηλώσεις.

Η απάντηση της Mendes δεν άργησε να έρθει με την ηθοποιό να εξηγεί: «Είσαι η καλύτερη! Τι ωραίο σχόλιο, ευχαριστώ. Αλλά δεν κάνουμε τέτοια πράγματα μαζί. Όπως αυτές οι φωτογραφίες που ανεβάζω, νιώθω άνετα να τις ανεβάζω επειδή είναι ήδη διαθέσιμες».

Λίγο αργότερα η 49χρονη τόνισε ότι εκείνη και ο Gosling βρέθηκαν μόνο μία φορά μαζί στο κόκκινο χαλί κατά την προώθηση της ταινίας τους «The Place Beyond the Pines»..

Ο μυστικός γάμος και το τατουάζ-απόδειξη

Η γνωριμία Mendes-Gosling έγινε στα γυρίσματα της ταινίας «The Place Beyond the Pines», το 2011, όπου πρωταγωνιστούσαν. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και οι δυο τους έγιναν ζευγάρι τόσο εντός αλλά και εκτός οθόνης.

Πριν λίγους μήνες η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και πόζαρε δείχνοντάς μας ένα τατουάζ στο χέρι της. Οι λίγο πιο παρατηρητικοί fans θεώρησαν ότι το συγκεκριμένο tattoo είναι η μεγάλη απόδειξη για τον μυστικό γάμο της με τον Ryan Gosling.

https://www.instagram.com/p/Ck-xM-DvqKO

Πρόκειται για ένα σχέδιο στο εσωτερικό του καρπού που γράφει «de gosling», το οποίο συνοδευόταν μόνο από δυο emojis μαύρων καρδιών κι ενδιάμεσα δύο ξίφη. Στην ισπανική κουλτούρα, οι παντρεμένες γυναίκες συχνά προσθέτουν το επώνυμο του συζύγου τους στο δικό τους, χρησιμοποιώντας το "de"- ή "του" - για να χωρίσουν τα δύο ονόματα.

Πηγή κεντρικής: apimages.com